Djiby Fall iş görür,bu aralar gündemde olmamasıda transfer olasılığını artırıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak AŞK-I TS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecleoya canım ısındı alsak keskeFIRTINA
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya trabzonlu birisi niye bizim alt yapımızdan değilde bursa altyapısından çıkıyor
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünkü bize her yer Trazon
bize trabzon trabzon değil işte
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünkü bize her yer Trazon
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru dürüst cümle kuramaz olduk Transfer yüzünden
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktas sana katiliyorum ama biseyi gözardi ediyorsun maalesef...
Türkiyede insanlr fiziksel olarak Avrupadkiler gibi hizli gelisemiyor, hem genetik etkenlerden dolay hemde beslenmede kaynaklanan sorunlardan dolayi Avrupaya kiyasen oyuncularin bizde 20 yasindan önce gelisimini kesinlikle bitiremiyor, Avrupada ise Rooney´nin 16 lik haline bakin demek istedigimi iyi anlarsiniz...
Tamam bizimde o fizikde Batuhanimiz var ama oda zaten dün yildizi adayi klasmanina koyulmusdu fizik avantajindan dolayi...
Ins. ilerliyen yillarda fiziki acigi kapatiyoruz, yetenek bakimindan Avupalilardan üstün oldumugumuza inaniyom...
Yani kisaca Avrupadaki genclerle Türkiyedi gencleri bi tutma derim sana...çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjiby Fall iş görür,bu aralar gündemde olmamasıda transfer olasılığını artırıyor.
annan-djiby fall
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleannan-djiby fallPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
koredeyken 3-4 tane 17-18 yaşlarında futbolcuları dünya vitrinine sunan şenol hocanın, bunu Trabzonda yapacağına inanıyorum. hele bu sene şampiyon olursak, şampiyonlar ligi ve ligdeki maç trafiğinden dolayı rotasyonda gençleri kullanacaktır. muhammedde bunların içinde olur eğer bize gelirse...
daha öncede yazmıştım, bizim oyunumuz pasa dayalı bir sistem. bizim kanatlara inipte orta yaptığımız bir oyun şablonumuz yok. enginde, burakta, jajada hatta colmanda içeri katedip, ya gol vuruşu yapıyor ya da asist yapıyorlar. o yüzden aradağımız oyuncunun( şenol hocanın kafasında ki hücümcunun) mutlaka ilerde pas trafiğimizi bir kademe daha ileri götürecek bir hücumcu olacağını düşünüyorum. bu özellikte de aklıma deviç geliyor. yektada gerek orta saha göbeğinde( colmanın alternatifi) gerekse sol çizgide çok iyi as alternatif olacağını düşünüyorum. bir de sağlam pas yapan bi stoper aldık mı operasyon tamamlanır, 7 de 8 de olur İNŞALLAH!
Yorum
-
İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Muhammed için bir görüşme olacak söylemeyi pek düşünmüyordum ama forumda ki heyecanınızı görünce bu haberi sizler ile paylaşmak istedim.
Olumlu mu olur,olumsuz mu bilemem.Ben HALAOĞLUNA gerekenleri söyledim.En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 23:57.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum