Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Annan'la Hamit'i istemem...

2. Yarı için Annan da gereksiz Hamit de,Ama Sezon sonu Şampiyonlar Ligi için düşünülebilir...
    tersini söylesen anlarım da o söylediğin nasıl oluyor açıklar mısın?

lig için gerekli olup da şampiyonlar ligi için yetersiz deseydin senin görüşündür eyvallah derdim
    2014 / 2015
    LOADING....

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Grafite'yi isteyen kardeşlerim, o adamın boynundaki 15 kiloluk zincirleri gördünüz mü? Sizce harlem kaçkını bu adam, Trabzona gelip en az Cale kadar profosyonel olabilir, uyum gösterebilir, kamp dönemlerinde sorun çıkarmayıp, zamanında takımına katılır ve başarılı olur mu? Adam Almanya da sorunlu zaten...Şu transfer işinin sadece sahadaki oyundan ibaret olmadığını nezaman kavaracağız, ordan al buraya tak! O kadar kolaydı
      aynen katılıyorum. jo daha bi sene önce geldi türkiyeye. enbüyük örnek heralde
      7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Grafite'yi isteyen kardeşlerim, o adamın boynundaki 15 kiloluk zincirleri gördünüz mü? Sizce harlem kaçkını bu adam, Trabzona gelip en az Cale kadar profosyonel olabilir, uyum gösterebilir, kamp dönemlerinde sorun çıkarmayıp, zamanında takımına katılır ve başarılı olur mu? Adam Almanya da sorunlu zaten...Şu transfer işinin sadece sahadaki oyundan ibaret olmadığını nezaman kavaracağız, ordan al buraya tak! O kadar kolaydı

aynen katılıyorum..zaten yeteri kadar sorunlu veya her an yaratabilecek tarzda adamımız var.bir de onla uğraşmayalım
        Haczavera,Maçka,Trabzon....,
        Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
        Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hatırlıyorum, ama Lee Yong'un sol tarafta oynadığını hatırlıyorum.
          Solbek.. ileri çıkan, sert şutları, kısmen frikikleri de iyi olan bir oyuncumuzdu
          2014 / 2015
          LOADING....

Yorum

• Bi de şu söylemi anlamıyorum ;
            örnek veriyorum;
            "2. yarı için taktive topçu lazım, gelecek sezon şamp. ligi için ek takviye yapılsın veya bu futbolcular şimdilik gereksiz şamp. ligine kalalım alırız" vb yorumlar okudum sabahın 7.30 undan beri

E be kardeşim şimdi alacağın taopcuyu sezon sonu gönderemeyeceğine göre, şamp ligi için kaliteyi şimdiden yüksekte tutman gerekir, kaldı ki şamp ligine kalacağımızın garantisi yok, al 3 kalite topçu kafan rahat olsun şamp. ligini de bi manada garantilemiş olursun.

Naçizane...
            Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
            Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur u beğenmek zorunda değilim..ama dediğim gibi umut vaadediyor.yan topları bence zayıf.her an hata yapabilecek gibi.daha serin kanlı olmalı.ikincisi ben onur oynamasın yazmadım..sıkıntı tolga da dedi.dikkatli okursan,,
              yerine birini bulma işi benim değil yönetimin vardır bi yerlerde iş yapar bir kaleci

Tolga için iyi bir yedek değil buna katılıyorum.Fakat Onur tabiki dünyanın en iyi kalecisi değil fakat ben Onur 'un süperlig standartlarının üzerinde bir kaleci olduğunu bu formuyla kaleciye ihtiyacımız yok...fakat sakatlık durumlarında bende Tolga ya güvenmiyorum...(bende Onur oynamasın dedı diye yazı yazmadım.)ayrıca sadece kımı düşünüyorsun beğenmıyorsan dedim...neden beğenmıyorsun dıye bır yazı yazmadım ...isteyen ıstediğini beğenır beğenmez... herkesin fikri kendine...
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

• piotr brozek ( sol bek olan )

!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Burada Brozek'in kacirdigi gollerin videosunu yapmislar...Umutla ayni özelliklere sahip, aynı şekilde gol kaçırıyor...Ona iyi bir alternatif olur böylece...

Yorum

• Ya ben transferden vazgeçtim yani öyle büyük bir beklentim yok açıkcası.. Yanlız tek isteğim yönetimden ; alamayacakları ya da isteyipte gelmeyen futbolcular için ne olur artık başka bahaneler bulsunlar yav Ben artık "Trabzonu beğenmedi, ANLAŞILDI ama pürüz çıktı,falanca araya girdi, okul yok" gibi bahaneler artık dumak istemiyorum yaa: Yeni fikirler üretilsin duyduğumuzda vay be diyelim daha mutlu olucam
                    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tersini söylesen anlarım da o söylediğin nasıl oluyor açıklar mısın?

lig için gerekli olup da şampiyonlar ligi için yetersiz deseydin senin görüşündür eyvallah derdim
                      Ben Ligde Merkez Orta Sahaya ilk 11 için oyuncu transferinin gereksiz olduğunu düşünüyorum....

Rakipler zaten kapanıyor,2. yarı da çok daha fazla kapanıcaktır;

Ne gerek var OrtaSahayı Annan'la 3'leyip Hücum gücübü azaltmaya??

Ya da Hamit'i nerede düşündünüz bilmiyorum Ama Hamit'i sağ tarafta kullanıp,Burak'ı yedeğe çekmenin ne mantığı var??

Fakat Şampiyonlar Liginde Orta Sahayı ister Annan'la ister Hamit'le 3'le orda rakipler kapalı futbol oynamıyor...

Yorum

• Benim anlamadığı Şenol Güneşin Koreden hiçmi tanıdığı yok,
                        Adamlarda disiplin sorunu yok tam bir görev adamı,lee sorunsuz oynamıştı.
                        ŞENOL HOCA koreden bir iki adam neden bulmaz.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Bu transferler insanın genç yaşta saçlarını beyazlatır. Transfer konusunda her ne kadar bende çok iyi oyuncular istesem de , alınacak oyuncular eğer Şenol hocamızın istediği oyuncularsa Brozek kardeşlerin alınmasını isterim. Şurası doğru ki biraz da isim yapmış oyuncular istiyoruz, ama şu gerçekte var ki aldığımız 2 polonyalı oyuncu da hemen katkı vermeye başladı. Bu bizim için bir referanstır. Sanmıyorum ama olurda Brozek kardeşler gelir, onlarında hemen katkı sağlayacağını düşünüyorum.
                          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Ben daha iyi değerlendirmeliyizin derdindeyim ama derdimizi anlatamıyoruz
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolga için iyi bir yedek değil buna katılıyorum.Fakat Onur tabiki dünyanın en iyi kalecisi değil fakat ben Onur 'un süperlig standartlarının üzerinde bir kaleci olduğunu bu formuyla kaleciye ihtiyacımız yok...fakat sakatlık durumlarında bende Tolga ya güvenmiyorum...(bende Onur oynamasın dedı diye yazı yazmadım.)ayrıca sadece kımı düşünüyorsun beğenmıyorsan dedim...neden beğenmıyorsun dıye bır yazı yazmadım ...isteyen ıstediğini beğenır beğenmez... herkesin fikri kendine...

bencede herkesin fikri kendine ok
                              Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                              Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                              Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                piotr brozek ( sol bek olan )

http://www.youtube.com/watch?v=3jrevVVxqGE
                                Xavi' yi hayattan soğutmuş be
                                Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                                Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

Çalışıyor...
                                X