Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eger Dzeko buna yakin bir fiyata satilirsa, Wolfsburg ondan gelen parayla bircok transfer yapabilecek. Aslinda Almanya´ya gitmek istemis olsa Adebayor olacakti, simdi Santa Cruz?

McClaren eski gözagrisi Bryan Ruiz´i istiyor ama iste..tek gercek Grafite´nin bu planlamanin disinda kalip, satilabilecegi ama bize gelir mi veya gelipte eski istahiyla oynar mi? Ben isterim hatta Kahlenberg ile paket halinde gelirlerse süpeeer
    Hangi iştahla oynarsa oynasın bence Brozek'ten iyi oynar onu biliyorum.

Yorum

• bu Wisla Krakow olmasaydı biz nasıl transfer yapardık bilmiyorum.Ne zaman tansfer dönemi başlasa bu takımın adı polonya takımı ya altı üstü. HER sene genç bir oyuncu piyasaya sürer adı çıkar takımın ilgilenirsin oyuncusuyla mesela porto gibi olur filan gözün kapalı seç al boş çıkmaz zaten ama bu nedir ya wisla bıktım ben bu takımın adını duymaktan artık ya bundesliga takımları sana yedirir mi ya orda çıkan yetenekli oyuncuyu bari genç olsun 27 yaşındaki brozek.neyse ben bi şey demiyorum

Yorum

• bu sefer brozekleri alirsak alex mechini yada foto mansare yi almazsak ayip olmaz mi?
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Baslik'larda acilmis hemen
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Brozek bro lar ile ilgili resmi bir durum var mı ? Yoksa neden futbolcular ve teknik kadro bölümünde başlık açılmış
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Brozek nerden cikti be..
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bu Brozekler hic gözüme girmedi...
                Dogru degildir umarim...

Yorum

• fotomac haberlerine baslik aciyor arkadaslar..olacak ismi yahu

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fotomac haberlerine baslik aciyor arkadaslar..olacak ismi yahu
                    kitlenr birazdan
                    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• bombaya az kaldi
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yeni gelismeler mi var yoksa..

Yorum

• Fotomac 90 tane isim yazıyor transfer döneminde. Yani 90 da 1 tutturma ihtimalleri var. Azımsanmayacak bir rakam...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fotogol makinası mı aldık

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yeni gelismeler mi var yoksa..
                              Amcam aradi rahat ol az kaldi dedi ve kapatti telefonu.gerci transfer icin mi dedi bilmiyorumççç
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yattara Türk statüsünde oynayaydı eyidi.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X