Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu madem Arjantin'den transfer yapmayacaksın ne diye adamlarını oraya yollarsın. Sezon sonuna doğru yollasana. Bu bir.

İkincisi kamp başladı hala transfer görüşmesi yapıyorlar. 1 hafta önceden hallet işini olmadı kampa yetiştireceğiz sözü verme.

Valla şu Brozek kardeşlere de yazık. Ha geldi ha gelecekler. Maskeli Beşler'de bir diyalog var. "Abi parayı ayarladık sen çocuğu al havaalanına gel." "Abi para işinde sorun çıktı, sen evde bekle biz haber verince havaalanına doğru çıkın."

Haklarını helal etsin Brozekler
    Yüzde bin katiliyorum.
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Hamit - Halil, Pawel Brozek - Piotr Brozek. Mumkunmu ?
      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Yurt icinde bence pek mevcut oldugunu düsünmyüorum acikcasi.

Hatta bana göre su an hemen hemen hic yok.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hamit - Halil, Pawel Brozek - Piotr Brozek. Mumkunmu ?

Olmadı yanlarına Serdar-Serkan Kurtuluş kardeşleri de alalım.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Daha öncede yazdım brozek kardeşler ısmı gecen oyuncular arasında bizim kimyamıza daha cok uyacak nıtelıkteler.
            Pavel Brozek forumda gecmıs yıllarda adı gectıgınden bu yana en az bes macını ızledım.
            Stılı eskı fb moldovanı andırıyor ama ondan daha seri.

Jovanovıc bence sol kanata dusunuluyor fakat senol hoca jajaya guvenmıyor bence.Jovanovıcın partner bır forvet olabılecegını ve bu sekılde kullanabılecegını de dusunuyorum.

Bu arada Bursa'nın talıp oldugu Bony cok ıs yapar,kaydedın.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Örnek veriyorum , diyelim ki Gökhan'ı almayı başardık :

Onur
              Serkan-Egemen-Giray-Gökhan
              --------Selçuk--Ceyhun---
              Burak-------------------Engin
              -----------Umut

10 futbolcunun tamamı her an a milli takımda oynayabilecek kapasitede . Sezon sonu Muhammed'i kadroya katarsak ne ala , etti 11 .

Pek farkında değiliz belki , kadro ligin en iyi yerli kadrosu , bir iki ufak makyajı kaldı . Yabancı santrafor meselesini önemseyelim ama diğer yandan resmin bütününü de görelim . Takım devleşiyor .
              Kesinlikle,ve bu anlamda Gokhan Suzen trasferi cok ama cok onemli.bence muthis ve gelismeye acik bir oyuncu arti fizik mucadele gucu cok yuksek.beklerimiz muthis olur... ama varmi bu oyuncuyla ciddi ilgimiz acaba?

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu madem Arjantin'den transfer yapmayacaksın ne diye adamlarını oraya yollarsın. Sezon sonuna doğru yollasana. Bu bir.

İkincisi kamp başladı hala transfer görüşmesi yapıyorlar. 1 hafta önceden hallet işini olmadı kampa yetiştireceğiz sözü verme.

Valla şu Brozek kardeşlere de yazık. Ha geldi ha gelecekler. Maskeli Beşler'de bir diyalog var. "Abi parayı ayarladık sen çocuğu al havaalanına gel." "Abi para işinde sorun çıktı, sen evde bekle biz haber verince havaalanına doğru çıkın."

Haklarını helal etsin Brozekler
                Şok Şok Şok! Brozek kardeşler isyan etti!

Senelerdir her transfer döneminde Trabzonspor'un kendileriyle ilgilendiğini söyleyen Brozek kardeşler; "ya bizi artık alsınlar ya da peşimizi bıraksınlar, sırf bu yüzden futbolu bırakma noktasına geldik" dediler.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yok ya Serhat ve Ibrahim Akini da ekleriz
                  ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Bizimkiler Belcika'nin Club Brugge takiminda forvet oynayan Dorge Kouemaha ile ilgileniyorlar, lakin bizimkilerin ne kadar ciddi oldugunu bilmiyorum. Brozek'in alternatifi Dorge Kouemaha galiba.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok ya Serhat ve Ibrahim Akini da ekleriz

Onlar kardeş mi?

Benim bildiğim değiller.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Alalim bana uyar.

Yorum

• Ya Sadri baskan Ingilterede degilmi? Elmanderi getirmesi söz konusu olabilirmi??

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Sadri baskan Ingilterede degilmi? Elmanderi getirmesi söz konusu olabilirmi??
                            Bolton'un bırakacağı en son adamdır herhalde.Son dönemde de şansımıza iyice form tuttu.

Yorum

Onlar kardeş mi?

Benim bildiğim değiller.
                              soy isimleri ayni diye yazdim

Yorum

• serdar kurtulus çok iyi altarnatif olur

Yorum

Çalışıyor...
                                X