Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlara vesile olur İNŞALLAH...

Yorum

• Haberler doğruysa hayırlı olsun Trabzonsporumuza

Yorum

• İsimlerden ziyade zamanlama olarak harika. Geldikleri yer, bize güven veriyor. Bir şekilde katkıları olacaktır. Umarım beklentilerimizin üstünde katkıları olur.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Arçil-Şota'nın yaşayamadığı şampiyonluğu Pawel-Piotr yaşar inş.
          Bordomavi.net

Yorum

• Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da başkan Sadri Şener Brozek kardeşleri transfer ettiklerini açıkladı.

Yorum

• İlk olarak mustebaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İLK DEĞİLMİŞ HERKES AYNI ANDA YAZDI YUH YA :ddd
              ilk ben mt den aldım...

Yorum

• hayırlı olsun en azından disiplinli oyunculardır inşalalh.şenol hoca gereken verimi alır onalrdan...
                TRABZONSPOR

Yorum

• Hayırlı olsun. Brozekler fazla gelmez umarım
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Destek zamanı beyler.
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Sol Taraf'da oynayan bek'mi yoksa sol acik mi ?

.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• gittik alakasız adam aldık bravoooo
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazı arkadaşlarda 5 dakika önce taktik başka oyuncular alınacak yazıyolardı nerden uyduruyolar anlamam
                          - Uyudurma yok , Totem o totem
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• lig tv ye can baglaniyor..

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• İngiltere'den veya Almanya'dan Türkiye'ye gelen bir yıldızdan mı daha çok verim beklemeliyiz. Yoksa kendi iklimimize ve ekonomimize yakın olan bir ülkede yıllardır aynı performansla oynayan oyunculardan mı? Benim mantığım Polonyalılar olursa daha iyi olur diyor.? Sonuçta herkes kendi düşüncesinde haklıdır ve gerçekleşmeden bilemeyeceğimiz için yoruma açık konular.

İnşallah yapılacak olan transferler takıma ve şehre uyum gösterir ve başarılı olur. Biz de inşallah sonuna kadar yapacağımız destekle lig sonunda takımımızı şampiyon olarak görürüz.
                                TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                                Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

Çalışıyor...
                                X