Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -----------------------Onur------------------------
    Serkan------------Giray----Kyrgiakos----piotr
    ----------------Zokora----------Colman-------------
    Burak--------------------Jaja------------------Eren
    -----------------------Henrique--------------------

potansiyali ve genc sayilabilecek bi kadro.
    romaric transferi bence fazlalik olur onun yerine tolga cigerci veya alper transferleri bitirilmeli.
    umutun yerine turgay bahadir, ve hakan aslantas alinmali.
    gökhan süzen alinip transfer dönemi kapanmali.
    En son hofsaale tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 23:09.
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• EĞİtİm Şart ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arkadaşlar kurulan kadrolara dikkat ettim de Engin diye bir oyuncumuz olduğu unutulmuş. Direkt oynayacak adam sakat değilse ve hareketlerine dikkat ederse .

Yorum

• neyse bundan sonra yöneticilerde öğrenir artık transfer bitmeden reklam yapmamayı, trabzonspor gibi büyük bir kulüpte profesyonelce iş yapması gerektiğini...

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jaja varken Romaric'e gerek yok gibi.

Peki Başkan İspanya'ya neden gidiyor?

Uğur abi 1-2 defa Raul Bravo ismini telafuz etti.. Olabilir mi?

Olabilir.
            doğru bir tespit katılıyorum romariç yerine sol acık alsınlar ortasaha da 6 tane admı ne yapcaz
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              volkan kendini futbola verırse bızım 2.gökdenizimiz olur buna adım gibi eminim ...
              ama volkan 2 yıldır bursa da bıle futbol oynamıyor ..
              kafası burada değil..amerıka da sevgılısını gormek ıcın bursa antremanlarından bıle kacıp ızınsız gıdıyor..
              bu yuzden ertuğrul hocayla bıle papaz oldular...
              devre arasında da yerıne altıdore alındı..
              ve bu yıl cogu macta yedek basladı...
              kısaca ona vereceğimiz paraya 4-5 tane u19-u20 den topcu alıp ıcınden 1 tane yeteneklısını bulmak daha mantıklı benim için...
              cunku bursa onu 5 ten asagı satmazz....
              bursadan topcu almak cıdden cok zor bu yonetımıyle...
              turgay ve eger kı cok para vermezsek ozanı ısterım...
              tabiii biraz imkansız olsa da serdar aziz...
              bunları alıp transferı kapatsak bıle benım ıcın kafıdır,yeterlıdır....
              tşk ederim.

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şöyle bir yerli kadromuz olsa, iddia ediyorum bu yıldan daha fazla milli veririz.

O.Çetin'e rağmen mi ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Direk Şenol hoca dan duymuş değilim ama forumda haber değeri vardır herhale...Jaja nın hocaya cevabı: Yaşananlardan sonra hala bana güveniyorsanız ordayım ve sizinleyim....

Ulan deli yap bir delilik be
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    klose öyle en basitinden bir forvet transferi değildir.güç gösterisidir.göz dağıdır.garantidir.teminattır.nefes almaktır.katılıyomusunuz?
                    Katılıyorum ama nefesimiz kursağımızda kaldı

Yorum

• Şu oyun sistemimiz nasıl olur yeni sezonda bir fikri olan var mı? Colman Selçuk ikilisi vardı geçen sezon, önlerinde Jaja, sağ açık Burak, sol açık Alanzinho diyelim, ilerde de Umut vardı. Yine bu tarz bir diziliş mi olur? Bunun da herhalde transferde bir yansıması olur değil mi?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaynak ? Ciddiyim .
                        Maraton.com.tr'de bir röportajı vardı. Röportajı yapan takımını sormuş, o da Karadenizliyim, Artvinliyim. Bu kadarını söylemem yeterli herhalde gibisinden bir şeyler söylemişti de şimdi hatırlamıyorum. Yeni bir röportaj değil çünkü.

Yorum

• Yerlilerden ALPER POTUK,OZAN İPEK,TOLGA CİĞERCİYİ ALMAMIZ ŞART. BUNLAR KESİN ALINMALI

Yorum

• Jaja yaptığının tahammül sınırlarını aştığının farkında sanırım
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Arkadaşlar, bu transfer olayını yine çok abarttık. Her transfer dönemi aynı şeyler oluyor, çabuk sevinip çabuk üzülüyoruz. Sonuçta bu takımın bir hocası var, o da birşeyler planlamıştır kafasında. Transferde her zaman risk vardır. Burada herkes farklı düşünebiliyor, ortaya atılan bir isme ak diyenler olduğu gibi kara diyenler de olabiliyor. Hiç ummadığımız isimler çok iyi çıkabileceği gibi büyük umutlarla alınıp da birşey yapamayanların da olduğunun pekçok örneği var. O nedenle daha sakin bir şekilde bu süreci takip edelim.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• taka gazetesi 27 mayısta jaja ile ilgili habe yaptımı hiç.haberi buldum şimdi
                                En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 23:10.
                                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X