Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi de bu Klose'nin çocukları nerede okuyacak?
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• yaw adam gibi yerli transfer yapın yaww emreye mesaj mı atsak napsak

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        messi su ana kadar sadece barcelonada oynamis. uyum sorunu yasar.
        çarpık bacaklı gitmez bize

Yorum

• Var mı gelişme?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Çaykaralı 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya Klose neden İtalya'ya gitsin. Hem para az hem popülerlik az. Bizim burda hem para var hemde 10 gol at senin için havalimanı kurarlar
            Klose gelince Eminim ki neredeyim lan Ben Diyecek Uçaktan inince şöyle 5 dakika falan afallayacak. Sonra Taraftarları görünce ayılacak.

Zokora bizle o kadar kaynaşmış ki daha gelmeden. Trabzon'a gelince montunun altından atkıları formaları çıkarıp taraftarların arasına karışacak
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi de bu Klose'nin çocukları nerede okuyacak?
              aldığı paranın yarısıyla okul yapar

Yorum

Cudibey'de ya da Yavuz Selim'de
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• ya oyle transfer isimleri geçiyorki bizdeki yabancılar cok hafif gelmeye başladı brozek mrozek

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç başı ücretlerle beraber 2.5 , 3 milyonu buluyor ne demek.Arada 500bin euro var.Neye göre hesaplandı bu.Az mı 500 bin
                    Bende hesaplamaya çalışıyom acaba İtalyan mafyası el altından 1mlyn Euro fazla mı yolladı Klose ye??
                    Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

Okumasınlar anasını satım torununa yeter kazandığı para

Okumaya da gerek yok burda bir şifre ile meslek sahibi yaparız o konuda da sıkıntı yok
                      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Var mı gelişme?
                        Saat 15:00'da görüşme olacak Klose ile onun dışında bir gelişme yok bekliyoruz.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak melancoly tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çarpık bacaklı gitmez bize
                          adam cılız beyler kolektif futbola uygun değil
                          mücadele yok
                          geriye koşmuyor
                          kondisyon sıkıntısı var
                          hep bana hep bana diyor
                          nereye kadar

yerler böyle adamı türkiyede

messi kim de trabonda top oynayacak
                          adam olsun öyle gelsin

sonra yok msn de kızlara sarkıntılıklar bi abazalık filan

karakterli olsun
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu çok küçümsüyorsunuz Trabzon'u

Her saat başı uçak kalkıyor İstanbul'a 1 saat'de gidiliyo .

eN FAZLA 1.5 alan takımda 3 vermek abartılı geliyor bana ama bu para işlerine pek karışmam yönetimin bileceği iş

İstanbula gidip kazara gece kulübünün önünden geçersende vay haline ama

Çıkıp boğazada bir balık yemek le evinden çıkıp havalanına gidip uçağa binip istanbula inip oradan şehre inip bir şeyler yapıp aynı yoları izleyerek eve dönmek işkence değildir de nedir
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okumasınlar anasını satım torununa yeter kazandığı para

Okumaya da gerek yok burda bir şifre ile meslek sahibi yaparız o konuda da sıkıntı yok
                              Ailesi Almanyada kalsın , aldığı parayla kendine özel jet alır zaten.

İstediği zaman Almanyaya gider , şurası zaten --->
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• klose tamam derse yenge yok derse napcaz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X