Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet Çakır idmanda çift kale maçta 3 gol birden atmış.Rekabete bak.Umut-Mehmet-Pawel.Bundan çok karlı çıkacağız çook....
    Bencede Ama Mehmeti Forvete Koymayıp Jaja Veya Göbekte Sol Kanatta Falan Oynatabilir Çok Yönlü Adam.

Yorum

• ünal karaman mübarek adammış anladım.
      fatih tekke ünal benden daha mı trabzonsporlu demişti
      evet öyleymiş.
      bakın selçuk inan bir ünal olamadı.
      trabzonspor'u basamak olarak kullanan oyuncularla yükseliriz ama
      yükseklerde kalamayız.
      kendi futbolcularımızı, trabzon formasını giymeyi en büyük ideal sayan
      futbolcuları yetiştirmemiz lazım.
      bunun için trabzonlu olmak gerekmez ama trabzonsporlu olmak şart bence.
      selçuk'tan ümitliydim ama o bunu başaramadı.

Transfer hikaye...
      Altyapı, altyapı, altyapı
      "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
      Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• jajanın dışlanması çok büyük bir hata.o adam bizim en büyük kozlarımızdan biri
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Çakır bu sezonun en iyi transferi olabilir. İnşallah ve umarım olur
          Menejerlik oyunlarında ki vazgeçemediğim türk oyuncularından bir tanesi. Diğeri de Kerem Seras

Hatta satarkende iyi paralar eden bir oyuncu

Ama tabiki Oyun = Reel Yaşam değil ne yazık ki.

Mehmet'e güveniyorum, tek korkum, mevkisi tam olarak belli olmayan bir oyuncu.

Sağ açık da oynuyor, forvette oynuyor, forvet arkası da oynuyor. Çok yönlü bir oyuncu, ama tam kapasitesini nerede verecek onu çok iyi analiz etmek gerekiyor.

Mehmet bizi taşıyacak bir forvet asla değil, ama sahada olursa skora katkısı mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.

Yolumuz uzun, hepsinin bize mutlaka katkısı olacaktır, ALLAH utandırmasın diyelim...

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ünal karaman mübarek adammış anladım.
            fatih tekke ünal benden daha mı trabzonsporlu demişti
            evet öyleymiş.
            bakın selçuk inan bir ünal olamadı.
            trabzonspor'u basamak olarak kullanan oyuncularla yükseliriz ama
            yükseklerde kalamayız.
            kendi futbolcularımızı, trabzon formasını giymeyi en büyük ideal sayan
            futbolcuları yetiştirmemiz lazım.
            bunun için trabzonlu olmak gerekmez ama trabzonsporlu olmak şart bence.
            selçuk'tan ümitliydim ama o bunu başaramadı.

Transfer hikaye...
            Altyapı, altyapı, altyapı
            Bu düşünce ile gidersek, bence ilk ve en büyük desteği kesinlikle Engin'e vermeliyiz.

Tesislerin içinde bağıra bağıra Trabzonspor marşı söyleyen tek adam belki de

Gerçek bir Trabzonsporlu...

Yorum

• fanatik bir kere daha nefretimi kazandı.
              adamlar jajayı nasıl sileriz diye uğraşıyor.
              ben olsam jajaya ceza bile vermem.
              adaletsizlik, bence oyuncuları yılbaşı gecesi oyuncuları kampa sokmaktır.
              bizim jajanın ölüsüne değil, dirisine ihtiyacımız var, fanatik onu ölü-futbol olarak-görmek istiyor...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Menejerlik oyunlarında ki vazgeçemediğim türk oyuncularından bir tanesi. Diğeri de Kerem Seras

Hatta satarkende iyi paralar eden bir oyuncu

Ama tabiki Oyun = Reel Yaşam değil ne yazık ki.

Mehmet'e güveniyorum, tek korkum, mevkisi tam olarak belli olmayan bir oyuncu.

Sağ açık da oynuyor, forvette oynuyor, forvet arkası da oynuyor. Çok yönlü bir oyuncu, ama tam kapasitesini nerede verecek onu çok iyi analiz etmek gerekiyor.

Mehmet bizi taşıyacak bir forvet asla değil, ama sahada olursa skora katkısı mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.

Yolumuz uzun, hepsinin bize mutlaka katkısı olacaktır, ALLAH utandırmasın diyelim...

hangi forvetimiz tek başına bizi taşıyabilir ki, ama takım oyununun bir parçası olarak çok yararlı olacaktır. umut gibi, burak gibi...

Yorum

• Kimsenin dışlandığı falan yok...Kimseye "özel adam" muamalesi yapılmıyor hepsi bu...Hoş Jaja yı dışlasan umrunda olur mu ayrı bir mevzu
                  Selçuk profesyonel bir futbolcunun yapması gerektiğini yapıyor yani pazarlık yapıyor bu da onun hakkı...Fatih de Ünal da Hami de yapmıştı bunu....
                  Gözünüzü seveyim her meseleyi kriz başlangıcı yapıp sonra da "şerefsiz medya" muhabbeti yapmayın....Medya toplumun aynası....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abicim, Haklısın...
                    Ancak Trabzonsporun en fazla parasını alacan, kendini güvende hissetmicen moralin bozulacak oynayamıcan.
                    Ülkesinden uzakta aile problemi falan filan. Ben yıllardır kimsenin gitmeye cesaret edemediği Afganistan Türkmenistan dolanıp duruyorum üç kuruş için, ailemi arkamda bırakıp ve ben İnşaat mühendisiyim....
                    Kaybettirdiği maçları bi arka arkaya koysanıza Yattaranın,...ben sayayım isterseniz. Yıllardır 17 maçın 8inde üst düzey oynayamadı ne yazıkki, her şeyi hızı ama git gide onuda kaybediyor,...Ben Şenol hocanın çok daha fazla tercih edeceğini de sanmıyorum artık
                    abi sen de haklısın küsmeye hakkı yok ama eskiye dönersek hocalarının da kabahatları vardı en verimli çağlarında defansa yardıma gelmiyor diye oynatmadılar..dinamo kiev maçında golü attıktan sonra sakatlanmasa kesinlikle şampiyonlar ligndeydik,o sakatlığı ona 2 sene kaybettirdi.biz yattaradan çok fazla şey beklediğimiz için bize hiçbişey yapmamış gibi geliyor oysa bu sene lige bakarsak ligin ilk maçında ankaragücü maçında oyuna girdi ve oyunun gidişatını değiştirdi,ardından fb maçında attı ve attırdı,onun ardından sivas maçında kilidi açan golleri attı,ve en son buca maçında çok etkili oynadı..dolayısıyla bize 10 a yakın puan kazandırdı ama gözükmüyor,bunun dışında ki maçlarda ne yaptı dersen de bazı maçlar hiç oyuna girmedi veya son dklarda girdi.haa kötü oynamadı mı muhakkak oynamıştır ama ona da hakkı olduğunu düşünüyorum..sonuç olarak bana göre şampiyonluğun anahtarlarından biri de yattaradır,hoca tercih edecek bakalım zaman gösterecek...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu düşünce ile gidersek, bence ilk ve en büyük desteği kesinlikle Engin'e vermeliyiz.

Tesislerin içinde bağıra bağıra Trabzonspor marşı söyleyen tek adam belki de

Gerçek bir Trabzonsporlu...
                      Valla kim ne derse desin, bu takımda en çok güvendiğim oyunculardan birisi Engin. Belki biraz psikopat olabilir ama takım için herşeyi yapacağından hiç şüphem yok. Ona git demedikleri sürece, gitmeyeceğinden de eminim. Kaç para teklif olursa olsun. Bazı arkadaşlar Mehmet Çakır'ın Engin'den daha iyi futbolcu olduğunu yazmış. Katılıyorum ama gülmekten
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Arkadaşlar bir şeyi merak ettim;

Jaja transfer edildiğinde geldiği lig de sezon açılmış mıydı?

Durum neydi?

Merak ettim.

Takip eden varsa paylaşsın lütfen...

Yorum

• İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fanatik bir kere daha nefretimi kazandı.
                          adamlar jajayı nasıl sileriz diye uğraşıyor.
                          ben olsam jajaya ceza bile vermem.
                          adaletsizlik, bence oyuncuları yılbaşı gecesi oyuncuları kampa sokmaktır.
                          bizim jajanın ölüsüne değil, dirisine ihtiyacımız var, fanatik onu ölü-futbol olarak-görmek istiyor...
                          fanatik onu Trabzonspor'dan soğutup istanbul takımlarına yem etmeye uğraşıyor..
                          Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Engin bahsi geçmişken görüşümü belirteyim;

Taraftarın Engin'i rahat bırakması lazım!!!

Tribünlerin Engin'e özel tezahüratları bir nev'i gazlamaya dönüşüyor.

Bu tehlikelidir.

Engin'e böyle sahip çıkılmaz.

Kendi haline bırakın!

Yorum

• erdal abi selçuk hakkaten 1 yıllık sözleşme mi imzalayacak eğer öyleyse seneye gidiyor demektir
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar bir şeyi merak ettim;

Jaja transfer edildiğinde geldiği lig de sezon açılmış mıydı?

Durum neydi?

Merak ettim.

Takip eden varsa paylaşsın lütfen...
                                Evet abi lig başlamıştı. Hatta 5 maç falan oynanmıştı. Yanlış hatılamıyorsam Jaja gol bile atmıştı.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Çalışıyor...
                                X