Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabriç sol açıkta oynamak istemiyor Şenol hoca onu sürekli sol tarafta denedi kendisi sağ tarafta oynamak istiyor bu yüzden de Ankaragücü' ne gitti.
    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• ....aman aman bi süre uzak duralım güney amerikadan ...illede güney amerikalı alacaksak ...avrupa görmüş olsun....

....adamı ordan direk trabzona getirince şapşala dönüyo...
      deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
      ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
      ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gabric varken neden Ozan Ipek ???

net cevap alabilirmiyim ?.
        Gabric'in önümüzdeki sene takımda olup olmayacağı belli değil.

Kalsa bile solda oynamak istemediği için takımdan ayrıldığını hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Farklı düşünmüyorum ancak kulübün kaynaklarının verimli kullanılması meselesi var . Aynı bölgede takımın halihazırda yıldız futbolcusu görev yaparken arkasına yaklaşık 7-8 milyona mal olmuş bir oyuncunuzu geri getirip , onunda arkasına , bir 8-10 milyon lira daha borçlanıp 3. bir futbolcu koymak takımın önceliklerinden olabilir mi , işte orası tartışılır . Serkan , Gabric ve Burak o bölgede yeterli olacaktır , inancım o yönde . Burak'ı daha çok forvette , Serkan'ı daha çok savunmada izleriz . Sağ önden ziyade sanki savunmanın sağındaki eksiklik daha çok can yakacak gibi .
          Sağbek zaten şart Serkan tutulacak tabi Sekan'dan başka adam yok o bölgede, Tayfun'u zaten saymıyorum, bunun yanısıra Serkan sağbek, Gabriç kanatlarda, Burak da her ne kadar inkar etse de forvet. Umut'u kadroda düşünmüyorsan direkt 11 oynayacak kalitede forvet transferini yapacaksın kanatta kaldı bir tek Gabriç, Engin. Şampiyon olunursa bu da yetmez, geniş kadro şart, 2. bitirirsek ligi; Ş.Ligi düşünülmezse ligi götürür bu kadro, o ayrı dava.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Şu takımda ki kaliteli yerli oyuncuları tutun yeter yıldız mıldızda istemiyorum yıldız adaylarıyla idare ederim şahsen

Yorum

• Artık büyük oynuyoruz Erdal.

Yorum

• ---------------Onur
                Serkan-Marquez-Giray-Gökhan S.
                ----Hamit--Selçuk--Seedorf----
                -----Burak--Grafite--Henry---

Yanlış anlamayın bu tarz bir kadro öneriyor değilim

Sadece şunu sormak istiyorum , yüksek bonservis ödeyebilmek mi fark yaratır yoksa yüksek futbolcu maaşı mı?
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 16:48.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık büyük oynuyoruz Erdal.
                  ben oynamıyorum ozaman
                  poetricus

Yorum

• Bu transfer başlığı,bütün stresimi alıyor nedense.

Acayip isimler havada uçuşuyor,yağamasakta gürlüyoruz.

Ozan İpek haberi hakikaten ilginç,umarım boş bir haber değildir.

Henüz bomba bir stoper isminin ortalıkta olmamasıda ilginç.

Benim şahsi beklentim iyi transferler yapılacağı yönünde.

İnşAllah beklentim boşa çıkmaz.
                    En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                    Erdal Hoş

Yorum

• -------hata
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Trabzonspor’un sol tarafı için bir numaralı aday olan Cristian Fuch konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Bochum’un oyuncusu olmasına rağmen Mainze 05 takımında kiralık olarak oynayan ve müthiş bir performans gösteren Avusturya milli takım oyuncusu için Trabzonspor’un ısrarlı tutumu futbolcuyu bir adım daha Trabzonspor’a yaklaştırdı. Daha önce menajerinin düşünmek için süre istediği ve Mainze 05 kulübünün oyuncuyla anlaşmak üzere olduğu şeklinde Alman basınında çıkan haberlere rağmen futbolcunun Trabzonspor’a sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. Mainze 05 in yıllık 600 bin Euro teklif ettiği oyuncuya Trabzonspor’un 1 milyon Euro teklif etmesi, Avusturyalı oyuncunun bakış açısını değiştirdi. Bochum’un 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği oyuncu için Trabzonspor’un 2 milyon Euro teklif ettiği ve Alman kulübünün buna sıcak baktığı öğrenildi. İbrenin şimdilik Trabzonspor’dan yana döndüğü görülüyor. Bu gelişmeleri doğrulayacak bir açıklamada Avusturyalı oyuncudan geldi. Cristian Fuch bugün alman basınında yer alan demecinde ; ‘Mainze 05’ den ayrılabilirim. Onlar da beni istiyor ama ben Şampiyonlar Liginde oynayacak bir takımda futbol yaşantımı sürdürmek istiyorum. Sürpriz bir takıma gidebilirim’ açıklamasında bulundu.

Cristian Fuch’u en az 5-6 kez izledim. Trabzonspor’un Aralık ayından beri takip ettiği bir oyuncu olduğunu biliyorum. Cristian eğer transfer edilirse, Orhan Çıkrıkçı’dan sonra Trabzonspor ilk kez sol tarafta sorun yaşamaz. İnanılmaz bir ciğere sahip. Çok koşan, çok basan, teknik kapasitesi mükemmel, oyunu iki yönlü oynayabilen harika bir isim. Transferi gerçekleşirse Trabzonspor çok akıllı bir yatırım yapar ve Trabzonspor taraftarı bu oyuncuya alkış tutar.

Halil şanlı
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Fuchs'u sadece milli maçta izledim. Kavgacı yanı hoşuma gitti mülayim adam istemiyorum. Formanın geleneneğini yaşatabilecek adam istiyorum. Onur-Giray-Egemen-Colman-Engin-Burak gibi adamlar geri vites yapmayacak adamlar!
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gabriç sol açıkta oynamak istemiyor Şenol hoca onu sürekli sol tarafta denedi kendisi sağ tarafta oynamak istiyor bu yüzden de Ankaragücü' ne gitti.

....tamam gelsin oynasın şimdi yattara gidiyor...

Yorum

• Ozan Iphek olayi nedir nerde yaziyor

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor’un sol tarafı için bir numaralı aday olan Cristian Fuch konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Bochum’un oyuncusu olmasına rağmen Mainze 05 takımında kiralık olarak oynayan ve müthiş bir performans gösteren Avusturya milli takım oyuncusu için Trabzonspor’un ısrarlı tutumu futbolcuyu bir adım daha Trabzonspor’a yaklaştırdı. Daha önce menajerinin düşünmek için süre istediği ve Mainze 05 kulübünün oyuncuyla anlaşmak üzere olduğu şeklinde Alman basınında çıkan haberlere rağmen futbolcunun Trabzonspor’a sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. Mainze 05 in yıllık 600 bin Euro teklif ettiği oyuncuya Trabzonspor’un 1 milyon Euro teklif etmesi, Avusturyalı oyuncunun bakış açısını değiştirdi. Bochum’un 2.5 milyon Euro bonservis bedeli istediği oyuncu için Trabzonspor’un 2 milyon Euro teklif ettiği ve Alman kulübünün buna sıcak baktığı öğrenildi. İbrenin şimdilik Trabzonspor’dan yana döndüğü görülüyor. Bu gelişmeleri doğrulayacak bir açıklamada Avusturyalı oyuncudan geldi. Cristian Fuch bugün alman basınında yer alan demecinde ; ‘Mainze 05’ den ayrılabilirim. Onlar da beni istiyor ama ben Şampiyonlar Liginde oynayacak bir takımda futbol yaşantımı sürdürmek istiyorum. Sürpriz bir takıma gidebilirim’ açıklamasında bulundu.

Cristian Fuch’u en az 5-6 kez izledim. Trabzonspor’un Aralık ayından beri takip ettiği bir oyuncu olduğunu biliyorum. Cristian eğer transfer edilirse, Orhan Çıkrıkçı’dan sonra Trabzonspor ilk kez sol tarafta sorun yaşamaz. İnanılmaz bir ciğere sahip. Çok koşan, çok basan, teknik kapasitesi mükemmel, oyunu iki yönlü oynayabilen harika bir isim. Transferi gerçekleşirse Trabzonspor çok akıllı bir yatırım yapar ve Trabzonspor taraftarı bu oyuncuya alkış tutar.

Halil şanlı

....bu arkadaş abdullah ercan demek istemiş herhalde....orhan çıkrıkçı forvetti benim bildiğim....

Yorum

Çalışıyor...
                                X