Hayırlara vesile olur İNŞALLAH...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İsimlerden ziyade zamanlama olarak harika. Geldikleri yer, bize güven veriyor. Bir şekilde katkıları olacaktır. Umarım beklentilerimizin üstünde katkıları olur.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak mustebaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİLK DEĞİLMİŞ HERKES AYNI ANDA YAZDI YUH YA :dddilk ben mt den aldım...
Yorum
-
Hayırlı olsun. Brozekler fazla gelmez umarımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Destek zamanı beyler.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlarda 5 dakika önce taktik başka oyuncular alınacak yazıyolardı nerden uyduruyolar anlamamTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İngiltere'den veya Almanya'dan Türkiye'ye gelen bir yıldızdan mı daha çok verim beklemeliyiz. Yoksa kendi iklimimize ve ekonomimize yakın olan bir ülkede yıllardır aynı performansla oynayan oyunculardan mı? Benim mantığım Polonyalılar olursa daha iyi olur diyor.? Sonuçta herkes kendi düşüncesinde haklıdır ve gerçekleşmeden bilemeyeceğimiz için yoruma açık konular.
İnşallah yapılacak olan transferler takıma ve şehre uyum gösterir ve başarılı olur. Biz de inşallah sonuna kadar yapacağımız destekle lig sonunda takımımızı şampiyon olarak görürüz.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
Yorum