Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadri Şener'in hayali Adebayor
    20 Kasım 2010 / 11:02
    Sadri Şener’inde beğendiği golcü Adebayor’u kulübü M.City satış listesine koyuyor

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail’ aralarında bir dönem Trabzonspor’unda ilgilendiği Paraguaylı Cruz’un yanı sıra Emmanuel Adebayor, Jo, Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge ve kaleci Shay Given’ın da bulunduğu 6 ismi devre arasında satmayı planladığını yazdı

TRABZON CRUZ’U ALAMAMIŞTI

İki sezon önce Bayern München’de forma giydiği dönemde Trabzonspor’un transfer etmek için ciddi anlamda ilgilendiği Paraguaylı Cruz, güçlü fiziği ve üstün top tekniği ile dikkat çekiyor. Hava toplarında da oldukça etkili. Takımı Manchester City’de istediği şansı bir türlü yakalayamasa da milli takımın değişmez isimleri arasında yer alıyor.62 kez formasını giydiği Paraguay Milli Takımı formasıyla 22 gole imza atan Cruz, Quaresma ve Guti’nin yanı sıra, Schuster nedeniyle Beşiktaş’a transferine sıcak bakıyor.

ŞENER’İN HAYALİ ADEBAYOR
    Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in en beğendiği golcüler arasında yer alan Adebayor’da devre arasında satış listesine konulacak. Başkan Şener’in her fırsatta golcülere örnek verdiği Adebayor’ın satış listesine konulması bordo mavililerin de iştahını kabartıyor.
    Trabzonspor yönetiminin bu futbolcunun bonservis bedelinin astronomik bir rakamda olmaması halinde Adebayor ile ilgilenmesi bekleniyor

yok artik ali sami

adebayor tek bacagini dahi alamayacagimiz golcu sinifina giriyor..

atarken destekli atmaya davet ediyorum yerel basinimizi,..

Yorum

• Honda attı Cska 10 kişi golü buldu. Burada çok yazılmıştı Honda.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Plasil hakkında daha önce konuşmuştuk. Çok faydalı olur. Fizik olarak çok gelişti. Eskiden çelimsiz bişeydi.

Devic'in yarın maçı var D.Kiev'le açın izleyin.

Bu arada Doumbia güzel gol attı. 10 Kisi maçı çevirdiler.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yok artik ali sami

adebayor tek bacagini dahi alamayacagimiz golcu sinifina giriyor..

atarken destekli atmaya davet ediyorum yerel basinimizi,..
          Ortalama 20 milyon euro civarı bonservisi var.Şampiyon olursak direk şampiyonlar liginde oynayacağımız içinde kendisini ikna etmekte çok sıkıntı olmaz.Ancak futbolcu alırken 300 bin doları bile hesap eden bir vizyon malesef bu paraları vermez.Adebayoru bilmemde şampiyonluk halinde mutlaka avrupa kupası deneyimi olan üst düzey 2 yabancı alınmalıdır.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Alex Meschini iyi giderdi bizim takıma ama Fernandao gelmesin

Yorum

Ortalama 20 milyon euro civarı bonservisi var.Şampiyon olursak direk şampiyonlar liginde oynayacağımız içinde kendisini ikna etmekte çok sıkıntı olmaz.Ancak futbolcu alırken 300 bin doları bile hesap eden bir vizyon malesef bu paraları vermez.Adebayoru bilmemde şampiyonluk halinde mutlaka avrupa kupası deneyimi olan üst düzey 2 yabancı alınmalıdır.
              cidden inanıyorsun yanı trabzonspor külübü bir oyuncuya 20 milyon euro bonservis vereceğine inanıyorsun yanı.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cidden inanıyorsun yanı trabzonspor külübü bir oyuncuya 20 milyon euro bonservis vereceğine inanıyorsun yanı.
                "vereceğine" inanmıyorum ama "verebileceğine"(şampiyon olunursa) inanıyorum.

ikisi ayrı şeyler.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Sakin ol Şampiyon
                  [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

"vereceğine" inanmıyorum ama "verebileceğine"(şampiyon olunursa) inanıyorum.

ikisi ayrı şeyler.
                    bende isterım adebayor gelsın ama iki durumdada trabzonspor külübü hiç bir şekilde 20 milyon euro veripde yada verilip oyuncu alacağına inanmıyorum ki doğrusuda bu.
                    ekonomık yapımımız bunu kaldırmaz bize yıldızı parlayacak oyuncular lazım

Yorum

• bence o haber üstüne yorum yapmaya bile gerek yok

Yorum

• sağ bacağını alırız Adebayor'un. .

Atmasyonunda atmasyonu bir haber

Yorum

• deli'nin tekinin attigi tasi cikarmaya calisiyoruz gene ya
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Muhammet Demir Trabzon yolunda

Sergilediği güzel futbolla liderlik koltuğuna oturan Bordo-Mavililer, ara transfer dönemi öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’un listesinde somutlaşmış yabancı bir isim henüz yer almazken, yurt dışındaki izleme komitelerinden Aralık’ın ilk haftasına kadar ön çalışma raporu isteniyor. Öte yandan Bordo-Mavililer’in Bursaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç futbolcu Muhammet Demir’i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Bursaspor’la sözleşme uzatmaya yanaşmadığı için kadro dışı bırakılan Muhammet’in devre arasında da transfer edilebileceği belirtildi.

Ne kadar dogru acaba ... Gelecek vaad ettigi soyleniyordu. " Arakli'li arkadas "

Kişisel Bilgiler
                            Doğum Yeri
                            : ARAKLI
                            Doğum Tarihi : 10 Ocak 1992
                            Uyruk
                            : TC
                            Futbolcu Temsilcisi
                            : BATUR ALTIPARMAK

Lisans Bilgileri

Lisans No
                            : 782848
                            Kulüp
                            : BURSASPOR
                            Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2010
                            Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011
                            En son Cem Zırıh tarafından düzenlendi; 20.11.2010, 16:09.
                            # 61 Onur Recep Kivrak
                            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Beyler ayıp oluyor Adebayor falan.

Yorum

• Su an icin ben futbolcu olsam basında Senol Gunesin oldugu arkadaslık ortamının bu kadar sahane oldugu Trabzonspora kosa kosa gelirdim.MJuhammet bizim icin degil biz Muhammet icin sansız.Bu arada elimizde onun kadar degerli Hasan Ahmet Sari var..Eger Muhammet alınır Hasan Ahmet kardesimiz A2 de kalırsa bu olay biraz abes kacar..
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Çalışıyor...
                                X