İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener'in şampiyonlukları çaldığı senelerde G.Saray'ın Fener'e ne büyük yardımları olmuştur bir bilsen ...
Kendimizi kandırmayalımGÜMÜŞHANE
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan Fener nefreti yetmezdi sanki, simdi de Cincon nefreti basliyor..
Selcuk, Ceyhun, Klose, Romaric,..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Aziz ile Fenerbahçe ilgileniyormuş.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuve , İnter
Serdar 'ı şu süreçte isteyen iki Rus kulübü var .
O kadar .
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener'in şampiyonlukları çaldığı senelerde G.Saray'ın Fener'e ne büyük yardımları olmuştur bir bilsen ...Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
yönetim
İlk olarak Se61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasil konusuyorsun sen ! biraz dikkatli ol bu yönetim bizi gecen sene 82 puanla ikincilige getirdi onlar olmasaydi Colman, Burak, Onur gibileri böyle parlamazdi ! senin gibi taraftarlarin yüzünden basari gelmiyor iste !FATİH SULTAN TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer zaman demişimdir , yine söylüyorum ...
Bizim en büyük düşmanımız GALATASARAY dır ...
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağdaş'ın son sezon ligde neden 10 maç çıkardığını merak ediyorum, sakatlandı mı ne oldu?///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu da mı aldılar#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray-Glo yeterli diyorsun yani...
Bana yetersiz gibi geliyor...Bu ikili ne zaman oynadiysa gol yedik (lig maclarinda), ne zaman Egemen geldi, o zaman kalemiz gole kapandi.
Oleksandr Kucher iyi bir Transfer olmaz mi sence? Ayrica Glo sürekli sakatlaniyor...
Alternatif olarak Kemal Tokak ve Eren Güngör'de alinabilir...
Yorum
-
gs ve fb birbirinden beter ikisi de. fbyi iyi göstermek demiyeyim de gs'dem biraz daha iyi göstermek saçmalık, hele de son sezondan sonra
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum