İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben başkan olduğumda 24 saat içinde Aziz Yıldırım futbolun içinde kalmayacak dedi....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İzleyemeyenler için biraz geçtikten sonra bağlanıyor Hacıosmanoğlu..
Yorum
-
Kimsenin aklına şov mu yapıyor sorusu gelmesin.Yönetimde iken de bu laflarını her zaman açık yüreklilikle söylemiştir söylemeye devam edecektir.Elbet bir gün BaşkanımTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Sevilla'nın orta sahasında forma giyen Zokora'yı Türkiye'ye transfer etmekte kararlı.
Trabzonspor Yönetim Kurulu, uzun zamandır gündeminde olan İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Zokora'yı transfer etmek için düğmeye bastı.
Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın yanına kulüp tercümanı Halil Yazıcıoğlu'na da alarak İspanya'ya gittiği ve burada Zokora ile bir görüşme yapacağı belirtildi. Şakar'ın İspanya'da sürpriz bir futbolcuyla daha görüşebileceği ve ardından Ajax'ın tecrübeli forvet oyuncusu Al Hamdoui ile görüşmek için Hollanda'ya geçeceği öğrenildi.
DHA
Yorum
-
Şenol hoca da yapacak benzer konuşmayı kendi üslubu ile....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkan olduğumda 24 saat içinde Aziz Yıldırım futbolun içinde kalmayacak dedi....
Gerçi her hali aynı kapıya çıkıyorForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek tek tüm hakem hatalarını saydı....Sonra Mustafa Denizli için Aziz bey in sen mi şampiyon yaptın takımı ben mi seni mi aldın Samsun maçını ben mi lafını hatırlattı....
En son olarak da benim söylediğimi herkes not alıp hatırlatıp kullanabilir ben başkan olduğum gün Aziz bey futbolun içinde olmayacak o kadar söylüyorum dedi....
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam ne giydirdi be azizeye.
karadeniz adamı işteeee
Yorum
Yorum