Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Vural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adam hakkında hiç bir bilgim yok ama ben böle başka istiyorum mert olacak en azından korkak pısısrık olmayacak tamam espiri yapsın ama bu nedir ya senin en önemli oyuncuların gidiyor gerekirse nazını çekeceksin yıldız değildi zaten demeyeceksn...
    yöneticilik zamanında rahmetli hasan doğana"onu boş çuvala benzetiyorum nereden rüagar alsa oraya eser" diyen adamdır. şov yapmaz
    twitter @hopeMit

Yorum

• Ben başkan olduğumda 24 saat içinde Aziz Yıldırım futbolun içinde kalmayacak dedi....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İzleyemeyenler için biraz geçtikten sonra bağlanıyor Hacıosmanoğlu..

Yorum

• Kimsenin aklına şov mu yapıyor sorusu gelmesin.Yönetimde iken de bu laflarını her zaman açık yüreklilikle söylemiştir söylemeye devam edecektir.Elbet bir gün Başkanım
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• adam ne giydirdi be azizeye.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Feyz al yönetim !
              Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Trabzonspor Yönetim Kurulu, Sevilla'nın orta sahasında forma giyen Zokora'yı Türkiye'ye transfer etmekte kararlı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, uzun zamandır gündeminde olan İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Zokora'yı transfer etmek için düğmeye bastı.

Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın yanına kulüp tercümanı Halil Yazıcıoğlu'na da alarak İspanya'ya gittiği ve burada Zokora ile bir görüşme yapacağı belirtildi. Şakar'ın İspanya'da sürpriz bir futbolcuyla daha görüşebileceği ve ardından Ajax'ın tecrübeli forvet oyuncusu Al Hamdoui ile görüşmek için Hollanda'ya geçeceği öğrenildi.

DHA

Yorum

• Şenol hoca da yapacak benzer konuşmayı kendi üslubu ile....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben başkan olduğumda 24 saat içinde Aziz Yıldırım futbolun içinde kalmayacak dedi....
                    O cümleyi ben başkan olduğumda Aziz futbolu 24 saat idare edemeyecek şeklinde duydum Erdal abi.

Gerçi her hali aynı kapıya çıkıyor
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tek tek tüm hakem hatalarını saydı....Sonra Mustafa Denizli için Aziz bey in sen mi şampiyon yaptın takımı ben mi seni mi aldın Samsun maçını ben mi lafını hatırlattı....
                      En son olarak da benim söylediğimi herkes not alıp hatırlatıp kullanabilir ben başkan olduğum gün Aziz bey futbolun içinde olmayacak o kadar söylüyorum dedi....
                      Teşekkür ederim Erdal Abi....

Yorum

• Mükemmel bir meydan okumaydı...

Yorum

• tv 8 de Ahmet Ağaoğlu döktürüyor...

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adam ne giydirdi be azizeye.
                            birde geri çıkarttı helal olsun yaw
                            karadeniz adamı işteeee
                            Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Bu konuşmalar şöyle 5-6 hafta önce olsaydı ne olurdu
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• ercan saatçinin bir ara söylediği ibrahim abi çok mert adamdır sözü yeterli helal olsun
                                twitter @hopeMit

Yorum

Çalışıyor...
                                X