Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Djiby Fall iş görür,bu aralar gündemde olmamasıda transfer olasılığını artırıyor.

Yorum

• İlk olarak AŞK-I TS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cleoya canım ısındı alsak keske
      Doğru dürüst cümle kuramaz olduk Transfer yüzünden
      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya trabzonlu birisi niye bizim alt yapımızdan değilde bursa altyapısından çıkıyor
        Çünkü bize her yer Trazon

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          güzel cevap ama

bize trabzon trabzon değil işte

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            haha bu iyidi Abi

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Doğru dürüst cümle kuramaz olduk Transfer yüzünden
              aynen ortada net bişey yokki olsa onun üstünden tartıscaz

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktas sana katiliyorum ama biseyi gözardi ediyorsun maalesef...

Türkiyede insanlr fiziksel olarak Avrupadkiler gibi hizli gelisemiyor, hem genetik etkenlerden dolay hemde beslenmede kaynaklanan sorunlardan dolayi Avrupaya kiyasen oyuncularin bizde 20 yasindan önce gelisimini kesinlikle bitiremiyor, Avrupada ise Rooney´nin 16 lik haline bakin demek istedigimi iyi anlarsiniz...
                Tamam bizimde o fizikde Batuhanimiz var ama oda zaten dün yildizi adayi klasmanina koyulmusdu fizik avantajindan dolayi...

Ins. ilerliyen yillarda fiziki acigi kapatiyoruz, yetenek bakimindan Avupalilardan üstün oldumugumuza inaniyom...

Yani kisaca Avrupadaki genclerle Türkiyedi gencleri bi tutma derim sana...
                Aslinda tam tersi Bizimkiler alt yas katorilerinde Fizik olarak cogu takimlara karsi üstün ama U21 yani 19-20 arasi adamlar bizimkileri geciyor.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Djiby Fall iş görür,bu aralar gündemde olmamasıda transfer olasılığını artırıyor.

annan-djiby fall

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    annan-djiby fall
                    evet bu cok güzel olur
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yekta Kurtuluş + Muhammet Demir

Benim istediğim iki transfer bu. Hem nokta transferler, hemde geleceğe çok iyi iki yatırım.

Hem de Matrix'in ''aynı ligde, iki ayrı takımda, biri orta saha, biri forvet, ikiside milli''-bulmacasına da uyuyor

Yorum

• koredeyken 3-4 tane 17-18 yaşlarında futbolcuları dünya vitrinine sunan şenol hocanın, bunu Trabzonda yapacağına inanıyorum. hele bu sene şampiyon olursak, şampiyonlar ligi ve ligdeki maç trafiğinden dolayı rotasyonda gençleri kullanacaktır. muhammedde bunların içinde olur eğer bize gelirse...
                        daha öncede yazmıştım, bizim oyunumuz pasa dayalı bir sistem. bizim kanatlara inipte orta yaptığımız bir oyun şablonumuz yok. enginde, burakta, jajada hatta colmanda içeri katedip, ya gol vuruşu yapıyor ya da asist yapıyorlar. o yüzden aradağımız oyuncunun( şenol hocanın kafasında ki hücümcunun) mutlaka ilerde pas trafiğimizi bir kademe daha ileri götürecek bir hücumcu olacağını düşünüyorum. bu özellikte de aklıma deviç geliyor. yektada gerek orta saha göbeğinde( colmanın alternatifi) gerekse sol çizgide çok iyi as alternatif olacağını düşünüyorum. bir de sağlam pas yapan bi stoper aldık mı operasyon tamamlanır, 7 de 8 de olur İNŞALLAH!

Yorum

• Muhammed Demir süper olur.....

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar Muhammed için bir görüşme olacak söylemeyi pek düşünmüyordum ama forumda ki heyecanınızı görünce bu haberi sizler ile paylaşmak istedim.

Olumlu mu olur,olumsuz mu bilemem.Ben HALAOĞLUNA gerekenleri söyledim.
                            İnşallah kendisi için en doğru kararı verir. Uçaklar bile havalanmak için hızlanmaya ihtiyaç duyarlar. Hızlanmadan kalkmaya çalışanlar çakılıyor. Muhammed kendisine güvenen bir oyuncu. O halde Şenol hocaya güvenip onun eğitimini almalı. Daha kariyerinin başında acele yükselmeye çalışmamalı. Bojan Krkic'i örnek alsın derim
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 23:57.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yahu bu muhammed demir kim arkadaşlar bu kadar övüyosunuz ne zaman tıop oynadı,nerde oynadı ne yaptı ki
                              Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Uğur abi ne dediki herkes konuşuyor
                                FIRTINA

Yorum

Çalışıyor...
                                X