Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu şartlarda Orhan Gulle'ye en az 5 Milyon Euro isterler aşağısı yok...
    eger transfermarkt yalan söylemiyorsa Barcelona Ibarhim afellay icin PSV ye 3 milyon € ödemis. biz neden bu kadar ucuyoruz anlamadim.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eger transfermarkt yalan söylemiyorsa Barcelona Ibarhim afellay icin PSV ye 3 milyon € ödemis. biz neden bu kadar ucuyoruz anlamadim.
      Sezon sonu sözleşmesi biteceği için o kadar az ödedi.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Afellay'le Orhan Gulle arasında nasıl bir bağıntı kurdunuz anlamadım...

Afellay'in normal şartlarda değeri 20 Milyon Euro civarı ki bu fiyata bile zor satar PSV fakat sözleşmesi Sezon sonu bitiyor ya Barca'nın teklifini kabul edicekler ya da 1 ay sonra Barca ile sözleşme imzalayıp Sezon sonu bedavaya gidicekti...

Ama Orhan Gulle daha 18 yaşında A Milli takıma kadar yükselmiş yeteneği herkes tarafından görülen bir oyuncu 2014'e kadar sözleşmesi var ayrıca Antep'in Bjk'ye sattıkları oyuncular ve Yayın gelirlerindeki artıştan sonra Düşük bonservisle oyuncu satması çok zor gözüküyor ve Orhan Gülle gibi bir oyuncuyu düşük fiyata satıcak kadar aptal değiller...

Yorum

• tamam biliyorum sözlesmesi bitiyor diye okadar az ödedi zaaten transfermarktaki degeri 10 milyon € .Orhan ise daha ligde 10 mac yapmis yetenekli ama kariyeri hangi yöne gidecegi belli degil A milli takima yükselmis tamam ama 5milyon € bence fazla bunu Orhanin yeteneklerini kücümsedigim icin degil sadece ismail köybasini göz önünde bulundurarak söylüyorum. Kaldiki daha bir sezon antepte oynamasi aslinda daha iyi olur fikir olusmasi icin.

Yorum

• mesela konyaspordaki ali dereyi hic izleyen oldu mu Ugur Meleke son iki yazisinda bu futbolcudan bahsetti 1992 dogumlu.

Yorum

• Ugur abi ukrayna demissin
              Isimde verebilirmisin?
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Orhan Gülle'nin kaç para edeceğini değil, sezon başında bonservisi elinde kapımıza geldiğinde "yallah pilot takıma" diyen denyo zihniyeti tartışmalıyız.
                Bu pilot takım saçmalığına daha ne kadar katlanacağız bakalım.
                En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 20.11.2010, 12:35.

Yorum

• denyo dedigin kisi kim ??
                  En son sifuni tarafından düzenlendi; 20.11.2010, 12:35.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadri Şener'in hayali Adebayor

Başkan Sadri Şener’inde çok beğendiği golcü Adebayor’u kulübü M.City satış listesine koyuyor

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail’ aralarında bir dönem Trabzonspor’unda ilgilendiği Paraguaylı Cruz’un yanı sıra Emmanuel Adebayor, Jo, Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge ve kaleci Shay Given’ın da bulunduğu 6 ismi devre arasında satmayı planladığını yazdı

TRABZON CRUZ’U ALAMAMIŞTI

İki sezon önce Bayern München’de forma giydiği dönemde Trabzonspor’un transfer etmek için ciddi anlamda ilgilendiği Paraguaylı Cruz, güçlü fiziği ve üstün top tekniği ile dikkat çekiyor. Hava toplarında da oldukça etkili. Takımı Manchester City’de istediği şansı bir türlü yakalayamasa da milli takımın değişmez isimleri arasında yer alıyor.62 kez formasını giydiği Paraguay Milli Takımı formasıyla 22 gole imza atan Cruz, Quaresma ve Guti’nin yanı sıra, Schuster nedeniyle Beşiktaş’a transferine sıcak bakıyor.

ŞENER’İN HAYALİ ADEBAYOR

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in en beğendiği golcüler arasında yer alan Adebayor’da devre arasında satış listesine konulacak. Başkan Şener’in her fırsatta golcülere örnek verdiği Adebayor’ın satış listesine konulması bordo mavililerin de iştahını kabartıyor.
                    Trabzonspor yönetiminin bu futbolcunun bonservis bedelinin astronomik bir rakamda olmaması halinde Adebayor ile ilgilenmesi bekleniyor

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=70176

Ah baskanim ahhhhhhh keske alabilsen en az 10 forma alma sözü verirdim...
                    Hastasiyim Adebayorun ama akil var mantik var Adebayor bize gelmesi icin 33-34 yasina gelmis olmali yoksa bize maalesef gelmez...

Yorum

tamam biliyorum sözlesmesi bitiyor diye okadar az ödedi zaaten transfermarktaki degeri 10 milyon € .Orhan ise daha ligde 10 mac yapmis yetenekli ama kariyeri hangi yöne gidecegi belli degil A milli takima yükselmis tamam ama 5milyon € bence fazla bunu Orhanin yeteneklerini kücümsedigim icin degil sadece ismail köybasini göz önünde bulundurarak söylüyorum. Kaldiki daha bir sezon antepte oynamasi aslinda daha iyi olur fikir olusmasi icin.
                      İyi işte İsmail Koybaşı da 20-25 maç yapıp 5.5 Milyon+Serdar'a transfer oldu Serdar'ı 2 Milyon sayarsak 7.5 Milyon Euroya transfer oldu...

İkisi de aynı yaşlarda oyuncular İkisi de sadece 1 sezonda parladılar aynı şartlarda oyuncular...

Ben yine de ikisini kıyaslamanın mantıklı olduğunu sanmıyorum,Orhan Gulle'nin de Şuan için Fazla para ediceğini sanmıyorum Ama Antep ucuza satmaz yoksa Ben Orhan Gulle en az 5 Milyon Euro eder diye bir iddaada bulunmuyorum...

Süper Ligde en zor oyuncu alınıcak takımlar Antep ve Kayseri....

Keşke zamanında bize önerildiğinde alsaydık şimdi burda hiç konuşmasaydık..

Yorum

denyo dedigin kisi kim ??
                        Hayrettin Bey

Yorum

• simdi o gittide gelecekler insallah o denyolugu yapmazlar. Zaaten a2 ligi kurulduktan sonra pilot takiminin bir önemi kalmadi a2 liginin kalite olarak 2.ligden pek farki yoktur herhalde.

Yorum

• Ukrayna Ligi denildi mi akla öncelikle Devic geliyor.

Diğerlerinede bir göz atalım bakalım.

Yorum

• Özer'i, Aykut Demir'i, Sultan Tekke'yi kapıdan sokmayan şahıs işte.

Yorum

• ???

'Beşiktaş'ta rahat oynarım'
                                İsmi Siyah-Beyazlı ekiple anılan Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş, “Beşiktaş'ta oynamayı kim istemez. Çok büyük bir kulüp. Bundan onur duyarım. Her takımda oynayacak gücüm var” diye konuştu.

Kasımpaşa’nın yıldız futbolcusu Yekta Kurtuluş, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili FANATİK’e konuştu. İsminin Beşiktaş’la anılmasından mutluluk duyduğunu belirten 25 yaşındaki oyuncu, “Kasımpaşa’da önemli günler geçirdim.

Bank Asya’ya düştük, ardından şampiyonluk yaşayıp yeniden Süper Lig’de döndük. A Milli Takım’a seçilmemde Kasımpaşa’nın payı çok büyük. Ancak ben buradaki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum” dedi.

‘Kulüpler anlaşsın tamam’

Artık yeni denizlere yelken açmak istediğini belirten başarılı futbolcu, “Beşiktaş’tan resmi bir teklif almadım. Ancak kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymekten onur duyarım. Beşiktaş’ta oynamayı kim istemez...

Çok büyük ve önemli bir kulüp. Ancak her şeyden önce kulüplerin anlaşması gerekir” ifadesini kullandı.

‘Her takımda oynarım’

Türkiye’de her takımda oynayabilecek kalitede olduğunu belirten Yekta, “Beşiktaş’ta rahat rahat oynarım. Esas yerim sağ kanat. Ancak defansta da, sol kanatta da görev yapabilirim. Kariyerim boyunca bir tek kalede görev yapmadım. Her ne mevkiide oynarsam oynayayım, takımımım için elimden gelenin fazlasını yaparım” açıklamasını yaptı.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X