Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbolcu gündemimizde değil , zaten girmesi de pek olası değil .
    Serdar Taşçı'nın peşinde olan büyük kulüpler kimler ?
    Merak ettim .
    Juve , İnter
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fener'in şampiyonlukları çaldığı senelerde G.Saray'ın Fener'e ne büyük yardımları olmuştur bir bilsen ...
      Bu durumda istanbul takımları içerisinde en fazla düşmanımız şudur diyemeyiz al birini vur diğerine.
      Kendimizi kandırmayalım
      GÜMÜŞHANE

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ulan Fener nefreti yetmezdi sanki, simdi de Cincon nefreti basliyor..
        Selcuk, Ceyhun, Klose, Romaric,..
        Onu da mı aldılar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Serdar Tasci niye bukadar met ediliyor anlamis degilim. Hem Tv de hem ciplak gözle bir kac kez izledigim bir oyuncu. Vasat desem yerinde olur.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bu sene rakiplerin kafaları çok karışacak çok.Önde 3 tane sürekli yer değiştiren adamlar
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serdar Aziz ile Fenerbahçe ilgileniyormuş.
              Bursa febeye topçu satsın bende burda bir daha yorum yazmam

Yorum

Juve , İnter
                Bu iki kulübün gündeminde değil Serdar Taşçı , değil ki resmi teklif yapılmış olsun .

Serdar 'ı şu süreçte isteyen iki Rus kulübü var .
                O kadar .

Yorum

Fener'in şampiyonlukları çaldığı senelerde G.Saray'ın Fener'e ne büyük yardımları olmuştur bir bilsen ...
                  96'da Fener'i Ali Sami Yen'de 2-0 yenerek önümüzü açmıştı...Ama istisnalar kaideyi bozmaz...ve tribünlerde Trabzonspor ve Gs taraftarı birlikteymiş
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• yönetim

İlk olarak Se61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasil konusuyorsun sen ! biraz dikkatli ol bu yönetim bizi gecen sene 82 puanla ikincilige getirdi onlar olmasaydi Colman, Burak, Onur gibileri böyle parlamazdi ! senin gibi taraftarlarin yüzünden basari gelmiyor iste !
                    doğru haklısın,o kadar hakısızlığa boyun eğen yönetimi destekleyin biz seneye kesin şampiyonuz...eger bunlar bu kadar egoist olmasalardı kral tekke bizde olacak bizde şampiyonlugu doyasıya kutlayacaktık..adama burası huzur evi değil dediler sonra cıktılar fenere gol at dedıler ben artık dıycek kelıme bulamıyorum.....
                    FATİH SULTAN TEKKE

Yorum

Her zaman demişimdir , yine söylüyorum ...

Bizim en büyük düşmanımız GALATASARAY dır ...
                      Ve nekadar kızıp nefret etsekte Fener bu konularda bunların hepsinden centilmendir.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çağdaş'ın son sezon ligde neden 10 maç çıkardığını merak ediyorum, sakatlandı mı ne oldu?
                        ligde 10 maç oynadı ama şampiyonlar liginde 6 maç oynadı bir de golü var,iki de kupa maçı var,ligin ikinci devresinde bir problem yaşamış olmalı takımıyla,en son 11. ay da oynamış
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onu da mı aldılar
                          Calismalarini sürdürüyorlarmis..
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Giray-Glo yeterli diyorsun yani...

Bana yetersiz gibi geliyor... Bu ikili ne zaman oynadiysa gol yedik (lig maclarinda), ne zaman Egemen geldi, o zaman kalemiz gole kapandi.

Oleksandr Kucher iyi bir Transfer olmaz mi sence? Ayrica Glo sürekli sakatlaniyor...

Alternatif olarak Kemal Tokak ve Eren Güngör'de alinabilir...
                            Dediğim gibi işte Egemen Türkiye sınırları içinde çok iyi oynuyor sadece,ne zaman Avrupa'da maç oynadıysak rezil etti defansı.Toulouse maçı,Liverpool maçları.Tamam işte onu diyorum Glowacki'den daha iyisi alınacaksa Glowacki gönderilsin daha iyi bir yabancı takviye yapalım.Ben de Kemal Tokak - Emre Güngör - Aykut Demir taraftarıyım.Eren Güngör'ü pek beğenmiyorum bu 3'ü daha iyi gibi geliyor bana.

Yorum

• gs ve fb birbirinden beter ikisi de. fbyi iyi göstermek demiyeyim de gs'dem biraz daha iyi göstermek saçmalık, hele de son sezondan sonra

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ceyhun kesin gitti diyebiliriz.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

Çalışıyor...
                                X