Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...kaliteli bi futbolcu oldugu belli değilmiydi...
    Şu dediğin çok doğru ve Olcan Adın için de geçerli. Sezer Öztürk ve Olcan Adın bu futbolcuların böyle olacağı belliydi.

Yorum

• bence necatinin saç stili dışında hiçbir olumsuz yanı yok hem karakter yönünden sıkıntı yaratmaz hemde çok iyi ve deplasmanlarda umuttan daha etkili olabilecek forvet açıkcası alırsak çok sevinirim uyum sorunu diye zırvalarlada ugrasmayız kaçabileceği en uzak yerde antalya olur

Yorum

• çok goller attığı dönemi hatırladım birden 18 gol 4ü penaltıdan
        En son Tolga tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 05:07.
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Pavel Brozek videolarda gördüğüm adamsa ve uyum sağlarsa 12 gol geriden gelir bu takımla gol kralı olur..

Çok soğukkanlı,nerde vuracağını,nereye vuracağını bilen arkalara iyi sarkan bir adam gibi gözüküyor.

İnşallah alınır ne diyelim.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• bugün fanatikte Semih ve Necati ile ilgilendiğimiz haberi var . haberi okurken önce Necati alınacaksa Fatih'in günahı ne onu alalım diye düşündüm(aralarında 3 yaş var ama karekterleri hemen hemen aynı ve aynı tip hücum özelliklerine sahipler), sonra bazı arkadaşlar İstanbul medyasının Fatih'i bize aldırmak için bu haberleri yaptığı yönündeki görüşleri aklıma geldi acaba dedim bu Necati olayıda bu tarz birşeymi.
            Fatih'in transfer edilmesini istediğimi her zaman söylüyorum takımı bozacağı yönündeki görüşlere de katılmıyorum ama Fatih alınmayacaksa Necati hiç alınmasın hatta adı bile geçmesin
            Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Stutgart bu Japonu aldı galiba sabahta ntv sporda altyazı geçiyordu. Pogrebnyak boşa çıkmış mıdır?

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sezer geçen yıl kadro dışı kalmısken neden alınmaz anlamıyorum kaliteli bi futbolcu oldugu belli değilmiydi 1-2 maç oynayınca herkesin tranfer listesine giriyo sezeri kaybettik bari yektayı daha fazla dikkat çekmeden bitirelim bizde çok basarılı olur 11 i zorlayacak kapasitede bi oyuncu
                Manisaspor 2. ligdeyken biz de sol açık arıyorduk, herkes Caner Erkin'e odaklanmıştı, o zaman söylemiştim Sezer hem daha kolay alınır hem de daha iyi diye. Alsaydık iyi olurdu ama bir Sezer için de ahlanıp vahlanmaya gerek yok, biz takım oyunu oynamaya devam edelim iyi futbolcu her zaman bulunur.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Uzun zamandır dediğim gibi bu hafta kesinlikle transfer beklemiyorum, olmayacaktır da.

Bence ortada geçen isimler de çok fahiş isimler. (Brozek kardeşler hariç)

Grafite, Probneyak vs gibi isimler en azından şimdilik Trabzonspor için biraz uzak isimler. Kaldı ki devre arasındayız. Sonuçta her takımın hedefleri var, kimisi kümede kalmak istiyor, kimisi şampiyon olmak, kimisi de galibiyet ile gelecek olan paraların peşinde. O nedenle böyle isim oyuncularını kolayca elden çıkaracaklarını düşünmüyorum.

Aslına bakıldığında Trabzonspor'un şu an için kaybettiği hiçbirşey yok.

Neden derseniz, Trabzonspor'un yarıştığı rakiplerinden hiçbirisi daha transfer yapmadı. Beşiktaş oyuncuları aldı ama onlarda yılbaşı sonu katılacak takıma. Yani takımlar ya transfer yapmadı, yada alınan oyuncular kampa gitmedi.

Ama bu bağlamda şöyle bir sorunumuz var ki, Şenol Hoca yeterli şekilde takım ile çalışmayan adamı oynatmıyor. Ama bu huyundan vaz geçmeli. Çünkü büyük paraların döndüğü bir ortam da ne yazık ki transferler hemen yapılamıyor. Hele ki bizim takımımız gibi düzgün bir planlamanız yok ise.

Trabzonspor yeni yıl ile birlikte mutlaka oyuncular alacaktır, bunlar ne kadar fayda sağlar, taraftarı tatmin eder mi bilinmez, gönül isterdi ki planlama zamanında yapılıp, zaten belli olan ihtiyaçlara yönelik oyuncular tespit edilsin lig bitiminde kadroya katılsın.

Ama işte birden bire tüm kollarımızın profesyonel olması beklenemiyor.

Zamanla inşallah tüm sorunları aşacağız.

Trabzonspor yönetiminden tek ricam var, menejer kazıklarına artık bir dur desinler, lütfen...

Yorum

• Aslında Her sene Wisla Krakow dan oyuncu isteyip pahalı diye alamayacağımıza,
                    Wisla ile özel anlaşma yapıp Pilot takım yapalım onları,
                    İyi oyuncular yetiştiriyorlar,
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pavel Brozek videolarda gördüğüm adamsa ve uyum sağlarsa 12 gol geriden gelir bu takımla gol kralı olur..

Çok soğukkanlı,nerde vuracağını,nereye vuracağını bilen arkalara iyi sarkan bir adam gibi gözüküyor.

İnşallah alınır ne diyelim.
                      Tamam Brozek ii olabilr ama yapmayn etmeyn arkadşlar artk bu yoldan dönüş yok bu fırsat ele geçmez bi daha ilk 3e oynadğmz sezonlar alınmadı Brozekler şampynlğa oynuyz Brozekler alınack.. Yazık ki ne yazıkk!!!
                      Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslında Her sene Wisla Krakow dan oyuncu isteyip pahalı diye alamayacağımıza,
                        Wisla Uganda'da süper amatör takımı mı ki biz onları pilot takım yapabiliyoruz ?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam Brozek ii olabilr ama yapmayn etmeyn arkadşlar artk bu yoldan dönüş yok bu fırsat ele geçmez bi daha ilk 3e oynadğmz sezonlar alınmadı Brozekler şampynlğa oynuyz Brozekler alınack.. Yazık ki ne yazıkk!!!
                          Sana tüm yönleriyle katılıyorum. Ben prozeklere falan laf aetmiyorum ancak gelinen noktada şu anki durumda daha garanti daha yıldız bir isim almalıyız elimize böyle bir fırsat gecmişken işi şansa bırakmaya hiç ama hiç gerek yok.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aslında Her sene Wisla Krakow dan oyuncu isteyip pahalı diye alamayacağımıza,
                            wisla krakov 98-99 da bizi 5-1 ve 2-1 lik skorlarla yenmişti..

onlar bizi pilot takım yapmasın

Yorum

• Hatta daha da ileriye gideyim şahsi fikrim olarak ne olduğunu bilmediğimz Brozek yerine tam bizim kadronun ihtiyacı olan Fatih Tekke riskini bile göze alablirm..(Şahsi fikrim)
                              Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Sezer Öztürk 8taşa gitti iyi mi gitti bizim barçavari sistem hayalleri keşke erken davranıp alsaydık !
                                Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                                Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

Yükleniyor...
                                X