İyi de bu Klose'nin çocukları nerede okuyacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemessi su ana kadar sadece barcelonada oynamis. uyum sorunu yasar.
Yorum
-
-
İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Klose neden İtalya'ya gitsin. Hem para az hem popülerlik az. Bizim burda hem para var hemde 10 gol at senin için havalimanı kurarlar
Zokora bizle o kadar kaynaşmış ki daha gelmeden. Trabzon'a gelince montunun altından atkıları formaları çıkarıp taraftarların arasına karışacakAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bu Klose'nin çocukları nerede okuyacak?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bu Klose'nin çocukları nerede okuyacak?ya da Yavuz Selim'de
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç başı ücretlerle beraber 2.5 , 3 milyonu buluyor ne demek.Arada 500bin euro var.Neye göre hesaplandı bu.Az mı 500 binJackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bu Klose'nin çocukları nerede okuyacak?
Okumaya da gerek yok burda bir şifre ile meslek sahibi yaparız o konuda da sıkıntı yok
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar mı gelişme?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak melancoly tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçarpık bacaklı gitmez bize
mücadele yok
geriye koşmuyor
kondisyon sıkıntısı var
hep bana hep bana diyor
nereye kadar
yerler böyle adamı türkiyede
messi kim de trabonda top oynayacak
adam olsun öyle gelsin
sonra yok msn de kızlara sarkıntılıklar bi abazalık filan
karakterli olsunşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu çok küçümsüyorsunuz Trabzon'u
Her saat başı uçak kalkıyor İstanbul'a 1 saat'de gidiliyo .
eN FAZLA 1.5 alan takımda 3 vermek abartılı geliyor bana ama bu para işlerine pek karışmam yönetimin bileceği iş
İstanbula gidip kazara gece kulübünün önünden geçersende vay haline ama
Çıkıp boğazada bir balık yemek le evinden çıkıp havalanına gidip uçağa binip istanbula inip oradan şehre inip bir şeyler yapıp aynı yoları izleyerek eve dönmek işkence değildir de nedir
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkumasınlar anasını satım torununa yeter kazandığı para
Okumaya da gerek yok burda bir şifre ile meslek sahibi yaparız o konuda da sıkıntı yok
İstediği zaman Almanyaya gider , şurası zaten --->Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum