Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadas Tuncay Bekiroglu ve kapattigi Twitter hesabina yonelik duygularimiza tercuman olan cok guzel bir yazi.
    Herkesi okumaya davet ediyorum.

http://www.haber61.net/author_articl...il.php?id=1078
    Abi boşversinlero işleri.

Haber verirken ondan iyisi yoktu.
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Hedefimiz Önelemeyi Geçmek Diyo Sen Bu Kafayla Geçersin Devam Et
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Orduspor, Fatih Tekke'yi transfer etmek için girişimlere başlamış yes
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Didier Zokora:"İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Ama Trabzon'da çok farklı ve güzel bir şehir. Eşim de burayı çok beğendi. Onun beğenmesi benim için çok önemliydi. Buradaki taraftarların ilgisi beni çok şaşırttı. Ama eşim benden daha çok şaşırdı. Benimle bir kez daha gurur duydu" diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gökhan zan gelirse 3 maç zor oynar 1 yılda.
            glowacki ile birlikte sezonu tv başında yada tribünde geçirirler.
            mustafa ve girayda hem avrupada hem ligde hemde t. kupasında oynarlar.ilginç bir transfer politikası

önder gelirsede fener maçlarında oynatmamak lazım ne olur ne olmaz...
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• adrian'ı alacaklar büyük ihtimalle...yıldıraya çok benziyor tarzı...sola yakın oynar sanırım..gerektiğinde orta sahada gerektiğinde forvet arkası..birde yerli bir golcü alırlar...

onur-tolga

serkan....giray...glo....piotr..

zokora...colman...adrian

......jaja............

burak....filho...

birihtimal stoper ve sol bek alınır...bence golcü beklemeyin...
              poetricus

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orduspor, Fatih Tekke'yi transfer etmek için girişimlere başlamış yes

Bu Ordu ile aramızı biraz daha sıkılaştırır.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yunus Emre Sel'e de '' Önder boşta galiba, gidip onu almazlar umarım '' dedim, hemen çevrimdışı oldu. Meğer gitmiş habere yazmaya.

Yorum

• Başımız Sağolsun !
                    İstanbul'dan Trabzon'un Of İlçesine gelmekte olduğu öğrenilen yolcu otobüsü Görele ilçe çıkışında saat 07.00 sıralarında yol tabelasına çarparak yan yattı.Yanan otobüsteki ölü sayısının şu anlık 10 olduğu 2 kişinin kayıp olduğu ve 29 da yaralının olduğu bilgisini verdi...Yaralılara acil şifalar, ölenlere ALLAH'tan rahmet,yakınlarına da sabır diliyoruz...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başımız Sağolsun !
                      İstanbul'dan Trabzon'un Of İlçesine gelmekte olduğu öğrenilen yolcu otobüsü Görele ilçe çıkışında saat 07.00 sıralarında yol tabelasına çarparak yan yattı.Yanan otobüsteki ölü sayısının şu anlık 10 olduğu 2 kişinin kayıp olduğu ve 29 da yaralının olduğu bilgisini verdi...Yaralılara acil şifalar, ölenlere ALLAH'tan rahmet,yakınlarına da sabır diliyoruz...

Mekanları Cennet Olsun

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadas Tuncay Bekiroglu ve kapattigi Twitter hesabina yonelik duygularimiza tercuman olan cok guzel bir yazi.
                        Herkesi okumaya davet ediyorum.

http://www.haber61.net/author_articl...il.php?id=1078
                        Pardon da sen bu yazının neresini beğendin? Yerel medyanın boş konuşanları işte. Tuncay Bekiroğlu MAN'ın CEO'cu, ona sallayan gazeteci arkadaşın hayattaki başarısı ne acaba? Kimin reklama ihtiyacı daha çok var acaba?
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• ne kadar sessiz hayrolsun

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Didier Zokora:"İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Ama Trabzon'da çok farklı ve güzel bir şehir. Eşim de burayı çok beğendi. Onun beğenmesi benim için çok önemliydi. Buradaki taraftarların ilgisi beni çok şaşırttı. Ama eşim benden daha çok şaşırdı. Benimle bir kez daha gurur duydu" diye konuştu.
                            Yenge Beğendiyse Hiç Problem Yok
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne kadar sessiz hayrolsun
                              yabancı transferi bitti gibi.
                              yerli de alacak oyuncu kalmayınca konuşacak isin kalmadı
                              Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Arkadaş biz çok bunaldık kendileri için yöneticilik yapanlardan.

Biz usandık artık bu işlerden.

Biz Trabzonspor’da yöneticilik yapıp, 10 bin liraya kombine almayıp Aslan tepe Stadyumu’ndan 100 milyara kombine alan insanları tanıdık.

Ne olur iş hayatında profesyonel yöneticilik yapan, Trabzonspor yöneticileri Trabzonspor üzerinden kendinize prim yapmaya çalışmayın
                                Tanju Akıncıoğlu-haber61

boyle bir yoneticimiz varmı? varsa derhal paylasılmasını istiorum bole kisiler bırakın yonetimde olmayı wc bekcisi bile olamaz kulupde kabulenemem bole birseyi ben asla.

Yorum

Yükleniyor...
                                X