Mourinho'nun listesinde 1 numara.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence serkan calık ve orta sahaya samsunspordan murat yıldırım....
Ben mi göremiyorum?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence devre arasi yine Fatih Tekke gundeme gelecek.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan Çalık hız dışında nasıl bir özelliğe sahip?
Ben mi göremiyorum?
TRabzon'lu olma avantajı var.Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Bircok kisinin gözünden kacan büyük bir sorunumuz var, o da stoper! Malesef Glo cok sik sakatlanan bir oyuncu. O yüzden onun yerine birini almakta sart. Cünkü Egemen-Giray-Mustafa´nin bir uyum yakalamasi zor görünüyor“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada geçen isimlerden Lorenteyi konuşmaya gerek yok alırsa real madrid filan alır bu oyuncuyu. Elano vasat bir oyuncu. Borielloyu da konuşmaya gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence serkan calık ve orta sahaya samsunspordan murat yıldırım....cok acayip bir taraftar profilimiz var gercekten.....
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok afedersinde elano mu vasat futbolcu adam brezilya 11 oyuncusu su anda gaysey kötü top oynuyor diye elano yu begenmiyorsunuz..... da altin camurada düsse altindir degerinden birsey kaybetmez.... bence elano iyi bir futbolcudur sadece gaysey takimi kötü bir takimdir elano nun degerini bilmiyorlardir...
ben bu adamı brezilya milli takımındada izledim dünya kupasında... 2 gol attı diye adamı göklere çıkardılar değeri birden 15m € oldu, çok ciddiyim benim gözümde beş para etmez bir oyuncu... zaten brezilyaya dönmek istiyor, oda brezilya sahillerini özlemiş."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok afedersinde elano mu vasat futbolcu adam brezilya 11 oyuncusu su anda gaysey kötü top oynuyor diye elano yu begenmiyorsunuz..... da altin camurada düsse altindir degerinden birsey kaybetmez.... bence elano iyi bir futbolcudur sadece gaysey takimi kötü bir takimdir elano nun degerini bilmiyorlardir...
Bence Süper Ligde transfer için tartışılması gereken en son isim Elano..
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu adamı brezilya milli takımındada izledim dünya kupasında... 2 gol attı diye adamı göklere çıkardılar değeri birden 15m € oldu, çok ciddiyim benim gözümde beş para etmez bir oyuncu... zaten brezilyaya dönmek istiyor, oda brezilya sahillerini özlemiş.
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklisin renkdas bencede bes para etmez dünya kupasinda brezilya formasini her mac giyip dandikten 2 gol atti diye göklere cikardilar adami sanki brezilya 11 oynuyo diye kendini birsey saniyor elanoda
renktaş brezilya harbi enteresan takım ona bakarsan fb lilerin her maç küfür yağdırdığı andre santos ta bu takımın sol kanadında oynuyor
takımın kimyasını bozdular son zamanlarda, dünya kupasında hiç beğenmemiştim zaten brezilyayı... şu elano yu andre santos u çağırıyorlarsa zaten ben brezilya hakkında olumlu şeyler düşünemem, oradada torpil olayları dönüyor galiba, bilemem artık orasını"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum