Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Romaric transferine "istemezük" diyebilen taraftarımız var ise hakkaten dünya kulübüyüz(!)
    diyelim ki sen haklısın!bir de böyle baksak
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haber61'e göre Romaric menajer önermesi. Aman..
      Messiyidi Manajer önerisi olursa....Aman dersin insallah
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Klose olmazsa, daha önce de yazdigim gibi :

1. paket : Zokora + Romaric = 8m€
        2. paket : Salihoviç + Ibiseviç = 5-6m€ + Cale

....Zokora......Romaric (Colman)
        .............Jaja (Colman)
        Burak......................Salihoviç
        ...........Ibiseviç
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arkadaşların koyduğu videolara bakıyorum da hem PAwel hem Jaja. Sanki bizdekiler birkaç level yavaşlamış halleri...Galiba ne Pawel ne de Jaja sezon öncesi hazırlık kampı geçirmemişlerdi, bu iki oyuncu da sağlam bi kamp sonrası maç tempolarını da yakalayabilirlerse en önemli iki transferimiz olurlar. Elimizdekilerin değerini bilelim önce.

Yorum

• Karabükspor maçının ardından Trabzon'a dönmeyip, izinsiz olarak ülkelerine giden Jaja ve Colman, yönetime haber gönderip, "Yeni sezon hazırlıkları başladığı zaman orada olacağız" dediler.

İki futbolcunun bu tavrından sonra Bordo-Mavili yönetim, orta sahadaki futbolcu arayışlarını da şimdilik askıya aldı.
            Trabzonhaber
            SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
            ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• anladigim kadariyla colman gelmezse romaric alinicak..

jaja gelmezse adrian alinicak..

yonetim en kotu ihtimali dusunerek hazir tutuyor transferleri olasi bi anlasmazlikta bu ufutbolculari aciklariz gibime geliyor..

orta sahada toplam 4 kisi olucak kadroda bana kalirsa

ya colman - zokora- ceyhun -alper

ya da romaric - zokora- baris -alper

ileri ucta solda hali hazirda engin ve eren var.. ozan ipekin alinmasi gundemde..

sagda burak var ve alternatifsiz..

en uctaki adamda sikintimiz var.. suanda orda sadece pawel gozukuyor
              En son zahido tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 14:32.
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• hosgeldin henrique bence cok iyi bir transfer henriquenin sayesinde jaja da kalir bizde
                Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• Yabancilar ilk 11 de söyle olusur...

Sol bek kesin, stoper kesin, colman-zoko-romaric-jaja-henrique beslisinden 3 tanesi oynar...bide en hucumdaki golcu...böylelikle toplam 6 eder...

Sabit bir 11 olmaz cünkü avrupa, lig, milli maclar ve kupa var...rotasyonlu oynariz...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• biz jajayla daha bas edemiyoruz. kaldiki romaric.

herifin yetenegine lafimiz yok ama durmadan istanbuldan toplayamayiz onu. bize daha ciddi futbolcular lazim. öyle adamlar para icin geliyor, parasini alip istanbulda yiyor.

jaja-colman-zokorada buna uyacagini düsünürsek resmen takima dinamit koymus oluruz...

hangi birinle ugrasacaksinki... ozaman jaja gitsin...

Yorum

• bu gelmezse o gelecek, o gelmezse bu kalir,bu giderse o gelir.Süpersiniz
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu sene fiziksel açıdan üstün kadro kurmayı planlıyor galiba yönetim..Bu bağlamda bakarsak Alanzinho yolcu olabilir..
                        SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                        ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Ama sadece bi hayal ...
                          En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 14:34.
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• şu haber61.net çok çakal önce henrique transferinde sessiz kaldılar sonra tek tek yazdılar olur olmaz die . şimdi de son dakika bilgisi veriolar henrique trabzonda die ilk onlar verecekler ya biraz geç kaldılar ))

Yorum

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karabükspor maçının ardından Trabzon'a dönmeyip, izinsiz olarak ülkelerine giden Jaja ve Colman, yönetime haber gönderip, "Yeni sezon hazırlıkları başladığı zaman orada olacağız" dediler.

İki futbolcunun bu tavrından sonra Bordo-Mavili yönetim, orta sahadaki futbolcu arayışlarını da şimdilik askıya aldı.
                              Trabzonhaber
                              Tatilde ne yaptıkları bizi ilgilendirmez.Ama Karabük maçından sonra takımla birlikte yemeğe katılsalardı keşke.Zokora ve Romaric derken bence Jaja ve Colman'dan biri gidecektir.İnşallah Jaja kalır.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                diyelim ki sen haklısın!bir de böyle baksak
                                http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=74522
                                ayni fiyat, Petroviç daha iyi olur yaa, ikna edeceksin getireceksin arkadas, manchester istese ne yazar, birden oraya gitme bize gel önce alis sonra yollariz diyip ikna edip getireceksin ^^
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X