İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ünal karaman mübarek adammış anladım.
fatih tekke ünal benden daha mı trabzonsporlu demişti
evet öyleymiş.
bakın selçuk inan bir ünal olamadı.
trabzonspor'u basamak olarak kullanan oyuncularla yükseliriz ama
yükseklerde kalamayız.
kendi futbolcularımızı, trabzon formasını giymeyi en büyük ideal sayan
futbolcuları yetiştirmemiz lazım.
bunun için trabzonlu olmak gerekmez ama trabzonsporlu olmak şart bence.
selçuk'tan ümitliydim ama o bunu başaramadı.
Transfer hikaye...
Altyapı, altyapı, altyapı"Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Çakır bu sezonun en iyi transferi olabilir. İnşallah ve umarım olur
Hatta satarkende iyi paralar eden bir oyuncu
Ama tabiki Oyun = Reel Yaşam değil ne yazık ki.
Mehmet'e güveniyorum, tek korkum, mevkisi tam olarak belli olmayan bir oyuncu.
Sağ açık da oynuyor, forvette oynuyor, forvet arkası da oynuyor. Çok yönlü bir oyuncu, ama tam kapasitesini nerede verecek onu çok iyi analiz etmek gerekiyor.
Mehmet bizi taşıyacak bir forvet asla değil, ama sahada olursa skora katkısı mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.
Yolumuz uzun, hepsinin bize mutlaka katkısı olacaktır, ALLAH utandırmasın diyelim...
Yorum
-
İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal karaman mübarek adammış anladım.
fatih tekke ünal benden daha mı trabzonsporlu demişti
evet öyleymiş.
bakın selçuk inan bir ünal olamadı.
trabzonspor'u basamak olarak kullanan oyuncularla yükseliriz ama
yükseklerde kalamayız.
kendi futbolcularımızı, trabzon formasını giymeyi en büyük ideal sayan
futbolcuları yetiştirmemiz lazım.
bunun için trabzonlu olmak gerekmez ama trabzonsporlu olmak şart bence.
selçuk'tan ümitliydim ama o bunu başaramadı.
Transfer hikaye...
Altyapı, altyapı, altyapı
Tesislerin içinde bağıra bağıra Trabzonspor marşı söyleyen tek adam belki de
Gerçek bir Trabzonsporlu...
Yorum
-
fanatik bir kere daha nefretimi kazandı.
adamlar jajayı nasıl sileriz diye uğraşıyor.
ben olsam jajaya ceza bile vermem.
adaletsizlik, bence oyuncuları yılbaşı gecesi oyuncuları kampa sokmaktır.
bizim jajanın ölüsüne değil, dirisine ihtiyacımız var, fanatik onu ölü-futbol olarak-görmek istiyor...
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMenejerlik oyunlarında ki vazgeçemediğim türk oyuncularından bir tanesi. Diğeri de Kerem Seras
Hatta satarkende iyi paralar eden bir oyuncu
Ama tabiki Oyun = Reel Yaşam değil ne yazık ki.
Mehmet'e güveniyorum, tek korkum, mevkisi tam olarak belli olmayan bir oyuncu.
Sağ açık da oynuyor, forvette oynuyor, forvet arkası da oynuyor. Çok yönlü bir oyuncu, ama tam kapasitesini nerede verecek onu çok iyi analiz etmek gerekiyor.
Mehmet bizi taşıyacak bir forvet asla değil, ama sahada olursa skora katkısı mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.
Yolumuz uzun, hepsinin bize mutlaka katkısı olacaktır, ALLAH utandırmasın diyelim...
hangi forvetimiz tek başına bizi taşıyabilir ki, ama takım oyununun bir parçası olarak çok yararlı olacaktır. umut gibi, burak gibi...
Yorum
-
Kimsenin dışlandığı falan yok...Kimseye "özel adam" muamalesi yapılmıyor hepsi bu...Hoş Jaja yı dışlasan umrunda olur mu ayrı bir mevzu
Selçuk profesyonel bir futbolcunun yapması gerektiğini yapıyor yani pazarlık yapıyor bu da onun hakkı...Fatih de Ünal da Hami de yapmıştı bunu....
Gözünüzü seveyim her meseleyi kriz başlangıcı yapıp sonra da "şerefsiz medya" muhabbeti yapmayın....Medya toplumun aynası....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbicim, Haklısın...
Ancak Trabzonsporun en fazla parasını alacan, kendini güvende hissetmicen moralin bozulacak oynayamıcan.
Ülkesinden uzakta aile problemi falan filan. Ben yıllardır kimsenin gitmeye cesaret edemediği Afganistan Türkmenistan dolanıp duruyorum üç kuruş için, ailemi arkamda bırakıp ve ben İnşaat mühendisiyim....
Kaybettirdiği maçları bi arka arkaya koysanıza Yattaranın,...ben sayayım isterseniz. Yıllardır 17 maçın 8inde üst düzey oynayamadı ne yazıkki, her şeyi hızı ama git gide onuda kaybediyor,...Ben Şenol hocanın çok daha fazla tercih edeceğini de sanmıyorum artık
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu düşünce ile gidersek, bence ilk ve en büyük desteği kesinlikle Engin'e vermeliyiz.
Tesislerin içinde bağıra bağıra Trabzonspor marşı söyleyen tek adam belki de
Gerçek bir Trabzonsporlu...33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefanatik bir kere daha nefretimi kazandı.
adamlar jajayı nasıl sileriz diye uğraşıyor.
ben olsam jajaya ceza bile vermem.
adaletsizlik, bence oyuncuları yılbaşı gecesi oyuncuları kampa sokmaktır.
bizim jajanın ölüsüne değil, dirisine ihtiyacımız var, fanatik onu ölü-futbol olarak-görmek istiyor...Nothing was ever accomplished with tears..
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkadaşlar bir şeyi merak ettim;
Jaja transfer edildiğinde geldiği lig de sezon açılmış mıydı?
Durum neydi?
Merak ettim.
Takip eden varsa paylaşsın lütfen...33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
Yorum