Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sercan Yıldırım-Cenk Tosun?
    Bu iki futbolcu hakkında birşey duydunmu?
    Sercan hakkında bir şey duymadım .
    Cenk ile ilgili duyduklarımı ilettim . Umut'a önerilen para kulübün istediği paraya çok uzak . 2.5 sene ortasında 4.5 veriyorlardı . 4 'e falan satarlarsa Cenk'e yönelinecek ama belli de olmayabilir .

Bu arada hangi yöneticiye sorduysam hiçbirinin Tolga Ciğerci ile ilgili bir bilgisi yok burda bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jajaya alternativ olarak Kupa Maclarinda filan veya maci cevirmek icin eski oyuncumuz Ali Güzeldali cok iyi olur
      Jajanın alternatife bak

Yorum

• İlk olarak Se61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Twitter'den takib ediyorum'da YunusEmreSel'in cevabina bakin bi transfer sorusuna taraftarin..

kardesım yorumlarının hepsını okudum şu anda bağlandığım yer uygun degıl yarın cevap verecem

YES, Halil (Tercüman) ve Sadri Baskan NEREDE !?
        Bu kadar uzun cümle yazmış, sorunun cevabı daha kısaydı keşke onu yazsaymış.
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hoca nin bu düsüncesini neye vararak söylüyorsunuz ...????? transfer falan duyabilirsin eyvallahda... hocanin sistemini degistirip jaja nin gidecegini bilmek... helal olsun....
          Zaten böyle bir çıkarım yapmayın diye parantez içerisinde sanırım dedim . Bence demek yani.

Romaric gelirse Jaja gidecek ne demek ? Bence 4-3-3 demek . Bu konuda bilgim yok hoca ne dşünüyor bilmiyorum . Hatta transferde hocanın bilgisi olmadığına da eminim .
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• ğs'nin forvet hattına bak;
            elmander-baroş-klose.
            ------------------------
            Özenmedim yahu daha eksiğimiz var diyorum
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Erdal abi,niye konuşmuyorsunuz?...Var mı duyumlarınız acaba
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• bu bizim yonetıcıler bızım ızleme komıtesıyle ilişkisi sıfır yoksa bakıyorum bızım ızleme komıtesının ızledıgı futbolculara cogu su anda alamayacagımız bedellerde bonservıslere sahıpler anlamadım kı neyden korkuyorlar sımdı vercene o kadar parayı zamanında degerlendırseydıler fırsatları neler olmazdı kı
                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Uuuuummuuutttt gİİİİdeeeccceeeekkkk......allahin İznİyle.....yeter artik....cenk gelecek.....
                  Adamsin ama uuuummmmuutttt gİdecek....

Yorum

• İlk olarak ucubergin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jajanın alternatife bak
                    sercan kayadan iyidir

Yorum

• Ligtv öyle der de Klose bence Galatasaraya gitmez.Italya veya Ispanya!
                      Umut gidecek
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        19 yaşındaki futbolcudan bahsediyoruz. Daha lige geleli 6 ay olmamış en gözde futbolcular arasına girmiş. Büyük maçlar diyip duruyoruz şunun şurasında 6 tane büyük maç oynuyoruz geri kalan 28 maç daha önemli. Büyük maçları abileri alsın bir iki sene zamanla o da başlar büyük maçları kazandırmaya. Yani gelişeceğini de hesaba katalım bir zahmet.
                        ahh ah keşke öyle olsa. bizler umut'un da ankaragücü forması ile attığı golleri gördük. kaybolmamıştır açın bakın youtube'den. yani yaşı genç, yatırım falan diyoruz ama. ne bileyim geçen seneden sonra tutmayacak her yatırım yıkıma, infiale neden olabilir. sonuçta geçen sene her yönü ile başarılı olmuş bir takım var.
                        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• enes umuta ne oldu? sözlesme uzatmak icin teklfi mi edildi? tulus mu vazgecti? gökhan süzen hangi mahmutu istiyoruz?

Yorum

• Herkese iyi geceler...

Umutlu bekleyin....
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Iyi geceler

Umut gitmeyecek
                              1

Yorum

• Çok merak ediyorum kimler gelecek Henrique-Zokoradan başka.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X