Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mourinho'nun listesinde 1 numara.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• bence serkan calık ve orta sahaya samsunspordan murat yıldırım....

Yorum

• Bence devre arasi yine Fatih Tekke gundeme gelecek.

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence serkan calık ve orta sahaya samsunspordan murat yıldırım....
          Serkan Çalık hız dışında nasıl bir özelliğe sahip?
          Ben mi göremiyorum?
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence devre arasi yine Fatih Tekke gundeme gelecek.
            Anca forumda gündeme gelir..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkan Çalık hız dışında nasıl bir özelliğe sahip?
              Ben mi göremiyorum?

TRabzon'lu olma avantajı var.
              Dallas Mavericks
              .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Burada geçen isimlerden Lorenteyi konuşmaya gerek yok alırsa real madrid filan alır bu oyuncuyu. Elano vasat bir oyuncu. Borielloyu da konuşmaya gerek yok.

Yorum

• Bircok kisinin gözünden kacan büyük bir sorunumuz var, o da stoper! Malesef Glo cok sik sakatlanan bir oyuncu. O yüzden onun yerine birini almakta sart. Cünkü Egemen-Giray-Mustafa´nin bir uyum yakalamasi zor görünüyor
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burada geçen isimlerden Lorenteyi konuşmaya gerek yok alırsa real madrid filan alır bu oyuncuyu. Elano vasat bir oyuncu. Borielloyu da konuşmaya gerek yok.
                    cok afedersinde elano mu vasat futbolcu adam brezilya 11 oyuncusu su anda gaysey kötü top oynuyor diye elano yu begenmiyorsunuz..... da altin camurada düsse altindir degerinden birsey kaybetmez.... bence elano iyi bir futbolcudur sadece gaysey takimi kötü bir takimdir elano nun degerini bilmiyorlardir...

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence serkan calık ve orta sahaya samsunspordan murat yıldırım....
                      serkan calik kim murat yildirim kim allah askina seneye champions leauge de serkan calik mi kurtaracak bizi bu kadar kücülmeye gerek yok arkadaslar..... bir kisi Fernando Llorente yi ister digeri serkan calik murat bilmem ne cok acayip bir taraftar profilimiz var gercekten.....

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cok afedersinde elano mu vasat futbolcu adam brezilya 11 oyuncusu su anda gaysey kötü top oynuyor diye elano yu begenmiyorsunuz..... da altin camurada düsse altindir degerinden birsey kaybetmez.... bence elano iyi bir futbolcudur sadece gaysey takimi kötü bir takimdir elano nun degerini bilmiyorlardir...

ben bu adamı brezilya milli takımındada izledim dünya kupasında... 2 gol attı diye adamı göklere çıkardılar değeri birden 15m € oldu, çok ciddiyim benim gözümde beş para etmez bir oyuncu... zaten brezilyaya dönmek istiyor, oda brezilya sahillerini özlemiş.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Gs'de oynamayan adam bizde niye oynasın??
                          Bence Süper Ligde transfer için tartışılması gereken en son isim Elano..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben bu adamı brezilya milli takımındada izledim dünya kupasında... 2 gol attı diye adamı göklere çıkardılar değeri birden 15m € oldu, çok ciddiyim benim gözümde beş para etmez bir oyuncu... zaten brezilyaya dönmek istiyor, oda brezilya sahillerini özlemiş.
                            haklisin renkdas bencede bes para etmez dünya kupasinda brezilya formasini her mac giyip dandikten 2 gol atti diye göklere cikardilar adami sanki brezilya 11 oynuyo diye kendini birsey saniyor elanoda

Yorum

Rİca ederim.Evet elano çok vasat bir oyuncu.Bizim takımdan kimi kesip elanoyu 11e koyarsın mesela.Üstelik hangi mevkide oynadığını da çözemedim.İleri üçlünün sağında oynuyor hiçbir etkinliği yok.Orta sahada zaten oynayamıyor.Kısacası bence iyi bir oyuncu değil.

Yorum

haklisin renkdas bencede bes para etmez dünya kupasinda brezilya formasini her mac giyip dandikten 2 gol atti diye göklere cikardilar adami sanki brezilya 11 oynuyo diye kendini birsey saniyor elanoda

renktaş brezilya harbi enteresan takım ona bakarsan fb lilerin her maç küfür yağdırdığı andre santos ta bu takımın sol kanadında oynuyor

takımın kimyasını bozdular son zamanlarda, dünya kupasında hiç beğenmemiştim zaten brezilyayı... şu elano yu andre santos u çağırıyorlarsa zaten ben brezilya hakkında olumlu şeyler düşünemem, oradada torpil olayları dönüyor galiba, bilemem artık orasını
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X