Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Haklısın galiba , o çocuk Şenol hocanın elinde baya bir silah olur...

- Dikkat ediyorum yeni trend " Şenol Hocanın elinde şöyle olur......vs"
    Sadece biz değil birçok kişi böyle düşünüyor ve çok geç kalmadan bu durumu kullanmalıyız. İlk futbolcumuz da Muhammed olsun
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 yıl vadeli almamış mıydı Gs bunu?

Aldıkları para son taksidi ödemeye yeter mi acaba?
      İsa spot piyasayı bilirsin gs de nakit para akışı sağlıyor
      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Abi Katalanya bize ters neyse konuyu dağıtmayalım
        Haklısın konuyu dağıtmayalım ama Katalanya değil Katalunya
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bundan dolayı Aykut hayatta hiçbirşeyden çekmedi Alex den çektiği kadar taraftar ve medya baskısı olmasa oynatmayacaktı ama sanki Alex de inadına oynuyor...Alex ne kadarda iyi futbolcu olsa da Aykut hocanın sistemine uymuyor malesef ama Alex in yerine bir Jaja yı çok isterdi
          sorma renkdas sene basinda alexi kesti bir ara cok korktum alex feneri tek basina sampiyon dsa yapar sampiyon olacak feneri frenlerde insallah futbolu birakana kadar oynar fenerde ben sahsen aykut hoca nin devrim niteliginde alexi hepden kesecegini düsünüyordum o zaman belki kendini ispatlardi yai gercek bir hoca oldugunu ama yapamai olmadi alex oynar oynamaz her zaman fenerdeyse oynar aykut gider alex kalir ama birak oynasin o anca buca gibi takimlar 3-5 atarlar alex dinozor bir oyuncudur kendi gibi birkac arkadas kaldi yeryüzünde durarak futbol oynayan

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada Elano 2.9 mio euroya Santosa gitmiş
            Tüh be... Begeniyordum ben o kazmayi , ne güzel misimovic gibi hagi geldi gs'de dertler bitti farkina vardim hagi ismini gecebilecek oyunculari hep baska bölgede oynstiyor , sonra olmadi diyip bye bye... Gs kisa zamanda Bîrlesmis Rumen cöplügüne dönüsür.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              anlattim necipi yukarida futbolda bazi futbolcularin bazi performanslari görecelirdir yani artik buna tamamne inaniyorum abi kusurabakma seninle benim aramdaki futbol anlayisi cok farkli ben ceyhunun kötü oynadigini demiyorum kötü oyuncuda demiyorum ama sen beni öyle söylemisim gibi cevap yaziyorsun sadece senol hoca nin sisteminde ilk11 oynayamaz kolay kolay diyorum haklyiimda bunuda sende bilyiorusn ama daha ne icin israr ediyorsun anlamiyorum
              ben necip için kötü oyuncu demedim. ama burda senin vurguladığın kadar iyi bir oyuncu olmadığını söyledim. bilmediğim özelliklerini de sana sordum.
              necipin özellikleri için çift yönlü oynayabiliyor ve fizik gücü iyi olduğunda çok iyi olcak diye yuvarlak laflar dışında dışında birşey açıklamadın.
              benim futbol anlayışımı, ceyhun tartışıldığından daha yararlı bir futbolcudur; üstelik birçok pozisyonda bunu kanıtlamıştır, dediğim için nasıl yargıladın bunu da anlayabilmiş değilim.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada Elano 2.9 mio euroya Santosa gitmiş

kume dusmemeye oynayan bir takim adina yapilmis buyuk bir hata

sivasspor ile ayni ayarda bi takim oldular simdi

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben necip için kötü oyuncu demedim. ama burda senin vurguladığın kadar iyi bir oyuncu olmadığını söyledim. bilmediğim özelliklerini de sana sordum.
                  necipin özellikleri için çift yönlü oynayabiliyor ve fizik gücü iyi olduğunda çok iyi olcak diye yuvarlak laflar dışında dışında birşey açıklamadın.
                  benim futbol anlayışımı, ceyhun tartışıldığından daha yararlı bir futbolcudur; üstelik birçok pozisyonda bunu kanıtlamıştır, dediğim için nasıl yargıladın bunu da anlayabilmiş değilim.
                  sen ceyhunu yuvarlamadan anlatt bakalim sonucda ceyhun bizim oyuncumuz daha az yuvarlarsin herhalde

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kume dusmemeye oynayan bir takim adina yapilmis buyuk bir hata

sivasspor ile ayni ayarda bi takim oldular simdi
                    Bence Elano Blumer ucuza gitmiş diye düşünüyorum bilmiyorum bana katılır mısınız ?

2.9 Milyon Euro'ya gitmiş Fanatik'e göre

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 2.9 Million € Elano Fc Santos a transfer olmus

O fiyata bizde alabilirdik isimize yarardi
                      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Haha 10 olmaz 12 isterük diyen Galatasaray'a selamlar..

Ederini buldu bence..

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence Elano Blumer ucuza gitti diye düşünüyorum bilmiyorum bana katılır mısınız ?

amaaaan be caykarali kardesim , bosver, tohumuna para mi saydik gitsin de kaca giderse gitsin

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            amaaaan be caykarali kardesim , bosver, tohumuna para mi saydik gitsin de kaca giderse gitsin
                            Abim orda haklısın da bizim için iyi bir transfer olurdu

Hiç yoktan bir alternatif daha olurdu takımımızda
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oyunu iki yönlü oynayabilmesi senin icin yuvarlaksa ben birsey demiyorum birde guti kadar olamsada ki guti nin enbüyük özelligi ki neip oyunun tempousunu iyi ayarlayabilen bir oyuncu bu insallah yardimci olur sana biraz....

Yorum

• West Ham Man U karşısında 4-0 önde dakika 81
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X