Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahahahahaha yok artık Ronaldo'yla Tekke'yi kıyaslayanı da gördüm ya yemin ederim bu kadar futbol bilgisi fakiri arkadaşlarla aynı takımı tutuyoruz yazık.
    Sen ne biliyorsun kardeşim Ronaldo hakkında? Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi santraforu olarak lanse edilen en iyi futbolcu klasmanında ilk 5'e koyulan bir futbolcudan bahsediyoruz tüm futbol otoriteleri tarafından yazık sana.O sakatlıkları yaşamasa kainatın en iyi oyuncusu diyilecekti belki de hiç izledin mi Ronaldo'yu sen cidden yaptıklarını gördün mü? Bahsettiğin 28 yaşında ise bitmiş dediğin futbolcu İspanya gol kralı oldu toplamda kupalarla birlikte 36 gol attı o sezon doğru bitmiş o kadar anlıyorsun futboldan.Attığı hiç bir gol de C.Ronaldo gibi boş gol değil tek tek izle bir şeyler öğren de gel kuru gürültü yapma.Brezilya'da Pele'den çok daha üstün görülen bir oyuncudan bahsediyoruz burada.

Fatih Tekke Brezilyalı olsaydı,profosyonellliğe daha genç yaşlarda adapte olabilseydi Ronaldo kadar oynardı dünya piyasasında.Benim izlediğim en komple futbolcuydu,ayağı kırılmasına,belinde sakatlık olmasına rağmen onun kadar zeki futbolcuda bir Sergen vardı.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
      bizide sakin ceyhun morartmasin
      onun almanyada aldığı eğitimi şu forumdan 10 kişiye versen ondan daha iyi oludu emin olun

ben barışa güveniyorum ve benim gibi güvenenleri de hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünüyorum

ve İNŞAALLAH cinconlara gol atar bir de sulçuğa sağlam bi tekme atsın gönüllerimizde taht kursun
      22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Diğer bahsettiğin adamda türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi forveti ... bahsettiiğin bitmiş dediğin adam 28 yaşında türkiyede gol kralı oldu..Uçuk bir bonservis bedeli ile zenithe gitti uefa kazandı...ayık olun
        Tamam da biz şimdi ki halinden bahsediyoruz ben şimdi 35 yaşındaki Ronaldo'yu alalım deseler yine almayalım derim.Klose'ye de Kanoute'ye almayalım dedim sadece reklam olurlar verim alamayız düzgün dedim.Tekke sadece 1 devrelik Ersun Hoca dönemi alınsaydı o sene 2.dönem şampiyon olurduk ondan sonra Tekke'nin gündeme getirilmesi kadar saçma bir şey olamaz.Bir Metin Oktay'ı bir Zeki Rıza Sporel'i bir Lefter'i çok izlemiş gibi konuşuyorsun? Enteresan.Metin Oktay nasıl bir kişiydi bilmiyorum ama takımı ne pahasına olursa olsun satmayacak,başka renkleri giymeyecek kadar onurlu biriymiş.Siyah - Beyaz giydi,Sarı - Lacivert giydi seneye de Bank Asya'ya gidip Göztepe'de Sarı - Kırmızı giymesini bekliyorum Fatih Zırt Tekke'nin.

Yorum

• İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün gece seyrettinizmi bilmiyorum ama Meltem tv de Halil ŞANLI vardı burada çoğu insan sevmesede benim bilgisine istihbaratına çok güvendiğim bir insandır ve şuan Nevzat ŞAKAR'la diyaloğu çok iyi ben yeni girdim daha önce yazıldımı bilmiyorum ama kısaca şunları söyledi Trabzonspor'da asıl transfer yeni başlıyomuş jaja,glo,brozekler,engin,ceyhun,sezer,mehmet çakır,barış ataş gidecekler.Yabancı ama ismini açıklamadı çok iyi 2-3 tane transfer yapılacakmış.Yerlilerden Alper,barış,aykut,turgay kesin alınacakmış.Yani kısaca takım komple yenileniyor ve en önemlisi şenol GÜNEŞ artık ipleri eline almış.Buarada Romariç kesinlikle alınmayacakmış.
          Jaja'yi göndermek büyük hata olur.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak kutluca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Defansta kim oynayacakmış?
            Pardon kaliteli stoperde var birde samsunlu bir futbolcu varmış o kemal

Yorum

• Şu topçuların kafalarına eğreti olarak koydukları şapkalardan nefret ediyorum...
              Sponsorların bu lansman olayını beğendiğini sanmıyorum zira görsel açıdan tam bir rezalet...
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke Brezilyalı olsaydı,profosyonellliğe daha genç yaşlarda adapte olabilseydi Ronaldo kadar oynardı dünya piyasasında.Benim izlediğim en komple futbolcuydu,ayağı kırılmasına,belinde sakatlık olmasına rağmen onun kadar zeki futbolcuda bir Sergen vardı.
                Ben asla oynayamayacağı kanaatindeyim fizyolojik yapısı itibariyle,dünya piyasasında oynayan bu kadar yavaş bir Brezilya'lı forvet gördün mü şimdiye kadar? Romario,Rivaldo,Pele,Robinho,Ronaldo? Bire bir de iyi miydi sence bence öyle değildi ama Türk forvet oyuncularında öyle bir özellik yıllardır görülen bir şey değil.Ama golcülük konusunda Türkiye'ye gelmiş sayılı golcülerden biri o kesin.Ama komple derken kime göre neye göre baktığımıza bağla.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam da biz şimdi ki halinden bahsediyoruz ben şimdi 35 yaşındaki Ronaldo'yu alalım deseler yine almayalım derim.Klose'ye de Kanoute'ye almayalım dedim sadece reklam olurlar verim alamayız düzgün dedim.Tekke sadece 1 devrelik Ersun Hoca dönemi alınsaydı o sene 2.dönem şampiyon olurduk ondan sonra Tekke'nin gündeme getirilmesi kadar saçma bir şey olamaz.Bir Metin Oktay'ı bir Zeki Rıza Sporel'i bir Lefter'i çok izlemiş gibi konuşuyorsun? Enteresan.Metin Oktay nasıl bir kişiydi bilmiyorum ama takımı ne pahasına olursa olsun satmayacak,başka renkleri giymeyecek kadar onurlu biriymiş.Siyah - Beyaz giydi,Sarı - Lacivert giydi seneye de Bank Asya'ya gidip Göztepe'de Sarı - Kırmızı giymesini bekliyorum Fatih Zırt Tekke'nin.
                  Fatih Tekke polemiği yaratmak istemiyorum ama bir adam düşün Tsye gelmek için her yolu denesin ama alınmasın ve sonra bjkye gitmek zorunda kalsın sonrada hiç bir babayiğitin yapamayacağı bjk ye imza atarken ben Trabzonsporluyum desin..Şuan Tekke alınacaksa saha içinde göstereceği performansdan çok saha dışında takıma kaptanlık abilik yapması için alınması gerektiğini düşünüyorum

Yorum

• Bizde bizim borcumuzu borç zannediyoruz az önce yayınlanan ve büyük ihtimalle tüm verilerin olmadığı bilgilendirmeye bakın
                    gs ye bizden para için gidenlere sormak istiyorum kasım ayında paranızı alamayınca ne yapacaksınız, hadi bir sene olsun bu gs ayakta zor duruyor;
                    ve 5-10 neyse verelim o parayı gelecek başarı, sponsorluk, bilet satışı, forma satışı olarak çok rahat çıkarır üzerine de para kazanırız, yeterki bu sezon CL ye katılalım yada en kötü uefa gruplarında olup bir kaç tur yada çeyrek finale gidelim o zaman bu sezon bile çıkarırız bu sezonki transfer parasını bence, daha önceki senelerde borç var deyip transferlerden kıstık borç katlanarak büyüdü şimdi elimizde çok güzel bir şans ve bir kaç transferle çok iyi bir kadro var BENCE

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jaja'yi göndermek büyük hata olur.
                      Jaja hakkında yönetim ve Şenol GÜNEŞ'in ağır şüpheleri varmış şu Bilica olayıyla ilgili galiba yani sorunu açıklamıyolar ama eğer kafamdan geçenlerse inanın defolup gitsin.

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onun almanyada aldığı eğitimi şu forumdan 10 kişiye versen ondan daha iyi oludu emin olun

ben barışa güveniyorum ve benim gibi güvenenleri de hayal kırıklığına uğratmayacağını düşünüyorum

ve İNŞAALLAH cinconlara gol atar bir de sulçuğa sağlam bi tekme atsın gönüllerimizde taht kursun

baris in bizde basarili olma orani tabiki ceyhun un gs de basarili olma olasiligindan cok daha fazla..ceyhun bir sene daha kalabilirdi bence..baris faydali olacaktir..

asil ibretlik olay selcuk un orda kaybolup gitmesi olur..hemde mükemmel olur..egemen kadroya zor girer zaten..ikisinin düsecegi haller diger oyuncularada örnek olsun..
                        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 08.06.2011, 15:31.
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Fatih Tekke polemiği yaratmak istemiyorum ama bir adam düşün Tsye gelmek için her yolu denesin ama alınmasın ve sonra bjkye gitmek zorunda kalsın sonrada hiç bir babayiğitin yapamayacağı bjk ye imza atarken ben Trabzonsporluyum desin..Şuan Tekke alınacaksa saha içinde göstereceği performansdan çok saha dışında takıma kaptanlık abilik yapması için alınması gerektiğini düşünüyorum
                          o ronaldo hayranı arkads bu cumleyı ıyı okumalı ve bız tekkeyı ısterken tekkesporu gıdın tutun dıyordularya sızde gıdın ronaldosporu tutun
                          ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizde bizim borcumuzu borç zannediyoruz az önce yayınlanan ve büyük ihtimalle tüm verilerin olmadığı bilgilendirmeye bakın gs ye bizden para için gidenlere sormak istiyorum kasım ayında paranızı alamayınca ne yapacaksınız, hadi bir sene olsun bu gs ayakta zor duruyor;

Kendimi bildim bileli gs borç batağında ama batamadılar bir türlü
                            En son ozturk tarafından düzenlendi; 08.06.2011, 15:33.

Yorum

• Adı geçenler içinde en çok beklediğim futbolcu Romaric. Alınmıyacakmış diyolar. Adrian'ı alırlar artık. Şöyle bir bakıyım dedim, moralim bozuldu çıkıyorum. Birde Tekke-Ronaldo tartışması var o bambaşka bir boyut.
                              En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 08.06.2011, 15:33.
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

Zorunda kalmak diye bir şey söz konusu değil arkadaşım Rusya'da istediği kadar kalabilirdi.İstese Avrupa'da Rusya Ligi'nde çok rahat devam edebilirdi.Aklı sıra Bjk'ye gelerek bizim camiamıza futboluyla ders verecekti.Allah adamı tepetaklak eder işte böyle haddini bilmezse bir insan.Yanlışlar yapılmış olabilir ama sen bunu tüm camiaya bedel ödetmek için kullanamazsın.Bir takımın kaptanı isen adam olacaksın,ne pahasına olursa olsun satmayacaksın.Seni bilmem ben olsam,ben böyle bir Trabzonspor'luysam hem daha iyi yıllık para aldığım bir yeri bırakıp,Trabzonspor beni almıyor diye Bjk'ye gelir miyim? Futbolu bırakırım,yine de oynamam Trabzonspor dışında başka bir takımda ki öyle bir şey yok gayet Rusya'da devam edebilirdi.Bu yazdıkların sadece Tekke'ye kızmamak için kendini avuttuğun bahaneler kardeşim kusura bakma.

Yorum

Çalışıyor...
                                X