Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dortmund dan nuri sahin gitti bizden selcuk gitse ne yazar

senol hoca olduktan sonra endise etmeyelim ama umarim gelecek sezon 4. defa göndermeyiz onu..iste o zaman bu is biter..

her ne kadar taraftarin senol günes in degerini anladigini düsünsemde güvenemiyorum..

umutsuz olmaya gerek yok..yönetimide düsünmeyelim..taraftarin görevi senol günes her sartta ve ortamda sahip cikmaktir..
    Şaka maka Real'in orta sahası Mesut-Nuri-Hamit olacak .

Üçüde Alman futbolunun ürünü ancak , İstanbul kulüpleriyle üç kuruşun pazarlığını yapan futbolcular için bu bile yeterli referans . Gidin İspanya'ya işte .

Yorum

• malum zatin mitingi öncesi taraftarin bir nebze gazini almak adina 1-2 transfer aciklayacaklarini düsünüyorum..sevillla lilar olabilir mesela
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Colman ı Şampiyonlar Ligi için yetersiz gören tek benim sanırım ? Biraz daha sert bir oyuncu düşünüyorum Onun pozisyonu için...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yani bu Selçuk a, Burak hiçbirşey anlatmamışmı ki...Adam 2 istanbul kulübü gördü...Yazık...
          bunu bende düşünmedim değil ne konuşup tartışıyorlar acaba bu konuda...

hiçmi demiyor burak beni bitiren orası oldu gitme.....bunlar ev arkadşı

Yorum

• İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk'un İstanbul kulüpleriyle yaptığı görüşmelerden sonra kalmasını istemem.İmzalasa bile 1 sene sonra yine böyle şeyler olabilir.
            Umut'un gitmesi hem bizim hem onun için en iyisi.Yaklaşık 5 milyon euro iyidir.
            Bence artık ilk etapta Trabzonsporluluğuna inanacağımız adamlarla yola çıkmalıyız.
            Onur Ayık,Orhan Gülle,Aykut Demir,Turgay gibi.Hem gelişebilirler hem de ruhlarıyla oynarlar.
            Biliyorum Trabzon gibi bir yerde sıkıntı çekebilirler ama onlara nasıl bir yere gelecekleri hakkında bilgi verilip kabul de ederlerse Caracciolo,Hitzlsperger gibi deneyimli iki isim alınabilir.
            Colman ve Jaja'da ise Jaja ne kadar iyi de topçu da zorlamaya gerek yok.En az 9 milyon euroya satılmalıdır.Colman ise bir kenara çekilip neler yapıyorsun denmelidir.Kalmaya niyetliyse sözleşmesindeki aldığı ücret arttırılmalıdır.
            Devre arasında gündeme gelen Eren alınmalıdır.İzlemedim ama ne kadar kötü olabilir.
            Turgay trabzonlu mu??

Yorum

• Mehmet Eren,Ozan Ipek,Alper,Mustafa Pektemek,Orhan Sam,Murat Ceylan Yerli Oyunculardan bu 6si cok iyi olur
              Yabancilardan=Hitzelsperger, Demba Ba

Yorum

• Mesut Özil gibi bir oyuncu moralimizi yerine getirir. Avrupa'da Burak Kaplan ve Taner Yalçın'dan başka Mesut Özil gibi bir Türk ortasaha bulamaz mıyız?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ortaya yerli takviye kimi yapacaklar yabancıdan çok ortanın yerlisini merak eylerem.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu sezon sıkıntılı geçeceğe benziyor.

Mis gibi takımımızı iş bilmezler yüzünden dağıtıyoruz ya helal olsun!

Yorum

• kimse kusura bakmasın ama turgayla çağdaşla elyasayla bu işler olmaz alacaksa pektemek murat ceylan serdar kesimal alper potuk orhan gulle alsınlar
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesut Özil gibi bir oyuncu moralimizi yerine getirir. Avrupa'da Burak Kaplan ve Taner Yalçın'dan başka Mesut Özil gibi bir Türk ortasaha bulamaz mıyız?
                        Yasin ve Cem olabilir . Ancak şu koşulda yönetimin ilgilenmek isteyeceği isimler mi bilemem .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şaka maka Real'in orta sahası Mesut-Nuri-Hamit olacak .

Üçüde Alman futbolunun ürünü ancak , İstanbul kulüpleriyle üç kuruşun pazarlığını yapan futbolcular için bu bile yeterli referans . Gidin İspanya'ya işte .
                          almanya da ki türk kökenli yeteneklerin avrupa da parlamasi an meseleseydi..iste saglam bir alt yapiyla yetisen türk gencleri..ve türkiye de alt yapi eksikligi yüzünden kaybolan yüzlerce genc yetenek..ne kadar trajik degil mi..

yakinda isvicre, avusturya ve almanya milli takimlarin yarisi türk asilli futbolculardan olusacak biz ise gelen yabancilari türk yapip oynatmaya calisiyoruz
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Biraz önce can karyagdı lig tvye bağlandı..senerle görüşmüş..umutun gitmesine asla izin vermicekmiş sener..can dediyse doğruluk payı yüzde 90dır..
                            BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
                            Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              almanya da ki türk kökenli yeteneklerin avrupa da parlamasi an meseleseydi..iste saglam bir alt yapiyla yetisen türk gencleri..ve türkiye de alt yapi eksikligi yüzünden kaybolan yüzlerce genc yetenek..ne kadar trajik degil mi..

yakinda isvicre, avusturya ve almanya milli takimlarda bir cok türk futbolcu oynayacak biz ise gelen yabancilari türk yapip oynatmaya calisiyoruz
                              Aynı fikirdeyim , hatta yıllardır söylediğim bir şey var . Alman futbolu yakında lig organizasyonu ile altyapı sistemi ile dünyanın 1 numarası olacak . Allah gün ömür verirse hep beraber görürüz Katar'a gidecek Alman takımını .

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Colman ı Şampiyonlar Ligi için yetersiz gören tek benim sanırım ? Biraz daha sert bir oyuncu düşünüyorum Onun pozisyonu için...
                                Zenci lazım yani
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X