Pawel Brozek alınabilirse bence önemli bir transfer olur. Özellikle gol vuruşları konusunda Umut'tan çok daha estetik bir oyuncu. Ama Teo gibi sırtı dönük oynayıp, topu saklayabilen özellikleri var mı bilmiyorum. Mevcut sistemde Umut'la ikisi birlikte oynayamaz gibi duruyor. Jaja'nın oynaması durumunda zaten çift forvet oynama gibi bir lüksümüz yok. Ama hoca Engin'i ve Alanzinho'yu kesip Umut'u tekrar sola kaydırabilir. Yine de Umut sol kanadı tek başına götürebilecek bir oyuncu değil. Kaldı ki Pawel'i alabilirsek sol açıkta oynayan kardeşi Piotr'u da alacağımız söyleniyor. Hoca'nın Umut'u sola çekme gibi bir düşüncesi olsa kesinlikle sol açığa transfer istemez. O yüzden Umut ve Brozek değişmeli oynarlar gibime geliyor. Ayrıca Brozek'lerin birlikte gelmesi ve Glowacki'nin olmasıyla da uyum süreci çekeceklerini pek düşünmüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
'Brozek'ler geliyor
Bordo-mavili yönetim, Pawel ve Piotr Brozek için Wisla Krakow ile anlaştı. İkiz futbolcular birkaç gün içinde Türkiye'de olacak
Yorum
-
Dün burada bir arkadaş sağlam kaynaktan bir yöneticiden aldığı bilgiye göre Grafite transferi Dzeko'nun Man.City'ye transfer olup olmamasına bağlı demişti,Grafite ile anlaşılmış klüp bekletiyor demişti çünkü elinden ara transferde 2 forvet çıkarmayacağından ne kadar beğenmese de Steve McClaren satılmasına yanaşmayacaktır demişti.Fakat nette araştırırken gördüm o da şu;
"According to "Bild", it´s possible that Wolfsburg will get about 35m € + Roque Santa Cruz in exchange for Edin Dzeko." diye bir yazı yani Man.City Dzeko'ya 35 milyon euro + Santa Cruz'uda verecekmiş.O zaman eğer dün bu bombayı foruma bırakan arkadaş doğruyu söylüyorsa gerçekten sağlam kaynaksa Grafite transferi gerçekleşirse şaşırmayalım.
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Brozek'ler geliyor
Bordo-mavili yönetim, Pawel ve Piotr Brozek için Wisla Krakow ile anlaştı. İkiz futbolcular birkaç gün içinde Türkiye'de olacak
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak nedir?''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak nedir?
ve Senol GÜnesin bu Transferden dolayi bayagi rahatladigi yaziyor
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotomac
ve Senol GÜnesin bu Transferden dolayi bayagi rahatladigi yaziyor
insallah brozekler degilde daha kaliteli adamlar olur
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Brozek'ler geliyor
Yorum
-
İlk olarak TylerDurden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomaçta okudum ben inanmadım siz nerde okudunuz haberi acaba
Gecen Sene olsaydi eyvallah derdim Brozeke ama bu sene daha cok adi duyulmus bir golcü istiyorum nedense
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlınan her 3 puanın 750 000 TL değerinde olduğu ligimizde malesef aç gözlü küçük kulüpler azıcık parlayan oyuncular için 2Mİlyon Euro gibi uçuk rakamlar istiyorlar. Tabi ki isterim Sezer Öztürk-Yekta-G.Süzen-Soner Aydoğdu-Serdar Kurtuluş-Hasan Ali Kaldırım gibi oyuncuları ama onlar da bu adamları tarladan toplamıyo. Emek veriyolar, bi yerlerden bulup alıyolar veyahut profesyonel yapıp piyasaya sunuyolar. Bizim bu konuda yapmamız gereken Mustafa-Göksu-Ahmet Sarı gibi kendi gençlerimizi çok iyi ytiştirmek ve gelecek vadeden Trabzonluları zamanında keşfedip ucuza bu takıma kazandırmaktır. Şuan için yerli transferi yapmak yabancı transferinden çok daha zor.!
14 puan gerideki BJK Portekiz Milli forvet Almeidayı alırken şampiyonluğun en büyük adayı olan Trabzonspor en acil ihtiyaç duyduğu forvet için Brozek'den bahsediyo ve Cleo gibi birinin peşinden 10 gündür koşup da haala bir netice alamıyorsa sezon sonu geldiğinde hertürlü sonuca katlanmak gerekir.
İlk yarı lideri yapan da bu takım ...
Hırs ve sabırsızlıkla yazılar yazıpda sonra pişman olmayın,
Rakiplerin transferlerın gazına gelipde , önce eldeki takımı destekleyin
Sonra gelen gidene bakarız elbet.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün burada bir arkadaş sağlam kaynaktan bir yöneticiden aldığı bilgiye göre Grafite transferi Dzeko'nun Man.City'ye transfer olup olmamasına bağlı demişti,Grafite ile anlaşılmış klüp bekletiyor demişti çünkü elinden ara transferde 2 forvet çıkarmayacağından ne kadar beğenmese de Steve McClaren satılmasına yanaşmayacaktır demişti.Fakat nette araştırırken gördüm o da şu;
"According to "Bild", it´s possible that Wolfsburg will get about 35m € + Roque Santa Cruz in exchange for Edin Dzeko." diye bir yazı yani Man.City Dzeko'ya 35 milyon euro + Santa Cruz'uda verecekmiş.O zaman eğer dün bu bombayı foruma bırakan arkadaş doğruyu söylüyorsa gerçekten sağlam kaynaksa Grafite transferi gerçekleşirse şaşırmayalım.
McClaren eski gözagrisi Bryan Ruiz´i istiyor ama iste..tek gercek Grafite´nin bu planlamanin disinda kalip, satilabilecegi ama bize gelir mi veya gelipte eski istahiyla oynar mi? Ben isterim hatta Kahlenberg ile paket halinde gelirlerse süpeeer“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
Yorum