Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Normalde 8 de ama papy ile teo da var listede yani 10...

ama papy kirlaik verebiliriz gibi...teo icinde lisans cikarmayarak haledebiliriz gibi...
    A2 bu tanima dahil degil diye biliyorum! Teo icin zaten Fifa´ya basvurmadik mi? Yani sözlesmesini dondurmus olmamiz gerek!

Neyse...mesela gelecek sene sonuna kadar Isvec ligini takip etmeli, hatta Norvec ve Danimarka.

Bremen su an D.Avdic´i transfer etmek istiyor ve hatta belkide aldi. Mesela Jönnson, Gerndt, Molins, D.Larsson gibi oyuncular bu sezon Isvec´te göze batan bazi oyuncular (Forvet hattinda)
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Sol öndeki adam geri gelmiyorsa Cale ne yapsın , şimdi sıra Cale'ye mi geldi ?

Cale önündeki boşluğu yeterince değerlendiremediği için önünde oynayan adamın daha çok geriye yardım ederek oynaması gerekir .

Ancak diğer taraftan sürekli ileri çıkan Serkan'ın kanadının aksine , sol tarafta Cale istisnai haller dışında sürekli rakibini karşılar .

Ersun Yanal zamanında şampiyonluğun gitmesinin sebeplerinden başlıcası Serkan'ın önde yakalandığı ve stoperlerin derinliği kaybettiği pozisyonlardı . Şu an da bu sorun tam çözülebilmiş değil . Maç gidişatına göre şu an dahi ya orta alanın ortasında ya sağ kanadın arkasında geniş boşluklar vermeye devam ediyoruz . Sol öndeki durumdan bahsetmeye gerek yok .

İki hızlı bek ile (Piotr-Serkan) savunmayı daha da öne çıkarıp , sol çizgiye serbest hücumcu yerine Burak gibi bir forvet koyabilirsek durum belki değişir .

Mevcut savunma düzenini koruyarak , serbest adam oynatma yerine orta alanın ortasını 3 futbolcu ile kurmakta çözüm olabilir .

Sonuçta hiç bir futbolcu mükemmel değil .

Futbol eldeki malzemeyi doğru kullanma sanatıdır . Günümüzde futbol o kadar limitleri zorlamaya başladı ki bir takımın başına geçtiğinizde aklımdaki taktiği oynatacağım diyemiyorsunuz .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 02:49.

Yorum

• Sezon açılınca herkesin ateşi düşecek, şimdi ejerjimizi ona-buna giydirmekle sarfetmek yerine tribünlere saklayalım.

İşimizi yapalım kısacası, herkes işini yapıyor. Bunda bir şüphesi olan var mı?

düz mantık ile 17 maçta 42 puan alan takım 84 puanla şampiyon olamaz mı?

peki 17 maçta 42 puan toplayan takıma takviye yapılırsa bu takımın en az bir okadar daha puan toplayacağı öngörülemez mi?
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• - Şu Engin'i rahat bırakın yeter ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Wolfsburg van Bommel'i alıyormuş.Kahlenberg'in transferi zaruri gibi birşey artık kendileri için herhalde.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu Kron hesabından transfer olayına bayılıyorum.Alanzinho'nun transferi de 40 milyon kron civarında olmuştu.dünya kulübü olarak hissettiriyor adama =))
              9 # Osvaldo'

Yorum

• Gelen tekliflere rağmen Trabzonspor’da kalmak ve son ana kadar fırsat kovalamak istediğini söyleyen genç oyuncunun hırsı hocasını da sevindiriyor. Güneş’in sık sık birebir görüşmeler yaptığı Zafer Yelen’in aklında ise Konya Şeker ile oynanacak maçta görev almak var.
                ---------------
                Sürekli bu Haberleri okumaktan biktim artik.
                Ne olur bir SANS ver Hocam.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  680 dakika Yattara
                  1010 dakika Burak

Kendiniz oranlayabilirsiniz sanırım .

Kaldı ki ben Burak'ın kötü futbolcu olduğundan bahsetmiyorum . Bilakis mesaj geçmişime bakarsanız sol dışta da bir tane Burak Yılmaz diyorum .

Amacım Yattara'nın iade-i itibarı .

Haksızlık ediliyor .

Sol taraftaki versiyonu için bakınız : Engin Baytar .
                  bence harika tesbitler önce sol tarafa bir Burak Yılmaz bulmalıyız..

Sonra da yattarayı surekli bu kadronun bir parcası olarak hissettirmeliyiz.Eger yerinde ve zamanında kullanılırsa bildiginiz snaper a dönusuyor kerata
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelen tekliflere rağmen Trabzonspor’da kalmak ve son ana kadar fırsat kovalamak istediğini söyleyen genç oyuncunun hırsı hocasını da sevindiriyor. Güneş’in sık sık birebir görüşmeler yaptığı Zafer Yelen’in aklında ise Konya Şeker ile oynanacak maçta görev almak var.
                    ---------------
                    Sürekli bu Haberleri okumaktan biktim artik.
                    Ne olur bir SANS ver Hocam.

Yahu zafer yelenin Mesut özilden yetenek olarak aşağıda olmadığına inanıyorum. Almanyada oynarken bi sürü maçını seyrettim çok büyük yetenek TRABZONSPORUMUZDA niye tutunamadı bi türlü anlam veremiyorum.bu süreçte hata kimde acaba futbolcudamı,hocadamı,yönetimdemi ?
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bosuna kendini yorma

Ön yargiyi kirmak atom parcasindan kirmak zordur...Volkan Konak demisti bunu...

Onun icin kendini yorma

Bide burak gecen seneden hazir girdi yattara ise gecen seneyi sifir sekilde gecerdi yönetimin yüzünden...
                      Volkan Konak mı?... Einstein'in en ünlü sözlerinden biridir o...
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kahlenberg mi Dejagah mı diye sorsaydılar keşke .
                        alanzinho-jaja paketine dejegah-kahlenberg ne güzel olurdu sol forvet aramazdık harıl harıl....
                        poetricus

Yorum

• Arkdaşlar Kahlenberg çok fazla forma şansı bulamadı bu sene.. geçen sene iyiydi ama.. Bilenler bir durum analizi yaparsa çok iyi olur.. Bir de bizim yabancı sorunumuz olmayacak mı kahlerberg i alırsak?

glo+cale+piotr+alan+colman+jaja+pawel eder 7.. Teo nun sözleşmesini askıya alabiliriz sanırım. Şenol Hocam papy nin sorun oluşturabileceğini söyledi.. Yabancı oyuncu sınırına dahil midir Papy? Alt yapıda oynaması durumu değiştir miyor mu?
                          Yattara ne zaman türk statüsünde oynayacak? Yukardaki sayıya o dahil değil.
                          Bir de gabriç in dönme olasılığı da olursa yabancı bolluğu olucak..

Son olarak takım içi yabancı rotasyon kolaylığı için Yekta çok iyi olur ama 3 milyon euro deniyor..
                          Eğer cale gidicekse (ki ilk yarının son maçındaki performansı ve kampa erken gelmesi bana "gitmemesi" gerektiğini düşündürdü) Türk bir sol bek (hasan ali) mükemmel olurdu ama kayseri çok para ister..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Sadri Babanın açıklamaları..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, daha zor geçeceğini söylediği ligin ikinci yarısı için Brozek kardeşlerle kadrolarını güçlendirdiklerini belirtti, "İsmi saklı bir oyuncu daha alacağız" dedi. İngiltere'deki tatilinden dönüşte Antalya kampına katılması bek
                            Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Bence Kahlenberg değil de başka biri alınacak.
                              .

Yorum

• kahlenberg yerine aynı takımdan bu çocuğu alsak ya.
                                çok büyük futbolcu olacak bu çocuk.
                                defansif ortasaha mevkiinde.

Leistungsdaten aktuelle Saison von Tolga Ciğerci (Vereinslos) ➤ Einsätze ➤ Tore ➤ Vorlagen ➤ Karten ➤ Alle Wettbewerbe
                                "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                                Mustafa Reşit Akçay

Yorum

Yükleniyor...
                                X