Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pawel Brozek alınabilirse bence önemli bir transfer olur. Özellikle gol vuruşları konusunda Umut'tan çok daha estetik bir oyuncu. Ama Teo gibi sırtı dönük oynayıp, topu saklayabilen özellikleri var mı bilmiyorum. Mevcut sistemde Umut'la ikisi birlikte oynayamaz gibi duruyor. Jaja'nın oynaması durumunda zaten çift forvet oynama gibi bir lüksümüz yok. Ama hoca Engin'i ve Alanzinho'yu kesip Umut'u tekrar sola kaydırabilir. Yine de Umut sol kanadı tek başına götürebilecek bir oyuncu değil. Kaldı ki Pawel'i alabilirsek sol açıkta oynayan kardeşi Piotr'u da alacağımız söyleniyor. Hoca'nın Umut'u sola çekme gibi bir düşüncesi olsa kesinlikle sol açığa transfer istemez. O yüzden Umut ve Brozek değişmeli oynarlar gibime geliyor. Ayrıca Brozek'lerin birlikte gelmesi ve Glowacki'nin olmasıyla da uyum süreci çekeceklerini pek düşünmüyorum...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 'Brozek'ler geliyor

Bordo-mavili yönetim, Pawel ve Piotr Brozek için Wisla Krakow ile anlaştı. İkiz futbolcular birkaç gün içinde Türkiye'de olacak

Yorum

• Dün burada bir arkadaş sağlam kaynaktan bir yöneticiden aldığı bilgiye göre Grafite transferi Dzeko'nun Man.City'ye transfer olup olmamasına bağlı demişti,Grafite ile anlaşılmış klüp bekletiyor demişti çünkü elinden ara transferde 2 forvet çıkarmayacağından ne kadar beğenmese de Steve McClaren satılmasına yanaşmayacaktır demişti.Fakat nette araştırırken gördüm o da şu;

"According to "Bild", it´s possible that Wolfsburg will get about 35m € + Roque Santa Cruz in exchange for Edin Dzeko." diye bir yazı yani Man.City Dzeko'ya 35 milyon euro + Santa Cruz'uda verecekmiş.O zaman eğer dün bu bombayı foruma bırakan arkadaş doğruyu söylüyorsa gerçekten sağlam kaynaksa Grafite transferi gerçekleşirse şaşırmayalım.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          'Brozek'ler geliyor

Bordo-mavili yönetim, Pawel ve Piotr Brozek için Wisla Krakow ile anlaştı. İkiz futbolcular birkaç gün içinde Türkiye'de olacak
          kaynak nedir?

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kaynak nedir?
            kaynak kendisidir....
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaynak nedir?
              Fotomac

ve Senol GÜnesin bu Transferden dolayi bayagi rahatladigi yaziyor

Yorum

Fotomac

ve Senol GÜnesin bu Transferden dolayi bayagi rahatladigi yaziyor
                bende rahatladim...

insallah brozekler degilde daha kaliteli adamlar olur

Yorum

• Kaynak Fotomac.Yani Yalan haber
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

'Brozek'ler geliyor

fotomaçta okudum ben inanmadım siz nerde okudunuz haberi acaba

Yorum

• zaten diger sitelerde alinti yapma geregi duymuyor fotomac haberlerine

Yorum

• İlk olarak TylerDurden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fotomaçta okudum ben inanmadım siz nerde okudunuz haberi acaba
                        Bende Fotomac ...

Gecen Sene olsaydi eyvallah derdim Brozeke ama bu sene daha cok adi duyulmus bir golcü istiyorum nedense

Yorum

• sağ bek için sezon sonu orhan şam g.biriliğinden alınsın bence.takasıydı şuydu buydu yapılır.hem stoper hem sağ bek müthiş olur
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alınan her 3 puanın 750 000 TL değerinde olduğu ligimizde malesef aç gözlü küçük kulüpler azıcık parlayan oyuncular için 2Mİlyon Euro gibi uçuk rakamlar istiyorlar. Tabi ki isterim Sezer Öztürk-Yekta-G.Süzen-Soner Aydoğdu-Serdar Kurtuluş-Hasan Ali Kaldırım gibi oyuncuları ama onlar da bu adamları tarladan toplamıyo. Emek veriyolar, bi yerlerden bulup alıyolar veyahut profesyonel yapıp piyasaya sunuyolar. Bizim bu konuda yapmamız gereken Mustafa-Göksu-Ahmet Sarı gibi kendi gençlerimizi çok iyi ytiştirmek ve gelecek vadeden Trabzonluları zamanında keşfedip ucuza bu takıma kazandırmaktır. Şuan için yerli transferi yapmak yabancı transferinden çok daha zor.!

14 puan gerideki BJK Portekiz Milli forvet Almeidayı alırken şampiyonluğun en büyük adayı olan Trabzonspor en acil ihtiyaç duyduğu forvet için Brozek'den bahsediyo ve Cleo gibi birinin peşinden 10 gündür koşup da haala bir netice alamıyorsa sezon sonu geldiğinde hertürlü sonuca katlanmak gerekir.

İlk yarı lideri yapan da bu takım ...

Hırs ve sabırsızlıkla yazılar yazıpda sonra pişman olmayın,

Rakiplerin transferlerın gazına gelipde , önce eldeki takımı destekleyin

Sonra gelen gidene bakarız elbet.
                            Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                            Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün burada bir arkadaş sağlam kaynaktan bir yöneticiden aldığı bilgiye göre Grafite transferi Dzeko'nun Man.City'ye transfer olup olmamasına bağlı demişti,Grafite ile anlaşılmış klüp bekletiyor demişti çünkü elinden ara transferde 2 forvet çıkarmayacağından ne kadar beğenmese de Steve McClaren satılmasına yanaşmayacaktır demişti.Fakat nette araştırırken gördüm o da şu;

"According to "Bild", it´s possible that Wolfsburg will get about 35m € + Roque Santa Cruz in exchange for Edin Dzeko." diye bir yazı yani Man.City Dzeko'ya 35 milyon euro + Santa Cruz'uda verecekmiş.O zaman eğer dün bu bombayı foruma bırakan arkadaş doğruyu söylüyorsa gerçekten sağlam kaynaksa Grafite transferi gerçekleşirse şaşırmayalım.
                              Eger Dzeko buna yakin bir fiyata satilirsa, Wolfsburg ondan gelen parayla bircok transfer yapabilecek. Aslinda Almanya´ya gitmek istemis olsa Adebayor olacakti, simdi Santa Cruz?

McClaren eski gözagrisi Bryan Ruiz´i istiyor ama iste..tek gercek Grafite´nin bu planlamanin disinda kalip, satilabilecegi ama bize gelir mi veya gelipte eski istahiyla oynar mi? Ben isterim hatta Kahlenberg ile paket halinde gelirlerse süpeeer
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Pitor Brozek yerine Ibrahim Akin
                                Yekta yerine Olcan Adin
                                Pawel Brozek yerine baska bir Bomba!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X