Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanım Adebayor Juventus'ta büyük ihtimal.
    Birtan Juventus bizden büyük bi klüb ama bence suan en büyük aday Juventussa Adebayor icin onunla yarisabiliriz, sonucda Italyadaki mali kriz herkes tarafindan biliniyor, bence yillik maas olarak Juventusdan cok daha fazla verebiliriz dengeleri sarsmadan bonservis bedeli keza öyle ama oyuncuyu ikna etmek tabiki cok zor olicak Afrikali olmasi bi avantaj para kanabiliyorlar...

Yorum

• ee bu haber gayet normal Eminim bizdeki oyuncuların neredeyse Hepsi Bize gelmeden önce Bjk'de oynamaktan onur duyardı

Yorum

• Evgen Seleznyov. Yaş 25 , Boy: 1.81

15 maç 9 gol 2 asist

*

Andriy Yarmolenko. Yaş : 21, Boy: 1.87

15 maç 7 gol 5 asist

*

Oleksiy Antonov. Yaş : 24, Boy : 1.79

16 maç 7 gol 1 asist

Yorum

• aslinda senol günesin elinde parlayan oyunculara bakarak hepsinin trabzona gelmek istmesi lagzim ama ileriyi düsünemiyorlar.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gazetelerde helsinborgda bir futbolcunun adı geçiyor aynı takımda onayan Rasmus Jönsson kaçırılmaması gereken bir forvet oyuncusu

20 Yaşında, 1.92 Boyunda.

Bu sezon 30 maç 6 gol 8 asist.
            Geçen sezon ise 26 maç 8 gol 3 asist.

Yorum

• Şu Adebayor haberi de Sallama Haberden başka bir şey değil...

Haber61 önce Adebayor'un yıllık aldığı ücreti araştırsın sonra haber yapsın,Bizim tüm takımın aldığını tek Başına alıyor Adebayor....

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu Adebayor haberi de Sallama Haberden başka bir şey değil...

Haber61 önce Adebayor'un yıllık aldığı ücreti araştırsın sonra haber yapsın,Bizim tüm takımın aldığını tek Başına alıyor Adebayor....
                O aldigi maasi anca M.City de alir Bekir, Juventusa gitse alicagi rakam max. 2-3 milyon €, hatta onu bile zor alabilir...
                Avrupada anca dünya yildizlarina 3-4 milyon üstü rakamlar veriliyor bizde ise vasat üstü her oyuncu 1-2 milyondan asagi oynamiyor...

Dünya klüpleri yillik maaslarda indirimlere gidiyor ondan dolayi yillik gideri yüksek oyunculari iyi olsun kötü olsun ucuza ellerinden ckartiyorlar...

Yorum

• Burada adı geçen genç oyuncuları her türlü alırız.Bana göre öncelik,elimizdeki oturmuş iskelet kadronun kalitesini artırmak olmalıdır.

Adebayor gibi isimler geçiyor ama biz alamayız böyle adamlar,zaten faydalı da olmazlar bana göre.

Tıpkı Jaja gibi,Engin Baytar gibi transferler yapmalıyız.Yani belirli bir olgunluğa ulaşmış,patlamayı yaptı yapacak diyebileceğimiz isimlere öncelik verilmeli.

18-19 yaşındaki futbolcular da takip edilsin ama onlar kısa vadede katkı yapamazlar.Bu işi abartınca Karadeniz Trabzonspor'un halini hepimiz gördük.

Yorum

• Evgen veya devic olacak ozaman büyük bir ihtimal

Buarada transfer döneminde Jelavic alinmasin diyordum milletle burda kavga ediyordum nerdeyse o neyapiyor?
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O aldigi maasi anca M.City de alir Bekir, Juventusa gitse alicagi rakam max. 2-3 milyon €, hatta onu bile zor alabilir...
                      Avrupada anca dünya yildizlarina 3-4 milyon üstü rakamlar veriliyor bizde ise vasat üstü her oyuncu 1-2 milyondan asagi oynamiyor...

Dünya klüpleri yillik maaslarda indirimlere gidiyor ondan dolayi yillik gideri yüksek oyunculari iyi olsun kötü olsun ucuza ellerinden ckartiyorlar...
                      Adebayor kendi illa Juventus'a gitmek istiyor,istese City'de kalır...

Bana pek mantıklı gelmiyor 8.5 Milyon Euro alan bir oyuncunun,2 Milyon Euro kazanıcağı yere gitmek isticeği..

İtalya'da İnter oyunculara Astronomik maaşlar veriyor Ama Juventus'u bilmiyorum yine de en kötü 5-6 Milyon verir gibime geliyor..

Yorum

• bence uçmayalım yenı adebayorlar lazım

Yorum

• - Bursasporlu Eren Solbekmi arkadaşlar ?
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adebayor kendi illa Juventus'a gitmek istiyor,istese City'de kalır...

Bana pek mantıklı gelmiyor 8.5 Milyon Euro alan bir oyuncunun,2 Milyon Euro kazanıcağı yere gitmek isticeği..

İtalya'da İnter oyunculara Astronomik maaşlar veriyor Ama Juventus'u bilmiyorum yine de en kötü 5-6 Milyon verir gibime geliyor..

Adebayor gibi yildiz oyuncular aldiklari maasdan cok sponsorluklarindan aldiklariylan isi göturuyor, M.City de cok gözde degil yani bi cok yildizin arasinda ama Juventusda bence rahatlikla ilk 11 de oynicak kapasitede ve Italyada ismiylen yapicagi sponsorluk anlasmalariylan yine alicakdir 8-9 milyonunu ama direk klüb tarafindan o maasi alabilecegini tahmin etmiyom...

Zaten Adebayor Türkiyeye anca sponor anlasmalasiylan getirilebilinir ama bu isi halen dogru dürüst yapabilen klüb ok maalesef...
                            Avrupada bi cok transfer sponsorlarin destekleriylen yapilir...

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evgen veya devic olacak ozaman büyük bir ihtimal

Buarada transfer döneminde Jelavic alinmasin diyordum milletle burda kavga ediyordum nerdeyse o neyapiyor?
                              O konuda yanıldın Ceyhun Jelavic 1 aydır sakat bu sene de iyi başlamıştı Rangers'ta Milli Takım'da da iyiydi sakatlanana kadar zaten 5 Milyon € gibi bir ücretle gitti Rangers'a.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• - Her daim tekrarlıyorum , bizim ligimize , havamıza uygun adamlar Hırvatistan , Rusya , Sırbistan , Ukrayna vs...gibi liglerde...

- Jaja Brezilyalı ama Ukraynada oynadı son dönem , uyum sorununu çabuk aşmasını buna bağlıyorum...

- Avrupada ise Fransayı Kendimize yakın buluyorum...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X