ISSIZ TAKIM diye filmimiz çekilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Seyretmiyorum programı ne oluyor?Ender kim? Ender Hasman mı?
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bana ne yazdan bahardan
Banane borandan kardan
Aşağıdan yukarıdan
Yolun sonu görünüyor
Geçtim dünya üzerinden
Ömür bir nefes derinden
Bak feleğin çemberinden
Yolun sonu görünüyor
Azrailin gelir kendi
Ne ağa der ne efendi
Sayılı günler tükendi
Yolun sonu görünüyor
Bu dünyanın direği yok
Merhameti yüreği yok
Kılavuzun gereği yok
Yolun sonu görünüyor
musa eroğlu...
(yazalım zihnimize)
"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden anladin hacisemih aziz babasindan habersiz cise gitmiyor... komik olmyalaim lütfen.....
Biz kendi oyuncularimizi rahat birakalim bi hafta sonra gercekler ortaya cikacak zaten sorun yok... SImdi bu fenerin puan kaybetmesi icin elimizden gelen herseyi yapalim takimimiza sahip cikalim onlar bunu hak etdiler
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyretmiyorum programı ne oluyor?Ender kim? Ender Hasman mı?
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyretmiyorum programı ne oluyor?Ender kim? Ender Hasman mı?
Yorum
-
Ender Yurtgüven ne dedi özetle Olcay abi ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Saatci Fenerin Avukati mi? Cidden soruyorum tanimiyorum bu Adami
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Saatci Fenerin Avukati mi? Cidden soruyorum tanimiyorum bu Adami
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan Saatci Fenerin Avukati mi? Cidden soruyorum tanimiyorum bu Adamitwitter @hopeMit
Yorum
Yorum