Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın çıkıp Selçuk ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladık deseler de aynı tepkiyi veririm sezon sonu bedavaya gitse de...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Selçukun imzalamaması kriz değildir, imza meselesinin sezon sonuna kalıp o zaman konuşulması da kriz değildir. Ama selçukun sezon sonunda bedava giderek başka takıma imza atması krizdir.

Şu anda türkiyede bile ederi sercan 6-7 ise selçuk en az 10 dur ve tsnin satıyoruz demesi halinde bu parayı verecek kulüpler vardır. demek istediğim selçuk parasal anlamda da çok önemli bir oyuncu bizim açımızdan. Tabi bu en son düşünülecek şey.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon şehri futbolcuları sıkıyor olabilir..bu sözleşme yenilememelerin arkasında yatan gerçek budur büyük ihtimalle..

3 yıl önce kurulan bir takım var..mukavelelerin çoğu bu yıl bitiyor..gönül ister ki bu yola baş koyup,bu sezon 3 yıllık birlikteliklerinin semeresini alan bu çocuklar,bundan sonra da beraber devam etsinler..
        Bana da öyle geliyor. İnşallah şampiyonlar ligi avantajımız olur. Bu kadro ile 5 yıl daha oynayabiliriz ve her geçen yıl lehimize olur.

Yorum

• Alalım Kahlenberg'i bitirelim işi.
          Sonra yanmayalım.
          Ağlamaya niyetim yok.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birisi kadro mu dedi

.................Onur
            Serkan.....Glowacki.....Egemen.....Cale (Piotr)

.....Selçuk......Colman......Kahlenberg

.....................Jaja

..........Burak............Umut

Tolga, Giray, Sezer, Barış, Pawel, Yattara, Engin
            Alan, Ceyhun, Mehmet Çakır, Mustafa Yumlu, Ferhat, Tayfun, Zafer Yelen
            Böyle bir Trabzonspor hatırlamıyorum..
            Yattara böyle devam ederse Burak'ın işi zor olur.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Gürcan abi çok muhafazakar buldum kadronu ....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sorun şu ki şu anda buradaki hiç kimsenin mesele ile alakalı somut bir bilgisi yok...Herkes zanlarına dayalı büyük cümleler kuruyor...
                erdal abi aynen senin dediğin gibi bende aklıma gelenleri yazmak istiyorum

biz menejerlik oynarken bile yönetimin bize verdiği tavan fiyattan futbolculara teklif yapabiliyorduk. bizde de yönetimin belirlediği bir tavan fiyat vardır. selçuk'a bu takımda tavan fiyatın verileceğinden kimsenin şüphesi yok sıkıntı selçuk'un düşündüğü fiyat ile arasındaki fark. yönetim tavan fiyatı yükseltince diğer futbolcuların ücretlerindeki beklenti bu oranda artacaktır.(hasan üçüncü'nün bile 1 tirilyondan daha yüksek ücretlere imza attığı dönemleri gördük) tavan fiyat düşük olunca selçuk ve daha kaliteli futbolcu oynatmak zorlaşıyor. yönetimde arayı bulmaya çalışıyordur.

buda benim çizdiğim senaryo nasıl ama
                Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• bence zaten selcuk yan cizerse kahlenberg alinip olasi bir krizi simdiden önleyecek yönetim

Yorum

• Bence kahlenberge ihtiyacımız yok. Başkan şampiyonlar ligine kalınması halinde yapılacak transferlerin daha ileri seviyede olacağını ima eden konuşma yaptı. Bu bağlamda yabancı hakkımızı koruyup sezon sonu şampiyonlar ligine kaldığımızda çok daha üst düzey yabancıyla anlaşırsak daha mantıklı bir iş yapmış oluruz.

Yorum

• Yattara sağda Burak solda...Jaja benden kesik yer...Oraya Çakır ı koyarım....Zaman zaman Burak la yer değiştirirler...
                      Yattara kenarda Burak sağda...Bu kez Engin Burak ve Çakır zaman zaman yer yer değiştiriler.....
                      Neyse hadi Jaja yı afettim ( çok çalıştı kerata) Burak sağda Umut solda Polonyalı ortada arkada Jaja....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence zaten selcuk yan cizerse kahlenberg alinip olasi bir krizi simdiden önleyecek yönetim
                        Selçuk'un yerine Selçuk bulmamız lazım. Türk olması lazım...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gelinde haxball oynayalım..
                          Hayden bekliyoruz.

Yorum

Yattara sağda Burak solda...Jaja benden kesik yer...Oraya Çakır ı koyarım....Zaman zaman Burak la yer değiştirirler...
                            Yattara kenarda Burak sağda...Bu kez Engin Burak ve Çakır zaman zaman yer yer değiştiriler.....
                            Neyse hadi Jaja yı afettim ( çok çalıştı kerata) Burak sağda Umut solda Polonyalı ortada arkada Jaja....
                            Şenol Hoca'nın da aynen böyle düşündüğüne eminim.

Yorum

Yattara sağda Burak solda...Jaja benden kesik yer...Oraya Çakır ı koyarım....Zaman zaman Burak la yer değiştirirler...
                              Kamptaysan Jaja'nın halet-i ruhiyesinden bahseder misin abi biraz ?
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                450 bin Euro mu? Yattara ne diye 1 Milyon Euro'nun üstünde aliyor o zaman?

Selcuk bu durumda en az 900 bin Euro'yu hak ediyor bence.

Ayrica Yattara'nin aldigi ücretde asagiya cekilmeli.
                                İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yattara böyle devam ederse Burak'ın işi zor olur.
                                Bu söylediginde ciddimisin????
                                Inanmiyorum!!! Burak Golcü bir futbolcu ve Umuta attigi pasla pasörlügü de oldugunu gösterdi. Umut Ve Buragi kolay kolay kimse bu Takimdan kesemz gibi görünüyor. Yattara takviye güc olur bence.
                                ARSLAN_P_61

Yorum

Çalışıyor...
                                X