İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer futbolcunun kötü sezonu olur. Sonuçta biz Stepanov'u biliyoruz. Sır değil.
Stepanov bu takımda oynayamaz mı yani ?
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu bu Fuchs olacak gibi gelmiyor bana alternatif bakıyorum :=)1
Yorum
-
İbrahim Hacıosmanoğlu KanaltürkTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu bu Fuchs olacak gibi gelmiyor bana alternatif bakıyorum :=)Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHolmen'i bende beğeniyorum ama kadroda koyacak yer bulamıyorum. Colman ya da Jaja'nın oynadığı bölgeye yakın oynuyor, o bölgelerde bizde oynayamaz.
Colman-Holmen-Jaja üçlüsü ortayı defansif açıdan idare edemezler bence. Bunların arkalarına da bir oyuncu koysak bu sefer de tamamen göbekten oynamak zorunda kalırız, o da hiç olmaz. Belki alternatif olarak düşünülebilir.
Çok beğendiğim Uğur Meleke'nin Holmenle ilgili düşünceleri. Yüzde yüz katılıyorum.
Holmen, bu takıma fazla
Sahada bu takımlarda değil de daha büyüklerinde olmayı hak edenler de vardı tabii. Zaten skoru da onların kaliteleri belirledi. Pektemek, Ankaragücü ve Manisa’dan sonra sezonun en kritik maçında Belediye’ye de bela oldu. Belediye’nin ağır işçisi Holmen’se her geçen gün artan güveniyle kalitesini daha fazla göstermeye başladı. Bu Holmen’in yeteneğinin, çalışkanlığının, oyun zekasının Cristian’dan, Aurelio’dan kesinlikle eksiği yok, hatta bolca fazlası var.
Colmandante
Yorum
-
İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacıosmanoğlu döktürüyor.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Seln'olu madalya mi takilacak!?
Yorum
Yorum