İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gelecek oyuncular mevcut kadronun uyumunu,motivasyonunu bozmasın yeter.
Cleo gibi bir adam gelip direk Umut'u keser ve 3-5 hafta kötü oynarsa Umut'uda kaybedelebiliriz.
Daha önceleri çok canımız yandı en yakın örneği Alanzinho'dur.Gelecek adamın önce etikine bakarım devre arasında.
Yorum
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealternatif oyuncu arıyorsak, Onur'un çok tehlikeli bir alternatifi var, Tolga ile maç kazanmamız imkansız, umarım Onur bir sakatlık ceza vs. görmez...
Yedek kalecilerimizden Bora'yı bir maç izlesek şu hazırlık maçlarından bence iyi olur bizim için
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih tekke ye ne dersin abi ? vites küçülteceğiz madem, kendi adamımızı alalım ?
Mehmet yildiz top tutabilen,arkadan gelen oyuncularimiza yer acabilecek sistemi isletebilecek bir oyuncu olabilir.
Fatih tekkeye de raziyim ben,alacaksin fatihi bjk maci öncesinde vereceksin gazi bjk macini kendisi alir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Elmander,Pogrebnyak,Kalinic,Jovanovic gibi potansiyeli yüksek oyuncuların,bizim takım oyunu içerisinde kendilerini yeniden bulacaklarını düşünüyorum.Ayrıca bu tip adamlar gerilimli anlarda sazı eline alabilecek türden.
Böyle bir oyuncuya ihtiyaç var.
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo belli olmaz burak geldiğinde bende dahil herkes bu adam niye geldi dedi ama sonuç ortada
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam bu suler hakkında bilgin var mı?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmac vites kücültmek degil uyum sorunu en düsük seviyede olan bir futbolcu alabilmek.
Mehmet yildiz top tutabilen,arkadan gelen oyuncularimiza yer acabilecek sistemi isletebilecek bir oyuncu olabilir.
Fatih tekkeye de raziyim ben,alacaksin fatihi bjk maci öncesinde vereceksin gazi bjk macini kendisi alir.
Belki bana kızanlarınız olacak belki bana katılacaklarınız olacak.Her insan hata yapar önemli olan hatalardan ders çıkarabilmektir.
Yorum
-
İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayni görüsteyim
ne kadar cleo´nun nasil bir oyuncu oldugunu bilmesekte kendini ispatlamis bir oyuncu, adi duyulmus bir golcü cok iyi olurdu
rakip savunma oyunculari ismini duyunca tedirgin olmasini saglayan bir forvet
bu mevki icin bize adam gibi forvet lazim yarim is degil
ama böyle bir oyuncuyu anca sezon sonu alabilir düsünüyorumEn son mda61 tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 23:14.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer Abi bende Fatih Tekke'yi takımımızda görmek isterim
Belki bana kızanlarınız olacak belki bana katılacaklarınız olacak.Her insan hata yapar önemli olan hatalardan ders çıkarabilmektir.
Fatihi en verimli kullanabilecek hoca senol günestir,top onda.
Ama ileriyi de düsünerek yabanci bir forvet isteyebilir hoca,saygi duyarim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuler güçlü,mücadeleci, hava toplarına hakim geriden de oyun kurabilen bir defans oyuncusu. Çok iyi olduğunu söyleyemem ortalama bir oyuncu ama Dünya Kupası'nda iyi performans sergiledi. Gent Takımı çok gol yiyen bir takım defansları kötü, Suler o defansın lideri genelde sol stoper oynuyor takımında ve oyun kurma görevi, gerideki serbest vuruşları kullanma görevi ona ait. Defans öndeyken çok basit hatalar yapıyor ben o konuda pek beğenmiyorum kendisini sezgileri çok iyi değil ayrıca dönüşlerde ağır kalıyor fazla kıvrak bir oyuncu değil özellikle hızlı oyunculara karşı zorlanabilir. Egemen gibi beke çok yardımcı olur kanatlara yakın oynamayı seviyor takım kapanırken gayet iyi cepheden gelen topları alır o konuda sıkıntısı yok.) ama ilerdeyken hata yapıyor ve ağırsa bize göre değil demek ki..
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un alternatifi olarak sizce bizim için kim iyi transfer olabilir ?
Yedek kalecilerimizden Bora'yı bir maç izlesek şu hazırlık maçlarından bence iyi olur bizim için
Sezon sonunda tolga nin yerine iyi bir kaleci düsünülebilir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Sene başında yönetim gitme ihtimaline karşılık bazı eksik mevkilere daha fazla sorumluluk almamak için transfer yapmadı.
Takımın gösterdiği ekstra performans başkanın daha önceden hazırlık yapmasına ve daha fazla sorumluluk alabilmesine imkan tanıdı.Belkide bir damla ter akıtmadan kongre sürecini atlattı.Buda transferde çok daha hızlı ve daha önceden hareket edebilme imkanı tanımıştır.
Bence transferler çoktan bitti.Ansızın bombalar patlayacaktır.Kimsenin transferler acaba kampa yetişirmi diye endişesi olmasınEn son İsa tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 23:17.
Yorum
Yorum