Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke rakip olarak görecek miydik seni be? Onu almayanlar utansın!
    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Hayrettin beyin çiftliği olduğu için Fatih gelemedi Trabzonspor'a.Seninle ilgili ne yazsak artık kelime kalmadı....
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne yapacaktı?? bu adam gelmedi mi senin kulübünün kapısına,haa pardon unuttum cep telefonları kapalıydı..ha bide yaşlıydı

Yönetim kurulu ve başkanı Allah bildiği gibi yapsın...

1.5 forvetle sezona başlıyoruz.. tebrikler yönetim...
        Niye Rubin e imza attıııııııııııııııı

Hadi bana bunu açıklayın o zaman ?

Almayacaklardı zaten gibi cümleler kullanmayın komik olursunuz.

Yorum

• Fatih bjk'ye gitti ise benim gözümde profesyonel bir futbolcudur.

Yorum

• Trabzonsporun büyük kaptanı gol kralı kendi ifadesiyle her fırsatta trabzonsporluyum demekten gurur duyan adam tuttuğu takıma küfredilirken güzel güzel topunu oynar golünü atar, profosyonel oyuncuyum diyorsan her yerde Trabzonsporluyum deme o zaman. Yönetim belki suçlu ama nazire yaparcasına şampiyonluktaki en önemli rakibimize gitme bari.

Yorum

• İnşallah '61' giyer !..

Yorum

• 750.000 euro diyorsunuz değil mi ? Rubin Zenitten 2milyona aldı Fatih'i. Neden 6ay sonra bu paraya göndersinler. Demek ki sorunu var. Takımda birşeylere engel oluyor.Huzur kaçırıyor.Huzursuzluk yapıyor.Bunları düşünün o paraya mı alıyorlar derken.Ruslarda para mı yok.Adamlar istediği oyuncuya parayı verip alıyorlar.Fatih'in de kariyeri,ne yapıp edeceği belli.Demek ki böyle futbolcuyu satmaları için sebepler var.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• en azından milli takımda izleyebileceğiz

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rubinde yedek kalıyordu nereye gitseydi Çemişkezekspora mı. Siz olayı duygusala bağlıyorsunuz da Fatihin içinde hiç mi fırtınalar kopmuyor. Atılan bu taş HH ve saz arkadaşlarının kafasını darmadağın edecektir Allahın izniyle.Bende keyifle izliyor olacağım
                    İlla yaralaması lazım bizleri tamam peki..... İçinde fırtınalar koptuğunu düşünmüyorum kopsa bu anlaşmayı anında iptal eder.

Yorum

• Görüşmeler borsaya bildirilmiş. Yani Fatih bjk'de yüksek ihtimal
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye ?.. Trabzonsporlu diye başka takımda oynayamaz mı? Ben de hiç istemezdim Türkiye'de bizden başka bir takımda oynamasını ama yapacak birşeyi yok.. Futbol oynamak istiyor ve belli ki ülkeyi çok özlemiş.

Ne yapsın ?.. Kulübün kapısında mı yatacaktı beni alın diye.. Onu almamak için kırk takla atan yönetim utansın.. Asıl Trabzonsporlu onlar ya zaten (!)

Not : Az önce imzalar atıldı.. 750 bin € bonservis ödenmiş, 2 yıllık sözleşme imzalanmış.
                        Çıkıpta ben TRABZONSPORLUYUM demesin o zaman.

İmza atıldıysa Fatih Tekke diye birisini tanımıyorum ben. Açıkça söyliyim. Onun için yaptıklarıma yazık ya.

Değmeyecek bir kişi içiin boş yere üzülmüüşüz stres sıkıntı çekmişiz.

Yorum

• İlk olarak balıkesirli TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          senol güneşin telefonlarına bakmama olayını yazmayı unuttum bu arada...bunları da ünal ve yönetim yapmıştır sanırım
                          Aynı gece benim ulaşabildiğim Kaptana (Ankara yolunda idim) Yönetim nasıl ulaşamadı anlamıyorum,

Meramın yok öpmeye yanağın nerde diye soruyorsun.

boş konular bunlar....

Yorum

• @ hodlu

Sana sorulan sorular gösteriyor ki, o yorum sadece benim görüşüm değilmiş!

Bu tepkiyi görüp anlayamayacak mısın?

Hem de Trabzonspor taraftar sitesi temsilcisisin!

"Fatih'i eleştirenlerle tartışırım... Ne pahasına olursa olsun" diye de göz dağı verşiyorsun!

Gel tartışalım!

Fatih'i eleştiriyorum!

Sevmiyorum BJK formalı Fatih'i, derdi sana mı düştü?
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 14:30.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Çok zoruma gitti bu iş öyle böyle değil ...
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatihi bu basliklarda defalarca savunan,onu almayan yonetime yazmadigini birakmayan bir kisi olarak Fatihin bjk'ye gitmesi beni cok uzdu.Fatih beni cok sasirtti,bana gore ne olursa olsun herhangi bir istanbul takimina gitmemeliydi.cok uzgunum su anda..

Yorum

Yükleniyor...
                                X