Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer haberleri olmadığından millet tv'deki programları konuşur oldu

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      brozek kardeşler,mehmet çakır ve rotasyona yeniden dahil olan sezer ile beraber çok kapsamlı bir kadroya sahip olduk..transfer olmasa dahi çok büyük talihsizlikler olmaması durumunda bu kadro ligi götürebilir...ama keşke bütün ihtimalleri devre dışı bırakacak çok kaliteli bir orta saha oyuncusu alınsaydı.. inşallah sezon sonu yeni bir kingladze olayı yaşamayız...
      Bir tek maç ile Sezer'in , Şenol Güneş'in oyun planı içine gireceğini sanmıyorum .

Şenol Güneş muhtemelen ilk yarıyı top oynamadan geçiren Tayfun Cora'yı Sezer ve Zafer gibi oyuncularımızdan daha çok önemsiyordur .

Yorum

• Bursaspor forvet wilfried i aldi mi ?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• O Program'da bir tek Bülent hakkimizi veriyor.

Melih bile son program'da o cümlelerle sov yapti resmen. Baska zaman duyamazsiniz bu laflari ondan.

Sinan Engin diyorki: Trabzon'da Cale ve kücük Ferhat varken o kanati sene sonuna kadar problem cikarmayacakken gidiyor Piotr i aliyor dedi.
          Fener 2 cakma sol bek ilen oynuyor halen daha alacak birini dedi.

Altan atliyor hemen : Ben Caleyi begenmiyorum. Ferhat yetersiz. Piotr tanimiyorum. Santos ve Caner o 2sinden cok daha iyi.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bursaspor forvet wilfried i aldi mi ?
            alamaz hocam 4-5 milyon istiyorlar
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir tek maç ile Sezer'in , Şenol Güneş'in oyun planı içine gireceğini sanmıyorum .

Şenol Güneş muhtemelen ilk yarıyı top oynamadan geçiren Tayfun Cora'yı Sezer ve Zafer gibi oyuncularımızdan daha çok önemsiyordur .
              Bence normal. Sag bek'de alternatif hic yok cünki. Göbek'de Baris ve Ceyhun var. Olmadi Sezer girer.

Ama sag bek'de Mustafayi oynatmak zorunda kaldi ZTK macinda.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alamaz hocam 4-5 milyon istiyorlar
                Sampiyonluk ve sampiyonlar liginden gelen yiginla parayi carcur mu ettiler?

Yorum

• Yattı o transfer Cafer abi. Prag'ın başkanını falan tehdit etmişler sanırım satamazsın diye. O da vazgeçmiş. Başka forvet arıyorlar.
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Arkadaslar eger Trabzonspor'un piyasa degerini yükseltmek istiyorsaniz http://www.transfermarkt.com.tr/tr/t...51_sayfa1.html buraya üye olup oyuncularimizin piyasa degerli hakkinda yorumlar yapabilirsiniz.

FOTOMAC FANATIK AJANSSPOR LIGTV .. hepsi bu sitede yazilip cizilen Piyasa degerlerini haber yapiyor. Fenerbahce Trabzonspor'dan 2 kat daha pahali mesela. Bunu degistirebilirsiniz.
                    En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 23:01.
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sampiyonluk ve sampiyonlar liginden gelen yiginla parayi carcur mu ettiler?
                      kesinlikle aldıkları topçulara verdiler hepsini ve menajerlerine
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• bursaspor vazgeçti bildiğim kadarıyla o transferden en son manucho nun peşine düşmüşlerdi

Yorum

• Bu adam benim dikkatimi bayadir cekiyor. Sivasspor'un 9 numarasi Pedriel Suarez.

"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kesinlikle aldıkları topçulara verdiler hepsini ve menajerlerine
                            Ligden ve Şampiyonlar Liginden Dünyanın parasını aldılar,borçları olduğunu da sanmıyorum,çok yüksek meblağlı oyuncular da almadılar...

Eğer cebe indirme olmadıysa paraları hala duruyodur...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O Program'da bir tek Bülent hakkimizi veriyor.

Melih bile son program'da o cümlelerle sov yapti resmen. Baska zaman duyamazsiniz bu laflari ondan.

Sinan Engin diyorki: Trabzon'da Cale ve kücük Ferhat varken o kanati sene sonuna kadar problem cikarmayacakken gidiyor Piotr i aliyor dedi.
                              Fener 2 cakma sol bek ilen oynuyor halen daha alacak birini dedi.

Altan atliyor hemen : Ben Caleyi begenmiyorum. Ferhat yetersiz. Piotr tanimiyorum. Santos ve Caner o 2sinden cok daha iyi.
                              hangi kanalda bu program
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sinan engin veya altan tanrikulu Trabzonspor sampiyon olur derse ne olur olamaz derlerse ne olur?

Biz saglam basmaya devam edersek sampiyon oluruz.

Bu nedenle bu tip yorumculara cok fazla deger vermemek gerekiyor.

Izleyin benim gibi ama yorumlarina deger vermeyin,ölcü almayin...

Yorum

Çalışıyor...
                                X