Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu Anladım Bizim Yönetimde 1gr Profosyonellik Yok
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• ugur(matrix) fuchs 5 mio. euroya mainz dan ayrilabiliyormus... bize nasil 12mio istediler... kontratinda özel madde var 5 mio. dan biraz aza kontrati fesh ede biliyor

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Romariç yoksa eğer, başkan kim için gidecek İspanya'ya ?
        Yine Başkan ve yönetici anaşlmazlığı

Arka sayfalarda yazdığım yazı durumu özetliyor ............
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Kulübümüzün yöneticilerinin kafaları çok güzelmiş. Güle güle kullansınlar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de beğenmediğimi belirttim zaten ...
            artı ben
            Selçuk'u bizdeyken de beğenmiyordum geçmişimi bilenler "bilirler"...
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Taraftar değil dansöz. Geçen gün methiyeler düzülen Tuncaya şimdi ne biçim yönetici deniliyor. Zokora transferinden önce sövülen yönetim, düne kadar kral, bu günden itibaren beceriksiz oldu.

Yorum

• İlk olarak Fúser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Millet bomba peşinde. Ama bence bu ana kadar yaptığımız en başarılı transfer Eren'dir. Tolga Ciğerci transferi de doğruysa, o da ikincisi olur. Her sezon böyle iki üç genç oyuncuyu takıma katmamızı çok isterim, ki bu iki isimde çok yetenekli ve bir Onur ve Burak gibi başarılı olacaklarına çok inandığım futbolcular.
                Hep üzülürdüm neden genç adam alamıyoruz diye.Eren transferi bu yönüyle beni çok sevindirdi.

Umarım uzun yıllar sol kanadı taşıyacak.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Uğur sabah yazmıştım madem Fuchs için 4 milyonu gözden çıkarabiliyorlar Wendt için 2 milyon imza parasına neden kıyılamaz?
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Tuncay Bekiroğlu heyecanlı, vizyon sahibi bir Trabzonsporlu.
                    Lütfen küstürmeyelim.
                    O gün yazdığını gençliğine de verebiliriz. Kaldı ki belki de Paulo ile anlaştı, başkan bekle dedi.
                    Sahip çıkalım, bu tip adamlar bize lazım...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftar değil dansöz. Geçen gün methiyeler düzülen Tuncaya şimdi ne biçim yönetici deniliyor. Zokora transferinden önce sövülen yönetim, düne kadar kral, bu günden itibaren beceriksiz oldu.
                      aynen öyle

Yorum

• İlk olarak ugur6101 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimse burada eren den umıtlı değil ama inanın ki canlı olarak izlemiş birisi olduğumu varsayarsak şans bulup da oynarsa seneye damga vuracağına eminim...
                        ozan ipek cok beğendiğim bir sol açık ama bu çocukta ki stil icin ornek verebileceğim tek isim belki absürt kaçacak ama ryan gigs dir...
                        oyun stıllerı inanılmaz derece benziyor...
                        yeter ki şenol hocam da en az benım kadar guvensin ve sans versin...
                        cok ovdum ama ınanın canlı ızlemesem ve de o cevheri görmesem onda ki bu kadar konusmazdım..
                        inşallah yuzumu kara cıkartmaz ..
                        ve yıllar sonra sol acıgımız olur..
                        bursada yaşadığın için soruyorum.volkan bizde iş yapmazmı..

Yorum

• görünen o ki kale dışında en sağlam bölge orta saha olacak.
                          zira forvet hattı defans hattı sorunlu biraz.
                          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uğur sabah yazmıştım madem Fuchs için 4 milyonu gözden çıkarabiliyorlar Wendt için 2 milyon imza parasına neden kıyılamaz?
                            Fuchs'u falan bırak da, imzana hayran kaldım abi
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftar değil dansöz. Geçen gün methiyeler düzülen Tuncaya şimdi ne biçim yönetici deniliyor. Zokora transferinden önce sövülen yönetim, düne kadar kral, bu günden itibaren beceriksiz oldu.
                              Yarın Klose imza atsa başkan yine kral olacak buralarda..Yönetimimizden omurgalı durmasını istiyoruz da kendimize de bi bakmamız lazım omurgalı durmak konusunda...

Yorum

• Bir yıl adamı izle git görüş anlaş...Transfer sezonu bambaşka isimlerle hasbihal et...yahu amaç ne ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X