Muhammed kim arkadaslar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed kim arkadaslar?
Burda bir röportajı var
En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 22:48.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed kim arkadaslar?
Yorum
-
İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalı günü görüşme var ANKARA'da.ŞENOL hocanında çok istediğini duyduk.Hayırlı bir görüşme olur diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet Demir Bursaspor'da oynuyor.Trabzonlu ve TRABZONSPORludur kendisi
Burda bir söyleyişisi var
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=7844Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Farabi'ye birkaç noktada katılmıyorum:
Ligin en iyi kontraya çıkan takımı olabiliriz ama en iyi kapanan takımı değiliz. Kapanınca panikliyoruz.
Striker'a ihtiyacımız yok, Jaja ve Burak bu konuda gayet iyi performans gösteriyorlar. Bize lazım olan ceza sahasında topu saklayabilecek, kolay yıkılmayacak, duvar olabilecek, SIRTI KALEYE DÖNÜK OYNAYABİLEN bir adam.
Makukula gibi...
Yorum
-
İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalı günü görüşme var ANKARA'da.ŞENOL hocanında çok istediğini duyduk.Hayırlı bir görüşme olur diye düşünüyorum.1
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar son yaşanan gelişmeler nelerdir ?
Abi şu anda bir gelişme yok bekliyoruz
Yorum
Yorum