Teofilo geri geliyorum pişmanım akıllandım dese gelme diyen olurmu????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Turgay , Hamdoui derken Samsundan Zenke flaş flaş flaş diye duyurulur yazın buraya
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ben ikisinede karşıyımİlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hep Umut'tan yanaydımİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu oyuncuların performanslarını görmeden bir şey demek istemiyorum. Mustafa'ya eyvallahım var da Turgay düşündürücü o kadar. He geldiği zaman Burak'a en çok sövenlerden biri de bendim. İstanbul'un sorumsuz çöplerini ne yapacağzı gibisinden.
Tek güvencem Şenol güneş faktörü. Onun istekleriyle yürütülüyor bu transfer işleri. En azından öyle olduğunu umuyorum.Bence Şenol Hoca razı ettiriliyor nasılsa şehrimizin çocuğu. Serdar 4-6-0 a uygun futbolcu bakalım biz
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofilo geri geliyorum pişmanım akıllandım dese gelme diyen olurmu????
Ne hali varsa görsün boksör.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de onu demek istedim yahu.Turgay haberi geçince kalite iyice düştü "Necati olsa bari" diyoruz. Yönetim bazı şeyleri çok iyi beceriyor galiba.
Tahminen devre arasında bu takımı çok iyi bilen Trabzonlu ve tarihimizde yer etmiş bir forvet alacağız.
Kim ola ki?Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sorunun çıkış kaynağı futbolcuları takımdan bağımsız değerlendirmemizden ileri geliyor .
Fazla PES oynamaktan oluyor tüm bunlar
O iyi oyuncu bu kötü oyuncu . Sıfır kontrast . Ya siyah ya beyaz .
Turgay Bahadır Şenol Güneş istediyse Burak Yılmaz olur.İstemediyse Mehmet Çakır Olur.
Kendi istediği futbolcuyu Çok iyi Parlatıyor.En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 10.05.2011, 21:19.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Turgay Burak'ın yerli alternatifi olarak düşünülüyor bana kalırsa. Mustafa da kaliteli, genç, gelecek vaadeden, Türk santrafor alternatifi. Böyle düşündüğümde gayet makul transferler gibi geliyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ali Turan konusunda; bende iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor maçlarını çok light oynadığından ötürü de bir başka severim kendisini =)
salaklığının bedelini ödüyor lafına harfi harfine katılıyorum Erdal abi;
Turgay konusunda ise yerlidir iyidir aga!bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofilo geri geliyorum pişmanım akıllandım dese gelme diyen olurmu????
Yorum
-
İlk olarak TS57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurgay umuttan bin kat iyidir son son vuruşları olsun kafa vuruşları olsun sağ kanatta oynayabiliyor umut gitsin yeterki başka birşey istemem onun yüzünden şampiyonluğumuz gitti kim gelse iyidir ondan
cok komiksin renkdas umutu begenmesende 178 macda 76 golü var turgayın daha 100 macda 16 golü var su ana kadar ligde.....
Yorum
-
Yahu ben taa geçen sene demiştim Umut giderse Turgay ı alırız diye...Umut gitmeli artık...Onunla ilişkimiz oğlunu kaybeden baba ile kuyruğunu kaybeden yılan hikayesine dönüştü...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Oyuncu tercihlerini neye göre yapıyoruz?
Süperligde ilk 5 içinse evet Turgay Mustafa filan idare eder.. Hatta şanslı olursak ilk iki bile oluruz. Benim derdim Avrupa'da iş yapacak bununla birlikte mutlaka son haftaya kadar potada olacak bir takım. Çok mu uçmaya başladım ne? Ben öyle olacak sanmıştım((
Yorum
-
ben turgay'ı kayserideyken çok beğeniyordum,ama bursaspor'da hiç bir zaman beğenmedim bu adamın oyununu.açıkçası hiç de istemiyorum gelmesini;ama bu transfer gerçekleşirse tek tesellim burak yılmaz'ın bize geldikten sonra şenol hoca sayesinde yaptığı inanılmaz patlama olacak(emsal olarak).burak yılmaz hakkında ilk geldiği zamanki yazılara bir açın bakın bir de şimdikilere,nereden bilebilirdik buralara geleceğini?sonuç olarak şenol hoca istediyse bu transferi(ama gerçekten o istediyse) önce bir düşünmek,beklemek gerekiyor diye düşünüyorum."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
Yorum