Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ağabey onun bir menejeri var

İnşallah fener alır o derece

İyi topçu
    Tşk.

İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler Bu Muhammet Nasıl Bir Topçu Hangi Mevkide Oynuyor Bu Oyuncuyu As içinmi Alıyorlar Yoksa A2 İçin Gelecek Zamanlar İçinmi? Bide Stili Nasıl?
    Fatih TEKKE'nin birkaç versiyon üzerinde bir stili varmış.
    Yakınen tanıyanlar böyle tanımlıyor.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tşk.

Fatih TEKKE'nin birkaç versiyon üzerinde bir stili varmış.
      Yakınen tanıyanlar böyle tanımlıyor.

Bilgi İçin Sağol İnş. Kaçırmazlar.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar bir arkadaşım Sadri Baba'dan öğrenmiş(kendi söyledikleri) yarın transferleri açıklama ihtimalleri var.
        gelde bekle bilgi için teşekkürler.

Yorum

Arkadaşlar bir arkadaşım Sadri Baba'dan öğrenmiş(kendi söyledikleri) yarın transferleri açıklama ihtimalleri var.
          Yarın Okula Gitmim Bari

Yorum

• muhammet demirle anlaştık mı anlmadım şimdi ???
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarın Okula Gitmim Bari
              Arkadaşım deli deli olmayın. İhtimal diyorum. Ama baya bir gelişme sağlanmış.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ah bu ara transferlerde gelipte takıma katkı sağlamış kaç oyuncu var.Nerde sorunlu futbolcu var onlar boşta bu dönemde.O yüzden genç oyunculara yönelip onları takıma kazandırmalıyız.

Yorum

Ne diye aciklayacaklar Transferleri, önce bir sonuc alsinlar...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yarın Bence Cleo Yu Açıklıcaklar.Cleo Transferini Bitirdiklerini Düşünüyorum.

Yorum

Yorum

Arkadaşım deli deli olmayın. İhtimal diyorum. Ama baya bir gelişme sağlanmış.
                        bunu yazdınya iyice deliririz hadi bakalım.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ağabey onun bir menejeri var

İnşallah fener alır o derece

İyi topçu
                          bilica değil ama))iyi topcu gercekten keşke alabilsek zamanında trabzonsporda peşindeydi ama biraz tuzlu bir futbolcu
                          Biz öyle şanssız bir nesiliz ki Trabzonspor'un Şampiyonluklarını göremedik.Ancak şampiyonluğun masa başında kazanıldığını gördük...Biz öyle asil taraftarlarız ki beklenen şampiyonluğun geleceğine eminiz...Tek şansımız TRABZONLU olmamız...

Yorum

• Mustafa,peki forvet mi yoksa ortasaha mı almışlar onla ilgili bilgi vermedi mi arkadaşın..yoksa forumu karıştırmak mı istemiyorsun
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarın Okula Gitmim Bari
                              Oh bizde iyiki yarin okul yok

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oh bizde iyiki yarin okul yok

Neyse Öğlenciyim Ben Öğlene Kadar Yaparlar Transferi Heralde

Yorum

Çalışıyor...
                                X