İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamit - Halil, Pawel Brozek - Piotr Brozek. Mumkunmu ?
Olmadı yanlarına Serdar-Serkan Kurtuluş kardeşleri de alalım.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Daha öncede yazdım brozek kardeşler ısmı gecen oyuncular arasında bizim kimyamıza daha cok uyacak nıtelıkteler.
Pavel Brozek forumda gecmıs yıllarda adı gectıgınden bu yana en az bes macını ızledım.
Stılı eskı fb moldovanı andırıyor ama ondan daha seri.
Jovanovıc bence sol kanata dusunuluyor fakat senol hoca jajaya guvenmıyor bence.Jovanovıcın partner bır forvet olabılecegını ve bu sekılde kullanabılecegını de dusunuyorum.
Bu arada Bursa'nın talıp oldugu Bony cok ıs yapar,kaydedın.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖrnek veriyorum , diyelim ki Gökhan'ı almayı başardık :
Onur
Serkan-Egemen-Giray-Gökhan
--------Selçuk--Ceyhun---
Burak-------------------Engin
-----------Umut
10 futbolcunun tamamı her an a milli takımda oynayabilecek kapasitede . Sezon sonu Muhammed'i kadroya katarsak ne ala , etti 11 .
Pek farkında değiliz belki , kadro ligin en iyi yerli kadrosu , bir iki ufak makyajı kaldı . Yabancı santrafor meselesini önemseyelim ama diğer yandan resmin bütününü de görelim . Takım devleşiyor .
Yorum
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu madem Arjantin'den transfer yapmayacaksın ne diye adamlarını oraya yollarsın. Sezon sonuna doğru yollasana. Bu bir.
İkincisi kamp başladı hala transfer görüşmesi yapıyorlar. 1 hafta önceden hallet işini olmadı kampa yetiştireceğiz sözü verme.
Valla şu Brozek kardeşlere de yazık. Ha geldi ha gelecekler. Maskeli Beşler'de bir diyalog var. "Abi parayı ayarladık sen çocuğu al havaalanına gel." "Abi para işinde sorun çıktı, sen evde bekle biz haber verince havaalanına doğru çıkın."
Haklarını helal etsin Brozekler
Senelerdir her transfer döneminde Trabzonspor'un kendileriyle ilgilendiğini söyleyen Brozek kardeşler; "ya bizi artık alsınlar ya da peşimizi bıraksınlar, sırf bu yüzden futbolu bırakma noktasına geldik" dediler.
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı yanlarına Serdar-Serkan Kurtuluş kardeşleri de alalım.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ya Serhat ve Ibrahim Akini da ekleriz
Onlar kardeş mi?
Benim bildiğim değiller.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmadı yanlarına Serdar-Serkan Kurtuluş kardeşleri de alalım."Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Sadri baskan Ingilterede degilmi? Elmanderi getirmesi söz konusu olabilirmi??
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar kardeş mi?
Benim bildiğim değiller.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
Yorum