Hacıosmaoğlundan Kanaltürk'e Tomahawk füzesi..Yürü be..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Vuuuuuuuu ne dedu ula :O :O Ağzum haule galdi açik :OForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ağlattın ulan beni...Ben ki seni layık görmem başkanlığa ağlattın beni...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehirspor'u satın alma opsiyonumuz var mı acaba ?
Ben birtek Türbülent ve Sezergezergozturkü alırdım...
Gezerin önce bir tamirata ihtiyacı var..Bizim macta yırtılan yerleri elden gecirilmelii...
Tövbe yarabbim..ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ha böyle deli bi başkanımız olmadı gitti ya..seviyorum seni haciosmanoğlu1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
Yorum