Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur-serkan-mustafa-gİray-pİotr-burak-zokora-colman-henrİ-jaja-umut
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Umut'un yerine düşünülen Turgay pivot forvet olarak işimize yarayabilir.Hernrique'i de aldığımızı düşünürsek ileri uçta 3 farklı tipte forvete sahip olacağız.

Romaric alınırsa tabiki iyi olur yalnız Afrika kupasına gideceklerini de unutmamak lazım.Orta sahaya Barış Özbek kesinleşti sanırım diğer yerli Alper Potuk tam aradığımız futbolcu gerekli fedakarlığı yapıp takıma kazandırmalıyız zira bu adamın geleceği Selçuk'tan daha parlak.Sol açığa Ozan veya Olcan olabilir.

Defanstaki sorun bütün bölgelerde devam ediyor.Glowacki gitmeli yerine daha genç yabancı stoper alınmalı.Yerli isim Kemal Tokak mutlaka alınmalı.Sol bek ve sağbeke tavkiye şart.

20 Hazirana 15 gün gibi kısa bir süre kaldı umarım kampa yıllar sonra tam kadro çıkarız.
      En son Fatih tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 12:56.
      Bordomavi.net

Yorum

• Benim anlamadigim bir konu, bukadar yabanci futbolcumuz varken neden halen daha yabanci pesindeyiz. Artik Umut gidecek diye korkmaya basladim. Brozekler,alan,jaja,colman,zokora ve birde forvet aldikmi eder 7 yabanci bunun yaninda birde romarici aldik sayarsak 8 yabanci oluyor. Caleyi gitti kabul ediyorum ve daha stoper almadik solbekede piotri koyuyorum. Yerliye onem vermeyiz bu saatten sonra..
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sende kayış attın demek Cem abi. Silmişsin Jaja'yı?

Çok ağır bir adam, hızlı bir forvet duman eder. Şahsen Glowacki kalabilir Cetto'yu alacağımıza.
          Birtan Jaja'yı silmedim gitti olarak hesapladım sadece .Gitmezse gereken yorumunu Jaja'nın kendi başlığında yazdım zaten
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Son günlerde yaptığı açıklamalar gündemi bir hayli meşgul eden Sercan Yıldırım’ın Bursaspor’da kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor. Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’un talip olduğu iddia edilen genç futbolcu için Karadeniz ekibinin Asbaşkanı Nevzat Şakar, OLAY’a önemli açıklamalar yaptı.

Ozan İpek’i istiyoruz
            Sercan’ın transfer listelerinde yer alan bir futbolcu olmadığını belirten Şakar, “Sercan yetenekli bir isim. Genç bir futbolcu. Ancak kendisi transfer listemizde değil. Hocamızın da bizden bu yönde bir talebi olmadı. Ozan İpek için girişimlerimiz olacak. Başkanımız kısa süre içerisinde İbrahim Yazıcı ile görüşecek” diye konuştu.

Bursa Olay Gazetesi
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kyrgiakos

Uğur abi ilgileniliyor mu bununla?

Yorum

• Yerli listende Alper Potuk-Ozan İpek-Tolga Ciğerci-Barış Özbek var ama illa Romaric olacak....
                Net golcü oyuncun yok olan polonyalın vasat altı...İbesiv için hamle yok...
                Stoper ve iki beki saymıyorum bile ama Adrian ve Romaric diyorlar hala...Başkan çok sempatiksin
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• tüh twitter kapanmış neyse artık foruma üye olup yorum yazarlar

Yorum

• jaja,colman,henrique,pawel,piotr,glowacki,zokora,r omaric,alanzinho onumuzdeki sezondaki yabancılarımız sanırım.
                    yattara,cale,gabric(sozlesmesi dondurulur) onumuzdeki sene yoklar.
                    egemen,selcuk,umut,ceyhun,tayfun,ferhat,sezer,zafe r takımdan ayrılacak yerliler olur muhtemelen.
                    eren,sercan,barıs,aykut aldıgımız yerli oyuncular.
                    bundan sonra gelecek yerliler onemli..
                    stoper,sag bek,sol bek ve eger umut giderse forvet sart.

kadro:

kale:Onur,tolga,bora
                    sag bek:serkan,?-bir yerli alternatif
                    sol bekiotr,?-bir yerli alternatif
                    stoper:glowacki,mustafa,giray-bir yerli alternatif
                    merkez ortasaha:romaric,zokora,colman,barıs ozbek,aykut
                    sag acık:burak,secan
                    sol acık:eren,engin
                    forvet arkası:jaja,alanzinho
                    forvet:filho,umut,mehmet cakir,pawel-umut giderse bir forvet

hasan ahmet ve goksu yuda takıma aldıgımızı dusunursek eksikler giderilirse ben bu kadronun iyi seyler yapabilecegini dusunuyorum.

Barıs ozbek sag bek,aykut stoper olarak kullanılabilir.

--------------------onur---------------------
                    serkan-----giray-----------glowacki---------piotr
                    ------romaric--------zokora---------colman--------
                    ----burak--------jaja----------filho--------------------

boyle bir kadro var ama sorun 7 yabancı var bu nedenle muhakkak ilk 11 seviyesinde yerli bir stoper ve bir sol bek alınmalı.
                    Benim nacizane onerilerim Gokhan Suzen,kemal tokak.Ayrıca bonservisi elinde cagdas ta egemenin verdigi katkıyı rahatlıkla verir dusuncesindeyim.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• simone pepe serbest...santrafor arayanlara duyrulur..başkancıgım duy sesimi..
                      En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 13:03.
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Ozan haftaya trabzonsporlu olabilir.
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ozan haftaya trabzonsporlu olabilir.
                          Duyum mu, temenni mi?

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Klose'nin düşünmesi için istediği zaman dilimi ne kadar bilen var mı?Artık şu iş kesinleşsin olumlu veya olumsuz.
                            ne klosesi klosemi kaldı...Başkanın dediği

Klose olmadı. Biz de Belçika’nın Westerlo takımında oynayan Henrique ile anlaştık. Bizim izleme komitesinin tamamı izledi. Burada da Brames’le konuştuk. Herkes süper dedi. Golcü sorunumuzu kısmen hallettik. Çok iyi bir takım yapacağız..

Sporx
                            Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Belçika dönüşü Genel Yayın Yönetmenimiz Tahir Kum’a çok özel açıklamalar yaptı... İşte o çarpıcı konuşmalar...

Yorum

• Korkuyorum Raul Bravo'yu alıp hem stoperde oynayabiliyor deyip geçiştirme yapacaklar ....
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Zoko yarın İstanbul'da
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Çalışıyor...
                                X