adrian ve ramoric ile avrupada hiçbirsey yapamazsın ilk elemede ewine yollarlar adamı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel
jaja ile adrian aynı mevkide oynuyor. Ve Şenol Güneş, Adrian'ı çok istiyor. Bu transfer için yarın büyük gün.
Yorum
-
İlk olarak 61hikmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam adamı sattınız, o zaman üstüne ne kadar gerekiyorsa verin de şu diegoyu alalım, bombayı patlatalım artık
Yorum
-
Vay arkadaş transfer sezonuna bak hep gidiyorlar gelen yok...
Gelenleri pahalıya alıyoruz gidenleri ucuza satıyoruz...Para işinden huylanıyorum...
Takım avrupa maçlarına çıkacak elde futbolculardan 11 kuramıyoruz...Var mı böyle bir hayat...
Merakla takip ediyorum...Başkanım bu duruma nasıl bir espri yapacak...Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuvvv 5 milyon euro ne polonyalılar alınır o parayla :F
Çok ciddiyim ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Jajayi gonderen yonetim degil Senol hocadir tahminim..
Ama Jajayi 5 milyon avroya birakanda yonetimdir..
Yonetim futbolcuyu cok daha buyuk bir meblaga pazarlayabilirdi..
Senol hoca buyuk bir ihtimal sistem degisikligine gidicek takimda.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja'yı savunanlarla sabaha kadar konuşurum,burda Jaja'nın gitmesini isteyenler Jaja'nın nekadar kaliteli futbolcu olduğunu biliyor.ama kaliteden önemli şeyler var ve bu Jaja'da yok.
Yorum
-
La havle,
Hala Adrian diyolar.
ulan adam Polonya liginde bile 7 gol ancak atmış.
Bunlar adamı çıldırtır ...En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 00:52.
Yorum
Yorum