İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bugün fanatikte Semih ve Necati ile ilgilendiğimiz haberi var . haberi okurken önce Necati alınacaksa Fatih'in günahı ne onu alalım diye düşündüm(aralarında 3 yaş var ama karekterleri hemen hemen aynı ve aynı tip hücum özelliklerine sahipler), sonra bazı arkadaşlar İstanbul medyasının Fatih'i bize aldırmak için bu haberleri yaptığı yönündeki görüşleri aklıma geldi acaba dedim bu Necati olayıda bu tarz birşeymi.
Fatih'in transfer edilmesini istediğimi her zaman söylüyorum takımı bozacağı yönündeki görüşlere de katılmıyorum ama Fatih alınmayacaksa Necati hiç alınmasın hatta adı bile geçmesinGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezer geçen yıl kadro dışı kalmısken neden alınmaz anlamıyorum kaliteli bi futbolcu oldugu belli değilmiydi 1-2 maç oynayınca herkesin tranfer listesine giriyo sezeri kaybettik bari yektayı daha fazla dikkat çekmeden bitirelim bizde çok basarılı olur 11 i zorlayacak kapasitede bi oyuncuYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Uzun zamandır dediğim gibi bu hafta kesinlikle transfer beklemiyorum, olmayacaktır da.
Bence ortada geçen isimler de çok fahiş isimler. (Brozek kardeşler hariç)
Grafite, Probneyak vs gibi isimler en azından şimdilik Trabzonspor için biraz uzak isimler. Kaldı ki devre arasındayız. Sonuçta her takımın hedefleri var, kimisi kümede kalmak istiyor, kimisi şampiyon olmak, kimisi de galibiyet ile gelecek olan paraların peşinde. O nedenle böyle isim oyuncularını kolayca elden çıkaracaklarını düşünmüyorum.
Aslına bakıldığında Trabzonspor'un şu an için kaybettiği hiçbirşey yok.
Neden derseniz, Trabzonspor'un yarıştığı rakiplerinden hiçbirisi daha transfer yapmadı. Beşiktaş oyuncuları aldı ama onlarda yılbaşı sonu katılacak takıma. Yani takımlar ya transfer yapmadı, yada alınan oyuncular kampa gitmedi.
Ama bu bağlamda şöyle bir sorunumuz var ki, Şenol Hoca yeterli şekilde takım ile çalışmayan adamı oynatmıyor. Ama bu huyundan vaz geçmeli. Çünkü büyük paraların döndüğü bir ortam da ne yazık ki transferler hemen yapılamıyor. Hele ki bizim takımımız gibi düzgün bir planlamanız yok ise.
Trabzonspor yeni yıl ile birlikte mutlaka oyuncular alacaktır, bunlar ne kadar fayda sağlar, taraftarı tatmin eder mi bilinmez, gönül isterdi ki planlama zamanında yapılıp, zaten belli olan ihtiyaçlara yönelik oyuncular tespit edilsin lig bitiminde kadroya katılsın.
Ama işte birden bire tüm kollarımızın profesyonel olması beklenemiyor.
Zamanla inşallah tüm sorunları aşacağız.
Trabzonspor yönetiminden tek ricam var, menejer kazıklarına artık bir dur desinler, lütfen...
Yorum
-
Aslında Her sene Wisla Krakow dan oyuncu isteyip pahalı diye alamayacağımıza,
Wisla ile özel anlaşma yapıp Pilot takım yapalım onları,
İyi oyuncular yetiştiriyorlar,SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePavel Brozek videolarda gördüğüm adamsa ve uyum sağlarsa 12 gol geriden gelir bu takımla gol kralı olur..
Çok soğukkanlı,nerde vuracağını,nereye vuracağını bilen arkalara iyi sarkan bir adam gibi gözüküyor.
İnşallah alınır ne diyelim.Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Her sene Wisla Krakow dan oyuncu isteyip pahalı diye alamayacağımıza,
İyi oyuncular yetiştiriyorlar,Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Brozek ii olabilr ama yapmayn etmeyn arkadşlar artk bu yoldan dönüş yok bu fırsat ele geçmez bi daha ilk 3e oynadğmz sezonlar alınmadı Brozekler şampynlğa oynuyz Brozekler alınack.. Yazık ki ne yazıkk!!!
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Her sene Wisla Krakow dan oyuncu isteyip pahalı diye alamayacağımıza,
İyi oyuncular yetiştiriyorlar,
onlar bizi pilot takım yapmasın
Yorum
Yorum