Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattara böyle devam ederse Burak'ın işi zor olur.
    Burak'sız hücum hattımız zayıf kalır. Burak rakibe bariz fizik üstünlüğü kuruyor. Ayrıca koşuları inanılmaz. Çok yakından seyredince daha etkileyici

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gürcan abi çok muhafazakar buldum kadronu ....
    Jaja var ya Yeni transfer sayılır..
    Messi bir asist bir gol ama ne gol

Yorum

• Selcuk konusunu noktalayin artik bence, Baskan gereken aciklamayi yapti zaten bu konu hakkinda.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• selcugun yerini ki sung yong rahat doldurur

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk'un yerine Selçuk bulmamız lazım. Türk olması lazım...
          sezer öztürk yada yekta onun yerini doluramazmi ilerde...???

bu selcuk is acti basimiza

ben onun yerinde olsam 3 senelik imzalarim. sözlesmeme "10 milyona serbest kalir" maddesi koydurturum. ayrica "avrupaya kolaylik maddesi" eklerim...

hic sikinti cekmeden canimi disime takarak topumu oynarim, avrupadan gelecek teklifleri beklerim...

Yorum

• İlk olarak Arslanp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu söylediginde ciddimisin????
            Inanmiyorum!!! Burak Golcü bir futbolcu ve Umuta attigi pasla pasörlügü de oldugunu gösterdi. Umut Ve Buragi kolay kolay kimse bu Takimdan kesemz gibi görünüyor. Yattara takviye güc olur bence.
            yattara böyle devam ederse senol hoca asla kesmez onu. ama buragida kesemiyecegi icin kuracagi kadroyu merakla bekliyorum...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak'sız hücum hattımız zayıf kalır. Burak rakibe bariz fizik üstünlüğü kuruyor. Ayrıca koşuları inanılmaz. Çok yakından seyredince daha etkileyici
              Abi bencede Burak takımımız için önemli futbolcu olduğunu gün geçtikçe daha da çok belli ediyor.Çapraz koşuları çok iyi yapabilen bir futbolcu.Ayrıca gün geçtikçe kendisini geliştirmek için çalışıyor
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yattara sağda Burak solda...Jaja benden kesik yer...Oraya Çakır ı koyarım....Zaman zaman Burak la yer değiştirirler...
                Yattara kenarda Burak sağda...Bu kez Engin Burak ve Çakır zaman zaman yer yer değiştiriler.....
                Neyse hadi Jaja yı afettim ( çok çalıştı kerata) Burak sağda Umut solda Polonyalı ortada arkada Jaja....
                Çakır biraz dağınık oynuyor. Her ne kadar 7 dakika oynasa da koşturup durdu. Sistem oyuncusu olması için zaman lazım sanırım..

Adamın 7 dakikalık oyununa yorum yapıyorum ya futbolu bu yüzden seviyorum Şöyle bir koşu atsa bir top kontrolü yapsa fikir sahibi oluveriyoruz.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Jaja var ya Yeni transfer sayılır..
                  Messi bir asist bir gol ama ne gol
                  Ben Yattara'dan içten yanmalı 4 zamanlı patlamalar bekliyorum. Kim iyiyse o oynasın. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 3 puanı aldığımız için mutluyuz falan yani...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• arkadaslar

8tas sezeri hala bitiremedi
                    anlasamazlarsa biz devreye girecegimizi okumustum

Yerel ve dünya basınındsadadaa yayınlanan tüm Beşiktaş haberleri 1 tık uzağınızda! Beşiktaşın Kalbi.

Yorum

• Kampta değilim...Sahi benim finallerim var ders çalışmam lazım...Kriz mriz yok....Eğelenrek şampiyon olacağız....Ha sonrası sancılı kabul....Zira ondan sonra daha büyük oynamamız lazım ki en azından taraftar olarak buna hazırmıyız bilmiyorum

Misal Moruinho dedi ki "Bu lazlar futboldan anlamaz" gaza gelip futbolculara, "5 atın şunlara " dememek lazım mesela ...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattara böyle devam ederse senol hoca asla kesmez onu. ama buragida kesemiyecegi icin kuracagi kadroyu merakla bekliyorum...
                        Abi bende size katılıyorum bu performansdaki Yattara'yı bence de Şenol Hocamız kadrodan kesmez.Eğer farkettiyseniz son maçlarda istekli,arzulu,çalışkan,defansada yardıma geliyor.Ben zamanla daha da iyi olabileceğine inanıyorum

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kampta değilim...Sahi benim finallerim var ders çalışmam lazım...Kriz mriz yok....Eğelenrek şampiyon olacağız....Ha sonrası sancılı kabul....Zira ondan sonra daha büyük oynamamız lazım ki en azından taraftar olarak buna hazırmıyız bilmiyorum

Misal Moruinho dedi ki "Bu lazlar futboldan anlamaz" gaza gelip futbolculara, "5 atın şunlara " dememek lazım mesela ...

Abi bu lazlar biz oluyorsak neden lazca bilmiyoruz?
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Orta sahaya sizce Gaziantepspor'lu Olcan Adın nasıl bir transfer olur ?

Bence orta sahamız için iyi bir transfer olur kanaatindeyim

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sezer öztürk yada yekta onun yerini doluramazmi ilerde...???

bu selcuk is acti basimiza

ben onun yerinde olsam 3 senelik imzalarim. sözlesmeme "10 milyona serbest kalir" maddesi koydurturum. ayrica "avrupaya kolaylik maddesi" eklerim...

hic sikinti cekmeden canimi disime takarak topumu oynarim, avrupadan gelecek teklifleri beklerim...
                              Sezer'i bilemem de Yekta kesinlikle o kapasitede değil. Doğma büyüme Kasımpaşa'lıyım Yekta'yı da çok kez izledim çıplak gözle. Abartılıyor o kadar...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Şu khalenberg i alalım artık....Kadro yapmak bulmaca çözmek gibi olsun istiyorum....Aslında bana kalsa bir de sağ bek diyeceğim ama "kriz" çıkar diye korkuyorum ))
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                                X