Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu khalenberg i alalım artık....Kadro yapmak bulmaca çözmek gibi olsun istiyorum....Aslında bana kalsa bir de sağ bek diyeceğim ama "kriz" çıkar diye korkuyorum ))
    Erdal Abi açık konuşmak gerek bende sağ beke alternatif istiyordum devre arası için ama Tayfun'un Werder Bremen ve Schalke 04 maçından sonra kararımı değiştirdim
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi bu lazlar biz oluyorsak neden lazca bilmiyoruz?
      mesela bu bile gaza gelmek. "laz olmadigimizi gösterelim Türk gibi 5 atalim" falan

Yorum

Şu khalenberg i alalım artık....Kadro yapmak bulmaca çözmek gibi olsun istiyorum....Aslında bana kalsa bir de sağ bek diyeceğim ama "kriz" çıkar diye korkuyorum ))
        Her mevkiide rekabet olduğu için forma savaşı olacak.
        Dolayısıyla antrenmanlarda forma kapmak için sert ve tempolu geçecek.
        En çok korktuğum da bu işte.Aman sakatlıklara dikkat.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bencede Burak takımımız için önemli futbolcu olduğunu gün geçtikçe daha da çok belli ediyor.Çapraz koşuları çok iyi yapabilen bir futbolcu.Ayrıca gün geçtikçe kendisini geliştirmek için çalışıyor
          Defansı önde kuran her rakibi (hangi takım olursa olsun. milli maçta da gördük) madara eder..
          Ben Selçuk'tan çok Burak'ın Avrupa takımlarının listesine girmesinden korkuyorum ki sanırım öyle de olacak. Yeri gerçekten kolay dolmaz..

Yorum

Kampta değilim...Sahi benim finallerim var ders çalışmam lazım...Kriz mriz yok....Eğelenrek şampiyon olacağız....Ha sonrası sancılı kabul....Zira ondan sonra daha büyük oynamamız lazım ki en azından taraftar olarak buna hazırmıyız bilmiyorum

Misal Moruinho dedi ki "Bu lazlar futboldan anlamaz" gaza gelip futbolculara, "5 atın şunlara " dememek lazım mesela ...
            O nasıl bir taştı kafam yarıldı yeminle
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Kahlenberg'de katılırsa gerçekten korkunç bir takım olacağız

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi bu lazlar biz oluyorsak neden lazca bilmiyoruz?
                Tamam işte Fatih herif antropoloji bilmiyor
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Defansı önde kuran her rakibi (hangi takım olursa olsun. milli maçta da gördük) madara eder..
                  Ben Selçuk'tan çok Burak'ın Avrupa takımlarının listesine girmesinden korkuyorum ki sanırım öyle de olacak. Yeri gerçekten kolay dolmaz..
                  Selçuk'u bilmemde Burak'ın günleri sayılı...

20 milyon koparabilir miyiz acaba
                  En son İsa tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 00:24.

Yorum

Klasik, ama bir o kadar da can alıcı bir soru?
                    -Sizce bu transferin gerçekleşme oranı?
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Trabzonnnnnnnnnnnnn diyor

Yorum

• Ben Burak'a 1 yıl öncesine kadar demediğimi bırakmazdım(kibarca söylüyorum).
                        Ancak herzaman söylerim beni öyle bir utandırdıki bunda Şenol Hoca'nın payı da büyüktür.
                        Şuan kadro oluştururken yazacağım garanti 3-5 kişiden birisidir.
                        Adam bildiğin C.Ronaldo abi yok böyle bir şey.
                        Schalke maçında defansın arkasına süper kaçtı en az 2-3 pozisyon ama hakem hepsine haksız yere ofsayt verdi.Ve en az 1-2m var arada ofsayt ile alakası yok.
                        Burak bu takıma lazım

Yorum

Birisi kadro mu dedi

.................Onur
                          Serkan.....Glowacki.....Egemen.....Cale (Piotr)

.....Selçuk......Colman......Kahlenberg

.....................Jaja

..........Burak............Umut

Tolga, Giray, Sezer, Barış, Pawel, Yattara, Engin
                          Alan, Ceyhun, Mehmet Çakır, Mustafa Yumlu, Ferhat, Tayfun, Zafer Yelen
                          Böyle bir Trabzonspor hatırlamıyorum..
                          Gürcan abi Kahlenberg aşkı görüyorum sende

Yorum

• Erdal adamın adını değiştirip durmasana ya Kahlenberg onun adı
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Tamam işte Fatih herif antropoloji bilmiyor

Onu bilmeyen ismi "Laz" diye gecen bir toplulugu nasil bilsin?
                              En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 00:28.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Abi şimdi bir konuya daha değineceğim.Burak Yılmaz'ın kontratı TFF'ye göre 2012'de bitiyor.Ben olsam 1 sene önceden teklifimi yaparım ve sözleşmeyi uzatırım.Sonradan sıkıntı yaşayabiliriz.Bence işi garantiye almak lazım.

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X