Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ISSIZ TAKIM diye filmimiz çekilir.

Yorum

• bir futbolcu 1000 kere milli oldgunda cennet kapilari sonuna kadar aciliyormu... tüm günahlarindan ariniyor mu... bu saatci emre yi ne diye savunuyor..... emre bu ligin en kirli oyuncularindandir....

Yorum

• Bu Ercan Saatçi'yi alacaksın. Böyle şu saatlerde falan başlayacaksın. Sabaha kadar, yorgunluktan, uykusuzluktan bitkin düşene kadar sopalayacaksın.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Seyretmiyorum programı ne oluyor? Ender kim? Ender Hasman mı?
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bana ne yazdan bahardan
            Banane borandan kardan
            Aşağıdan yukarıdan
            Yolun sonu görünüyor

Geçtim dünya üzerinden
            Ömür bir nefes derinden
            Bak feleğin çemberinden
            Yolun sonu görünüyor

Azrailin gelir kendi
            Ne ağa der ne efendi
            Sayılı günler tükendi
            Yolun sonu görünüyor

Bu dünyanın direği yok
            Merhameti yüreği yok
            Kılavuzun gereği yok
            Yolun sonu görünüyor

musa eroğlu...
            (yazalım zihnimize)

"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
            --------------------------Novalis--------------
            ------------

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nerden anladin haci semih aziz babasindan habersiz cise gitmiyor... komik olmyalaim lütfen.....
              kardesim selcuk degil hic kimse korkmasin bu kisi SEMIH Sentürk... Selcuk belki bizde kalmayacak ama istanbulda olmayacak bu kesin...
              Biz kendi oyuncularimizi rahat birakalim bi hafta sonra gercekler ortaya cikacak zaten sorun yok... SImdi bu fenerin puan kaybetmesi icin elimizden gelen herseyi yapalim takimimiza sahip cikalim onlar bunu hak etdiler

Yorum

• emre futbolu bıraksa 30 yıl geçse yinede benim aklıma isviçre maçı gelir emre denince. o kadar temiz biri
                twitter @hopeMit

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Seyretmiyorum programı ne oluyor? Ender kim? Ender Hasman mı?
                  Ender Yurtgüven Erdal abi.Genel menajermiş.

Yorum

ender yurtgüven ankaragücü genel menejeri

Yorum

• Ender Yurtgüven ne dedi özetle Olcay abi ?
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

abi izle bence, programda verilen penaltılara rağmen kaybediyorlar bu sefer...
                        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Ercan Saatci Fenerin Avukati mi? Cidden soruyorum tanimiyorum bu Adami
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ercan Saatci Fenerin Avukati mi? Cidden soruyorum tanimiyorum bu Adami
                            Fenerbahçe Basın Sözcüsü.

Yorum

eski sanatçı yeni yetme spor yazarı

Yorum

adı büyük kendi küçük bir gazetenin editörünün damadı. ek iş olarak fb avukatı
                                twitter @hopeMit

Yorum

Yükleniyor...
                                X