Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz Stepanovu Biliyoruz ama . Stepanov Eski Stepanov Mu?
    Yetenekleri sabit mi sabit ? Mental ve fizik olarak hazır hale getirirsek çatır çatır oynar.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Konudisi olabilir fakat. Kanalturk link: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk
      1

Yorum

• Helal olsun Haciosmanoglu
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fuch olmayacaksa Alternatif Oscar Wendt olmalıdır yabancı olacaksa........
          Oscar Wendt'i hep beğenmişimdir. Keşke gelse.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• çıt yok valla helal olsun
            Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İ. Hacıosmanoğlu masaya yumruk vurabilecek bir isimdir yalnız masayı kırabilir.

Döktürüyor şuan Fenerbahçe'nin yaptıklarını anlatıyor. Bizim yöneticilerimizin yapamadığını..

Yorum

• kanaltürkte hacıosmanoğlu bombalıyor.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Hacıosmanoğluna helal olsun. yapılan oyunları kanaltürkte bir bir sayıyor

Yorum

• Bizim başkan oraya buraya gülmekten kaç senedir şöyle konuşamadı.
                    Helal olsun Hacıosmanoğlu.
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bizim köyün delisi de bu adam; Hacıosmanoğlu... Helal olsun. Samimi mi yoksa muhalefet olmanın nimetlerinden mi faydalanıyor bilmem ama çatır çatır doğruları söylüyor.

Hatta bu forumu okuduğunu bile düşünmeye başladım...
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nu çok yakından tanırım.Mert bir adamdır öyle geri vites yapmaz.Bir olayda gördüklerini sonuna kadar söyler susmaz tırsmaz.İnşallah bir gün Trabzonspor'un başkanı olacak
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• eski federasyon başkanı rahmetli hasan doğana söylediği "onu boş bir çuvala benzetiyorum. nereden rüzgar esse o tarafa gidiyor " lafını unutamıyorum. helal
                          twitter @hopeMit

Yorum

• Eyvallah ulan...Eyvallah...Eyvallah ulan Eyvallah...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• trabzonsporun elinden şampiyonluk 4. kez çalınıyor 5 kez olmayacak . şuraya yazın diyor
                              twitter @hopeMit

Yorum

• IBrahim Haciosmanoglu: Ben baskan olursam gundemi ben tahmin edecegim.
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X