Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmaoğlundan Kanaltürk'e Tomahawk füzesi..Yürü be..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ben Trabzonspor Başkanı olduğum zaman gündemi ben belirleyeceğim. İbrahim Hacıosmanoğlu

Yorum

• Böyle başkan lazım... Helal olsun..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Vuuuuuuuu ne dedu ula :O :O Ağzum haule galdi açik :O
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Ağlattın ulan beni...Ben ki seni layık görmem başkanlığa ağlattın beni...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eskişehirspor'u satın alma opsiyonumuz var mı acaba ?
              muhahaha harikaydı be...

Ben birtek Türbülent ve Sezergezergozturkü alırdım...
              Gezerin önce bir tamirata ihtiyacı var..Bizim macta yırtılan yerleri elden gecirilmelii...

Tövbe yarabbim..
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hacı ya şov yaptı valla.Helal olsun.
                Colmandante

Yorum

• @ Haciosmanoglu

Vur dedik öldürdü ?!

Yorum

• Ha böyle deli bi başkanımız olmadı gitti ya..seviyorum seni haciosmanoğlu
                    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Samimi söylüyorum ben böyle başkan istiyorum.
                      Öyle pısırık korkak başkan istemiyorum.
                      Helal olsun Hacıosmanoğlu helal olsun!
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Helal olsun be helal olsun yahu.

Bize böyle gürleyen adamlar da lazım.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• ben gelirsem aziz 24 saat türk futboluna karışamayacak şuraya yazın dedi
                          twitter @hopeMit

Yorum

• Yarın Hamdaoui Yada Zokora Transferinden Biri Biterse Off Hacıosmanoğlu Şov Yapıyo Bu Arada

Yorum

• Uzun zamandır duymadıklarımı duyamadıklarımı söyledi Helal
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ercan Saatçi dediklerinin cevapsız kalmayacağını söylüyor ki bu adam Türkiye'nin en büyük grubu Koç'a dediğini demiş rahatça gezmiştir..

Yorum

Çalışıyor...
                                X