Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımımız Spor Toto Süper Lig’de ilk yarıyı lider tamamlarken, taraftarlarımız oynadığımız maçlarda tribünleri doldurarak futbolcularımızın yanında olduklarını gösterdiler.

Buna göre takımımızın yurt içinde ve yurt dışında oynadığı maçlarda kendilerine ayrılan tribünleri tıka basa dolduran, kamp yapılan tesislerde oyuncularımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımız, oynadığımız özellikle Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında tribünlerin büyük bölümünü doldurarak tüm kesimleri kendilerine hayran bıraktılar.

Maçların başından sonuna kadar oyuncularımıza yoğun destek veren taraftarlarımız, ayrıca bayrak ve 61. dakika şovlarıyla müsabakaların karnaval havasında oynanmasını sağladılar. Maç sonlarında ise tezahürat ve şovlarla alınan galibiyetlerin coşkusunu yaşadılar.

Ayrıca bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın takımımıza olan desteği de arttı. Buna göre 2009-2010 sezonunda kendi sahamızda oynadığımız toplam 21 maçta (16 Lig, 4 Kupa ve 1 UEFA Avrupa Ligi) tribünlerde 258 bin 188 taraftarımız yer aldı. Bu sezon henüz ligin yarısı geride kalmasına karşın Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız toplam 11 müsabakada (9 Lig, 1 Kupa ve 1 UEFA) 184 bin 117 seyirci takımımızı destekledi. Yine bu sezon geride kalan müsabakalarda ise en fazla taraftarı tribüne çeken karşılaşma ligin 11. haftasında oynadığımız Galatasaray maçında oldu. Bu maçta tribünlerde 21 bin 937 taraftarımız yer aldı.

Taraftarlarımızın bundan sonra oynayacağımız müsabakalarda da desteklerini arttırarak sürdüreceklerine olan inancımız tamdır.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      açıktan para verme durumu her zaman var olmuştur selçuk konusunda da olabilir zaten sürekli ben başkana güvenyorum sorun olmaz demiyor mu ?

baskanin aciklamalari politik de olabilir selcuk a imza at baskisi yapmak icin, hafiften de imzalamaz ise kamuoyunun onune atmak icin,, baskan bu konuda bir hayli maharetli selcuk imzalar yada imzalamaz bence dunyanin sonu degil. kimse saglik olsun diye spor yapmiyor ve adamin baska hedefleri de varsa ve gitmek istiyorsa gider . uzulsek de darilsak da burada bir yanlis yok. ilk yari gosterdigi performansi gosterir, suana kadar oldugu gibi profesyonelce mucadelesini verirse ve sampiyonluga katki saglamayi surdururse bir sorun yok , olmamali da. sampiyon olalim cani sag olsun gitmek isterse
      En son ESER tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 13:16.

Yorum

• Teknik konulardan anlamam ama görünen o ki; idmanlarda gereksiz hiç bir pas'a tahammülü olmayan bir çalışma sistemi oturtmuş hoca...

Defansta en gergin an da pas düşünülüyor.

Hoş bu beni acaip geriyor ama yapacak bişey yok

Pas'ta cila gibi
        İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi su pas isini biraz acarmisin? Gectigimiz donemki pas trafiginin uzerinemi konuluyor.Cunku Werder macinda.ilk 30 dakikada yedekler bile dehset pas yapti,sasirdim acikcasi

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teknik konulardan anlamam ama görünen o ki; idmanlarda gereksiz hiç bir pas'a tahammülü olmayan bir çalışma sistemi oturtmuş hoca...

Defansta en gergin an da pas düşünülüyor.

Hoş bu beni acaip geriyor ama yapacak bişey yok

Pas'ta cila gibi

O halde super.Yilardir hep ozledigim sey,defanstan pasla cikmak,dan dun yerine
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Pas trafiğini orta alanda sonuca götürecek JAJA faktörü çok öenmli.
            Yoksa tonlarca pas yapsan, belli yerlerde adam eksiltmeden pozisyona giremiyoruz gibi.

Gerçi yedek ağırlıklı kadroda yedekleri değerlendirirken başka başka kriterleri baz almak lazım...

Ben mesela, hırslarına bakarım, topla yaptıklarına, topsuz yaptıklarına...

Yedekleri bir arada denemek yedeklere haksızlıktır...

Aslında kendimi düzelteyim; denemekden ziyade değerlendirmek haksızlık...

Mesela Barış'ı çok beğendim... Özgüveni artarak devam ediyor yoluna...

Ama Zafer ve Sezer'i As takımın içinde görsek başka şeyler düşünür müyüz?

Sezer olmayacak gibi, bunu üzülerek söylüyorum.

Ama şehrinde 1 yıl geçirmiş adam Messi'den bile makbuldür gözümde...

Bunu da dikkate almalı ve kadrodan kimseyi göndermemeliyiz bu ara dönemde...

Kucaklayacağız yani

Yorum

• Bende Barış'ı özellikle çok begendim Marin o takımın en süratli topçusu ve Barış 2'li mücadelelerin çogunda devrilmedi ve yetişti topu aldı. Hırsının olması onun için artı olsa gerek.

Yorum

• Olcay abi kampta gördüğün kadarıyla en zayıf halka hangi bölge.

İçerde kapanan takımları çözmek için ne gibi çalışmalar yapıyor şenol hoca bu konuda bilginiz varmı?
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Uşaklar; kampta değilim aman yanlış anlaşılmasın....

Yorum

• Sadece fikrimi söyleyebilirim;

Bence iç saha da Yattara ilk 11 oynamalı.

Gerçi içi dışı kalmadı bu işin.

İlk 10 hafta da patlatmamız lazım...

Bence W. Bremen maçındaki hırsıyla Yattara her yerde bize her yer TRABZON der

İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcay abi kampta gördüğün kadarıyla en zayıf halka hangi bölge.

İçerde kapanan takımları çözmek için ne gibi çalışmalar yapıyor şenol hoca bu konuda bilginiz varmı?

Yorum

• bu aksam umarim ikizleri goruruz ..merakla bekliyorum mehmet de azda olsa sans bulur galiba

Yorum

• Ben yedek ağırlıklı kadroda ki bu iş disiplinini görünce,

Hakem makem marifetiyle bizi anca strese sokabilirler fakat; bu işten alıkoymaları mümkün değil... Diyorum...

Yorum

• Pardon abi öyle bir yazmışsınki kamptasın diye düşündüm.Ama takımı yaşamak bu olsa gerek güzel analizler tebrik ederim

Yorum

• Peki yattaranın bu hırsının sözleşmesinin bitimiyle bir bağlantı kurmalımıyızSenelerdir gözümüzü boyuyor malum şampiyon yapsada ömür boyu sözleşme teklif etsek

Yorum

• Nereden bilelim kampta olmadığını Olcay yoksa mobese mi koydurttun kampa?
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• The Ciks merhaba dostum.Artık konuşmuyorsun biliyorum epey ilgi çektin burada olumlu-olumsuz ama foruma renk kattığın konusunda kimse hakkını yiyemez.Bence şu inadından vazgeçip biraz daha aktif ol.
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Çalışıyor...
                                X