Fatih trabzonun simgelerinden biridir. Bir gün Trabzonda teknik adamlık da yapacak bir adamdır. giderken de kulübüne aşkından para kazandırarak gitmiştir de o da doğru. ben "aman yabancı futbolcular takımdan soğumasın onların disiplinsiz davranışlarına göz yumalım belki takımı daha çok severler" anlayışının yanlış olduğunu söylüyorum sadece...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursasporun 3. sınıf futbolcuları da akıl ve disiplinde şampiyon oldular zaten ben parayla moral bulmam bana iyi davranılsın sıkıntı olmaz bizim futbolcuların bu kadar aç gözlü olduklarını düşünmenize de şaşırdım doğrusu.İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşirket paron vs bu gözlerle bakarsanız futbolcudan verim alman onlara forma aşkını aşılaman imkansızdır adam senin işçinse neden takıma aşık olsun ki 2 koşarım maaşımı alırım yoluma bakarım der size göre yanlışmıyım ?İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAaa olur mu onlar da insan. Zaten asgari maaş alıyor bizim topçular ya, bırakalım da tatillerini doya doya yapsınlar.Teo da gitti ya adam haklı tatil yapması lazım dimi. Canı sıkılan gitsin tatilini yapsın istediği zaman da dönsün burası dingonun ahırı mı be.
Adam sana 29'unda burda olcaksın diyor ve yerlilerden daha evvel izin veriyorsa o kişiye, para kazandığın kuruma saygı göstermen gerek ve zamanında gelmen gerek.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejovanoviç olmadı ama onun kalitesinde adam alıcaz diyen başkan nerde ? bunlar mı yani biri zaten gereksizTEKKEBALL
Yorum
-
Arkadaşlar Brozek ler konusunda neden karamsarız anlamıyorum. Bu adamlar Polonya Milli Takımının oyuncuları. Hem sonra bizde Türkiye Ligi'nin en iyi ve formda forvet ve Orta Saha rotasyonu var. Soldaki Brozek'in gelmesi ile Şenol Güneş 4-4-2 yi de uygulayabilecek şimdi. İlerde Umut yalnızdı yanına daha değişik özellikleri olan birbirlerini tamamlayabilecek bir adam alındı. İsimlere takılı kalmayalım lütfen kim derdi Guize bu kadar kötü olacak diye. Ya da Colman'ın ilk geldiği günü hatırlıyorum ben herkes burun kıvırmıştı. Belçika'nın orta sıralarındaki bir takımdan geldiği için. Adam şimdi Türkiye'nin en iyi çift yönlü orta sahası bence
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir'e Sezer'e karşılık Alanzinho önerilsin
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonelliği talep eden yabancı oyunculardır... Sonuçta hangi yabancı oyuncunun renk aşkı vardır ki?? Bana sorarsan hiç birinde yoktur. herkesin kendine göre bir hedefi vardır. Bu hedef doğrultusunda Trabzondadır ve burada yapması gerekeni yapar. Yani futbol oynar. Bunu yapmak için de bazı şartlar talep ederi. Sen de o taleplerini karşılayıp belli kurallara uymasını istersin... Renk aşkı bu arz talep içinde yok denecek kadar etkilidir bence...
Sana bir soru o zaman.. Yabancılar içinde en hırslı ve forma için oynayan kim? Bence Colman.. Peki Colman gelecek yıl İspanya'dan transfer teklifi gelirse ben bordo mavi renklere aşığım mı diyecek??İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildibir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.
Yorum
-
Transferi yapanlara teşekkürler. Bu kadar puan toplayan takım için bu transferleri yapanlar bizden daha çok biliyordur. Destek hep destek yıl sonuna kadar destek sonrasında koron mü kolbastimi bilmem. Ama su anda sükunet, bu sayfayı takip eden ajanlarada fazla malzeme vermemeye dikkat edelim lutfenSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
Yorum