Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Programı seyredemeyenler için kısa bir özet geçeyim Kahlenberg konusunda;

İzleme komitesinin ve hatta Şenol Güneş'in bir çok kez izleyip beğendiği , gelince direk oalrak katkı yapacağını düşündükleri , kulübünün ekonomik sorunları nedeniyle 5milyona alıp 1.3 e satabileceği , iş hayatında çok profosyonel , evden antrenmana , antrenmadan eve giden , kiralanmasında dahi maliyeti 400bin olacak olan Kahlenberg'in alınmamasının sebebi , Şenol Güneş'in bir yabancıyı tribüne göndermek istememesiymiş.Bu yüzden baya bi eleştiriliyor hoca.Yarın bir gün bir eksik olunca aramayacakmıyız Kahlenberg'i deniyor.

27 yıldır özlemimize bu kadar yaklaşmışken oyuncu tribüne gitmesin diye transfer yapmamak nasıl bir anlayıştır gerekirse 2 tanesini göndereceksin ama bu takıma eksiğini alacaksın deniyor.

Yorum

• Arkadaşlar kadırga tv için link var mı ?

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Programı seyredemeyenler için kısa bir özet geçeyim Kahlenberg konusunda;

İzleme komitesinin ve hatta Şenol Güneş'in bir çok kez izleyip beğendiği , gelince direk oalrak katkı yapacağını düşündükleri , kulübünün ekonomik sorunları nedeniyle 5milyona alıp 1.3 e satabileceği , iş hayatında çok profosyonel , evden antrenmana , antrenmadan eve giden , kiralanmasında dahi maliyeti 400bin olacak olan Kahlenberg'in alınmamasının sebebi , Şenol Güneş'in bir yabancıyı tribüne göndermek istememesiymiş.Bu yüzden baya bi eleştiriliyor hoca.Yarın bir gün bir eksik olunca aramayacakmıyız Kahlenberg'i deniyor.

27 yıldır özlemimize bu kadar yaklaşmışken oyuncu tribüne gitmesin diye transfer yapmamak nasıl bir anlayıştır gerekirse 2 tanesini göndereceksin ama bu takıma eksiğini alacaksın deniyor.
        kim diyorsa çok doğru söylüyor.aslı astarı da tribüne gidecek adam da alanzinho bu sene verdiği belli değil..alanzinho ya verilen yıllık 600 doların muhabbetini yapacaklarına şampiyon olunca gelecek milyon euroları hesaplasınlar..

Yorum

• Sahada hiçbirşey vermeyen Alanzinho , promosyon olarak getirdiğin Piotr ve gecen yıldan müzmin sakat ve 12,5 maca cıkabilmiş bir Glowacki varken tribüne kimi yollarımın endişesini nasıl taşıyor bu hoca deniyor.

Yorum

Sahada hiçbirşey vermeyen Alanzinho , promosyon olarak getirdiğin Piotr ve gecen yıldan müzmin sakat ve 12,5 maca cıkabilmiş bir Glowacki varken tribüne kimi yollarımın endişesini nasıl taşıyor bu hoca deniyor.
            yerlisiyle yabacısıyla lk yarı o ruh çıktı o ruhu bozmak kimseyi küstürmek istemiyo bnu sizin anlamnızı beklmek olmaz çnkü herz amn eleştirensnz şenol haca gibi bi dahi bunu düşünbilir ve uygular ...
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

Programı seyredemeyenler için kısa bir özet geçeyim Kahlenberg konusunda;

Yapma bunu Şenol Hoca yapma.Sakatı var, cezalısı var, kaçağı var bu işin hocam.

Acilen Şenol Hocanın telefonu lazım bana

Yorum

• Şenol Hoca eğer o programı izlediyse, alacağı vardıysa da almaz artık

Benim görüşüm mü ? İsa'dan sonra Kahlenberg'i en çok isteyen adamım

Yorum

• Bu arada Muhammet Demir işi ne oldu arkadaşlar..

Yorum

• Buraya yazmıştık Papy'nin gönderilmesi tam olarak bir şey ifade etmiyor,hoca tribünde adam istemiyor diye...
                    Yeni bir gelişme değil bu.Benim tahminim Alanzinho'ya alıcı bekliyorlar.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buraya yazmıştık Papy'nin gönderilmesi tam olarak bir şey ifade etmiyor,hoca tribünde adam istemiyor diye...
                      Papy neden gönderildi o zaman?

Yorum

• Ha bu programdakiler kesin menejer.

Yorum

• Selçuk İnan'ın durumu Şenol Hocanın fikrinin değişmesinde etken olabilir.
                          Bordomavi.net

Yorum

Papy neden gönderildi o zaman?
                            Benim tahminim, sözleşmeli oyuncumuz olarak gözüktüğü için A2 de bile oynayamayacak olmasından dolayı gönderildi.

Yorum

• pawel, jaja, yattara, alanzinho, piotr, colman, glowacki, cale

şu yattara yı türk yapabilsek iyiydide, şimdi olmaz kahlenberg transferi felan, bu kahlenberg nerde oynar bilmiyorum ama selçuk-colman a yedeklik edebilecek bir elemansa alınması gerçekten iyi olurdu çünkü bu 2 anahtar oyuncumuzun ''kaliteli'' bir alternatifi yok.

gelsin isterdim ama zor, şenol hocada zor durumda kimi yollayacak tribüne ? glowacki sakatta garantisi var mı bunun adam düzeldi belki daha sakatlanmayacak ?

piotr nasıl oyuncu orasını bilmiyorum ama kahlenberg transferinin önünü tıkadığı kesin, kahlenberg hem solda hemde ortada oynayabiliyormuş izleyenlere göre, ben bilmiyorum.. o zaman sadece solda oynayan piotr yerine kahlenberg alınsa daha iyi olabilirdi ? ama ikizler belki uyum sürecini çabuk atlatıp takıma şampiyonluk yolunda önemli katkılar yapacak ?

zor valla zor şenol hocanın işi...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buraya yazmıştık Papy'nin gönderilmesi tam olarak bir şey ifade etmiyor,hoca tribünde adam istemiyor diye...
                                papynin gönderilmesinin bir anlam ifade etmediğini düşünebiliyorsan alanzinhonun devre arasında ve yok pahasına gönderilmeyeceğini hesap etmişsindir herhalde.
                                ayrıca papy neden gönderildi o zaman malyeti kulubün bütçesini mi zora sokmuştu ki apar topar gönderildi ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X