Sergei Kornilenko bu isme dikkat edin arkadaşlar trabzon peşinde müjdesi benden
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Çalışan bir sistem olduğu görüşüne katılmıyorum.Kazanan bir takım olduğumuz zaten ortada ve "aman ahengimiz bozulmasın" vb. görüşlerin ileri sürülmesinin nedeni de budur.Sonuç olarak 2-3 kötü sonuçla takımı yenileyen insanlar üst üste alınan 5 galibiyet ile elbette transferi kapatırlar.Aynı takım bugün itibariyle 7-8 puan daha aşağıda da olabilirdi.Umuyorum devre arasında topladığımız puanların sarhoşluğunda bir yönetim ve özellikle hoca görmeyiz.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden sordun ? İlgileniyor muyuz ?
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇalışan bir sistem olduğu görüşüne katılmıyorum.Kazanan bir takım olduğumuz zaten ortada ve "aman ahengimiz bozulmasın" vb. görüşlerin ileri sürülmesinin nedeni de budur.Sonuç olarak 2-3 kötü sonuçla takımı yenileyen insanlar üst üste alınan 5 galibiyet ile elbette transferi kapatırlar.Aynı takım bugün itibariyle 7-8 puan daha aşağıda da olabilirdi.Umuyorum devre arasında topladığımız puanların sarhoşluğunda bir yönetim ve özellikle hoca görmeyiz.
Puan tabanlı konuşuyorsak 3-4 puan daha yukarıda da olabilirdik . Eğer Liverpool değilde dişimize göre bir rakip gelseydi ve bir yandan Avrupa kupalarında da mücadele ediyor olsaydık 4-5 puan daha aşağıda da olabilirdik .
Takım futbolu olarak mesela hangi süper lig takımına 4-5 futbolcu ve 4-5 futbolcu adaptasyonu süresi kadar uzaktayız ?
Bir takım şampiyonluğa oynayabiliyorsa , bunu takımın geneli sayesinde yapabiliyordur . x futbolcu yok , şampiyonluk yok deniyorsa , x futbolcu var şampiyonluk yine yok önermesi de aynı oranda gerçekçidir .
Sol tarafa , sağ tarafa , orta alana , santrafor bölgesine , savunmaya hatta kaleye dahi futbolcu gerek . Ben olmamalı demiyorum . Bunu 1 yılda gerçekleştiremeyeceğinizi söylüyorum . Para , zaman ve futbolcu israfı ortaya çıkar .
...
Akif , Bradley hakkında senden çok fikir sahibi olduğumu sanmıyorum . Neticede bende bir insanoğluyum . Dünyadaki her futbolcuyu anne-babasından daha iyi tanımam mümkün değil .
Adam gayet ortada , Bundesliga'da çatır çatır oyunuyor işte . Modern bir orta alan oyuncusu . Sert , yıldırıcı , ayaklarına hakim , hava toplarında etkili ve hücuma katkısı çok iyi .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 11:50.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bunu biraz açar mısın ?
Puan tabanlı konuşuyorsak 3-4 puan daha yukarıda da olabilirdik . Eğer Liverpool değilde dişimize göre bir rakip gelseydi ve bir yandan Avrupa kupalarında da mücadele ediyor olsaydık 4-5 puan daha aşağıda da olabilirdik .
Takım futbolu olarak mesela hangi süper lig takımına 4-5 futbolcu ve 4-5 futbolcu adaptasyonu süresi kadar uzaktayız ?
Bir takım şampiyonluğa oynayabiliyorsa , bunu takımın geneli sayesinde yapabiliyordur . x futbolcu yok , şampiyonluk yok deniyorsa , x futbolcu var şampiyonluk yine yok önermesi de aynı oranda gerçekçidir .
Sol tarafa , sağ tarafa , orta alana , santrafor bölgesine , savunmaya hatta kaleye dahi futbolcu gerek . Ben olmamalı demiyorum . Bunu 1 yılda gerçekleştiremeyeceğinizi söylüyorum . Para , zaman ve futbolcu israfı ortaya çıkar .
...
Akif , Bradley hakkında senden çok fikir sahibi olduğumu sanmıyorum . Neticede bende bir insanoğluyum . Dünyadaki her futbolcuyu anne-babasından daha iyi tanımam mümkün değil .
Adam gayet ortada , Bundesliga'da çatır çatır oyunuyor işte . Modern bir orta alan oyuncusu . Sert , yıldırıcı , ayaklarına hakim , hava toplarında etkili ve hücuma katkısı çok iyi .En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 12:01.
Yorum
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw adem koçak bi dönem bizde oynadı diye hatırlıyorum.bence bizde oynayacak topçu değil.
bize 4 sağlam adam lazım aslında 1 stoper 1 solbek 1 santrafor 1 de ön libero.
Diğer yandan kasımpaşa oyuncularından bahsediliyor sık sık. Ben bjk maçını izledim. Ama hiçbirisini beğenmedim. Ne barış ne şahin ne de yekta. Bence hepsi sıradan bir oyun oynadılar.
Yorum
-
Farabi
Yukarıda da olabilirdik olamazdık o ayrı mesele.Daha aşağıda olmamız gerekirdi demiyorum ki zaten. Maçları tek tek izlediğimizde, ortaya puan tablosu kadar "hoş" bir görüntü çıkmıyor, yani en azından bana göre. Buradan hareketle transfere "soğuk" bakılmasını doğru bulmadığımı söylüyorum.Hele hele "devre arasında transfer yapmak zordur, riskdir" vb. görüşlere hiç katılmıyorum. Uzunca süredir bir arada olan bir takım belli bir hedef için ya yeterlidir ya da yetersizdir öyle değil mi? Tabloya göre değişmemeli ihtiyaçlar yanılıyor muyum? Oysa aldığımız her galibiyet sanki transfer ihtimalini düşürüyor gibi bir hava var ve ben de bunu belirtmek istemiştim genel olarak.Söylediğin eksiklere katılıyorum fakat neden 1 yılda(2 transfer dönemi) gerçekleşmesin anlayamadım.Devre arasına 3 banko transfer deyip bağlayayım konuyu.En son champions tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 14:25.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarabi
Yukarıda da olabilirdik olamazdık o ayrı mesele.Daha aşağıda olmamız gerekirdi demiyorum ki zaten. Maçları tek tek izlediğimizde, ortaya puan tablosu kadar "hoş" bir görüntü çıkmıyor, yani en azından bana göre. Buradan hareketle transfere "soğuk" bakılmasını doğru bulmadığımı söylüyorum.Hele hele "devre arasında transfer yapmak zordur, riskdir" vb. görüşlere hiç katılmıyorum. Uzunca süredir bir arada olan bir takım belli bir hedef için ya yeterlidir ya da yetersizdir öyle değil mi? Tabloya göre değişmemeli ihtiyaçlar yanılıyor muyum? Oysa aldığımız her galibiyet sanki transfer ihtimalini düşürüyor gibi bir hava var ve ben de bunu belirtmek istemiştim genel olarak.Söylediğin eksiklere katılıyorum fakat neden 1 yılda(2 transfer dönemi) gerçekleşmesin anlayamadım.Devre arasına 3 banko transfer deyip bağlayayım konuyu.
1 yılda 20 transferde yapılır . Ancak senin arzu ettiğin şekilde 20 transferde banko olurmu , işte benim aradığım yanıt . Hazır ortada iyi bir takım var , daha az sayıda ancak daha nitelikli oyuncular kazanabiliriz . Bu gün kulüp 5 oyuncu transfer etse 4 tanesini direkt oynatamaz . Adım gibi eminim .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.11.2010, 14:32.
Yorum
-
Devre arası transferi ile bu seneki Türkiye Kupası stratejimizi ilişkili buluyorum.
Acaba Şenol Güneş'in bu sene ki Z.T.K düşüncesi ne ?
Bana göre bu sene kupa diye bir önceliğimiz olmamalı.
Z.T.K maçlarına lig de şans vermediğimiz oyunculala çıkmalıyız.
Bu maçlarda sivrilme ihtimali olan Zafer Yelen-Papy-Sezer-Alan-Yattara-Yumlu-Ahmet Sarı vs oyuncularda bir nevi 18 kişilik kadro için yeni transfer sayılacaktır.
Yorum
-
Takımımızın oyun sistemi oyun içinde değişiklikler göstermekte.Cale, genelde stoper gibi defansı üçlerken, sağ stoper sağa doğru,sağ bek ileriye doğru yer değiştiriyorlar.Sağ açık ise içeri giriyor. Böylece rakibe alan bırakmıyoruz.Dönem dönem beklerimizin ikisi de atağa çıkıyorlar.Bu rakibe göre değişkenlik gösteriyor.Çok zorlu rakiplerle oynarken oyunu ortaya taşıyoruz.kanatlara fazla açılarak oyunu genişletmiyoruz.Oyuncu karakterlerimiz de bu sisteme uygun.Örneğin Engin kanattan içeri girince de aksamıyor. Burak,Jaja,Umut sürekli değişse dahi pek aksama olmuyor.Bu durum diğer takımlar için pek geçerli değil. Örneğin Misimoviç kanatı kullanamıyor, içeriye geçemiyor.Stoç kanatı kullanırken ortada pek etkili olamıyor.Bu durum defansımızı da rahatlatıyor.Solbekten ziyade Jaja tempossunu arttırırsa çok etkili oluruz. Sol forvet transferi için de İbrahim işimizi fazlasıyla görür, bizim oyun formatımıza da uyar.Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...
Yorum
-
Ahmet Sarı'nın yavaş yavaş takıma kazandırılması gerekli.Hemen hemen her maçında gol atıyor.En az Muhammed kadar değer verilmeli.
Kupada bjk maçına kadar unumuzu eleyip eleğimizi asmalıyız.O maça da büyük maç tecrübelerini kazanmaları için yedek ağırlıklı kadroyla çıkmalıyız.Malum peşinden fb maçı var.Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...
Yorum
-
Bjk ve Fatih Tekke olaylarından sonra lig arasında Fatih Tekke takımımıza dahil olabilir. Şu anda görünen o ki, Fatih Tekke Bjk'da kadroya bile giremeyecek. Ve dolaylı olarak takımımıza transfer olacak.
Benim ki tamamen olaylara bakış açısı. Neyse transfer dönemimde belli olur. Bu yazdıklarım çıkar çıkmaz o zaman belli olur.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk ve Fatih Tekke olaylarından sonra lig arasında Fatih Tekke takımımıza dahil olabilir. Şu anda görünen o ki, Fatih Tekke Bjk'da kadroya bile giremeyecek. Ve dolaylı olarak takımımıza transfer olacak.
Benim ki tamamen olaylara bakış açısı. Neyse transfer dönemimde belli olur. Bu yazdıklarım çıkar çıkmaz o zaman belli olur.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum