Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar burası yeri değil ama şöyle birşey sormak istiyorum.Bu aralar herkes takımımızın hakkında çok çok pozitif şeyler söylüyor ve açıkcası bende nazardan korkarım.Zaten dikkat edersiniz son olaylarda birazcık takımımızın göze geldiğini gösteriyor.Önce Egemen ardından Ferhat'ın sakatlıkları beni açıkcası endişelendirdi.
    Acaba Bmn üyeleri olarak aramızda topladığımız 500 lira ile bir adak kurbanı kestirip fakire fukaraya dağıtsak nasıl olur?
    Yoksa ben mi evham yapıyorum ne dersiniz.
    Olabilir aslında

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yattara oynadığı zman onun alternatifi olamaz hocam oyle bir ihtimal yok..kaç kere oynadı diyosun futbolcuyu sahada oynatan güvendir,futbolcu kendine güvenildiğini hissedecek,korku içinde oynamayacak,yattara da böyle bir sorun var yedekliği benimsiyemiyor ve onun için kendini veremiyor.benim demek istediğim şu yattara 2. yarı içerde ki maçlarda kendi topunu oynasın,özetle 17 maçın 8 inde üst düzey oynasın,bizi şampiyon yapacak katkıyı verir,kadro da bulunan bütün topçulara saygım var ama istediği anda istediğini yapacak,en büyük yetenek yattara...
      Abicim, Haklısın...
      Ancak Trabzonsporun en fazla parasını alacan, kendini güvende hissetmicen moralin bozulacak oynayamıcan.
      Ülkesinden uzakta aile problemi falan filan. Ben yıllardır kimsenin gitmeye cesaret edemediği Afganistan Türkmenistan dolanıp duruyorum üç kuruş için, ailemi arkamda bırakıp ve ben İnşaat mühendisiyim....
      Kaybettirdiği maçları bi arka arkaya koysanıza Yattaranın,...ben sayayım isterseniz. Yıllardır 17 maçın 8inde üst düzey oynayamadı ne yazıkki, her şeyi hızı ama git gide onuda kaybediyor,...Ben Şenol hocanın çok daha fazla tercih edeceğini de sanmıyorum artık
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Hatırlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan demiş ki; Eğer şampiyonlar ligine kalırsak ona göre transfer yapacağız.

Yani burdan da anladığım kadarıyla Kahlenberg iyi oyuncu olabilir ama seneye şampiyon ligine kalırsak daha iyisini alabiliriz. Şu anda yabancı kontenjanını doldurmak istemiyoruz. Bu yüzden Sezer ve ya Yekta'dan birisi alınmak isteniyor ve doğru yapılıyor ancak onlar için de kulüpler çok para istiyor.

Şu an için herhangibir sakatlık formsuzluk olmadığı sürece Colman Selçuk ikilisini bozabilecek bi transfer yapılamaz. Alıncak oyuncu yedek olur aksi durumda kullanılır.

Bana kalırsa bu kadro bizi bu sene şampiyon yapar, yerli Yekta alınabilirse iyi olur ama yabancı alıp kontenjan doldurmaya gerek yok.
        Kahlenberg den daha iyisi kim ?
        aklıma gelenler :
        1- lampard
        2- gerrard
        3- jermaine jenas
        4- joe cole
        .....
        hmmmm
        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• sezer'e gerek duulduğunu düşünmüyoru...ayrıca 18 kurmak gerçekten çok zor sol bek cale-piotr stoper giray-glo-ortasaha ve ileri uç umut-jaja-burak-colman-yattara-brozek-engin-alan-m.çakır-ceyhun alınırsa k.berg tabiri caizse savaşa girişecekler....şenol hocanın işiçok zor.....
          poetricus

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olabilir aslında
            dimi fena olmaz
            Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• Trabzonspor, nihayet Antalya’da tam kadro oldu... Takıma son katılan isim, günlerdir yolu gözlenen Jaja’dan başkası değildi. Süper Lig’in 16. haftasında oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra izinsiz olarak ülkesi Brezilya’ya giden yıldız futbolcu, tüm uyarılara rağmen 29 Aralık’taki yeni sezon hazırlıklarına da gelmedi. Yönetimin ve özellikle de teknik heyetin tepkisini çeken, arkadaşlarına da ciddi bir saygısızlık içine giren Jaja, önceki gün Antalya’ya geldi, dün de idmana çıktı. Son derece rahat tavırlarıyla dikkat çeken Sambacı, gerçeklerle yüzleştiğinde ise büyük bir şok yaşadı. Maçlar bir yana, bulunmadığı her idmanın noter tarafından tespit edildiği ve kendisine mukavelesi paralelinde en ağır para cezasının kesileceğini öğrenen Jaja, ailevi sorunlarını öne sürdü ama pek inandırıcı bulunmadı.

Arkadaşları da bozuk
              Güney Amerikalı oyuncular, Alanzinho ve Colman dışında diğer takım arkadaşlarının da soğuk davrandığı Jaja’yı hocası Şenol Güneş de bir anlamda dışladı. Yeni transferler Brozek kardeşler başta olmak üzere diğer yabancı futbolcularla, şakalaşan Bordo-Mavililer’in antrenörü, Jaja’yı ise genelde es geçti. Bu arada yönetimin Jaja’nın menaceriyle de bir görüşme yapacağı ve bundan sonraki periyotta benzer durumların tekrarlanması halinde oyuncuya uygulanacak yaptırımları
              aktaracağı ifade edildi.

Fanatik

Yanı Şu Jaja Sorunu Ne Zaman Bitecek Merak Ediyorum.Jaja Nın Hatası Büyük Ama .Şenol Hocada Abarttı

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor, nihayet Antalya’da tam kadro oldu... Takıma son katılan isim, günlerdir yolu gözlenen Jaja’dan başkası değildi. Süper Lig’in 16. haftasında oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra izinsiz olarak ülkesi Brezilya’ya giden yıldız futbolcu, tüm uyarılara rağmen 29 Aralık’taki yeni sezon hazırlıklarına da gelmedi. Yönetimin ve özellikle de teknik heyetin tepkisini çeken, arkadaşlarına da ciddi bir saygısızlık içine giren Jaja, önceki gün Antalya’ya geldi, dün de idmana çıktı. Son derece rahat tavırlarıyla dikkat çeken Sambacı, gerçeklerle yüzleştiğinde ise büyük bir şok yaşadı. Maçlar bir yana, bulunmadığı her idmanın noter tarafından tespit edildiği ve kendisine mukavelesi paralelinde en ağır para cezasının kesileceğini öğrenen Jaja, ailevi sorunlarını öne sürdü ama pek inandırıcı bulunmadı.

Arkadaşları da bozuk
                Güney Amerikalı oyuncular, Alanzinho ve Colman dışında diğer takım arkadaşlarının da soğuk davrandığı Jaja’yı hocası Şenol Güneş de bir anlamda dışladı. Yeni transferler Brozek kardeşler başta olmak üzere diğer yabancı futbolcularla, şakalaşan Bordo-Mavililer’in antrenörü, Jaja’yı ise genelde es geçti. Bu arada yönetimin Jaja’nın menaceriyle de bir görüşme yapacağı ve bundan sonraki periyotta benzer durumların tekrarlanması halinde oyuncuya uygulanacak yaptırımları
                aktaracağı ifade edildi.

Fanatik

Yanı Şu Jaja Sorunu Ne Zaman Bitecek Merak Ediyorum.Jaja Nın Hatası Büyük Ama .Şenol Hocada Abarttı
                bence fanatik abartmıştır olayı.. ne zaman hayırlı bir haber yaptılarki Trabzonspor hakkında..

haberin devamındaki o yokken neler oldu başlığıyla verilen kışkırtmalar ne amaçladıklarını ortaya koyuyor bence..
                aklında Jaja 'yla ilgili sorun olmayan bir adamın bile bu yazıları okuduktan sonra kafasında soru işaretleri dolaşmaya başlar..
                sağduyulu olmalıyız..
                En son the king tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 10:45.
                Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rüyamda Grafite'yi aldığımızı gördüm

Fanatik başlık atmış "ne Galatasaray ne Fener, Grafite Trabzonspor'da !"

uyandım hemen fanatik gastesini açtım baktım yok öyle bişi

Nolucaz ya Trabzonspor hayatımzın heryerinde bari şampiyon olsakta bizde biraz gülsek o şampiyonluğu görebilsek
                  [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                  [/COLOR]

Yorum

arkadaşlar burası yeri değil ama şöyle birşey sormak istiyorum.Bu aralar herkes takımımızın hakkında çok çok pozitif şeyler söylüyor ve açıkcası bende nazardan korkarım.Zaten dikkat edersiniz son olaylarda birazcık takımımızın göze geldiğini gösteriyor.Önce Egemen ardından Ferhat'ın sakatlıkları beni açıkcası endişelendirdi.
                    Acaba Bmn üyeleri olarak aramızda topladığımız 500 lira ile bir adak kurbanı kestirip fakire fukaraya dağıtsak nasıl olur?
                    Kesinlikle çok yerinde isabet olur...
                    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                    [/COLOR]

Yorum

• geldiği gibi kadro dışı bırakılmadığı için kadro dışı bırakılması adına yapılan haberlerden birine imza atmış fanatik, pek zoruna gitmiş gözüküyor jaja nın teo gibi olmayışı belliki kına almışlar beklemedeler, ama Şenol hocam yedirmez, artık itibar etmiyorum fanatiğin haberlerine baskı kurulmaya başlandı, geldiği gibi kadro dışı kalmadıysa çıkacak sahaya oynayacak demektir, Şenol hocam onuda kazanır,birileri biraz Şenol hoca ve camiadan ezile büzüle özür dilemesi konusunda yardımcı olmalı abilik yapmalı o zaman düzelir varya ben böyle bir şey yapsam Şenol hocanın en baş yağcısı olurdum herhalde yağ çekmenin bini bi para olurdu, kültür farkı işte bu sezon yönetim ve Şenol hocaya acayip fazla güveniyorum takımın hem hocası hemde eksik olan abilik ve babacanlık görevini üstlenmesi çok güzel, nasıl engin ve burak için çaba gösteriyorsa jaja da düzelir.
                      herkes kabuslarını paylaşıyo bende yazayım, karabük maçı geçen sene ki gibi şampiyonluk maçımız kazanırsak şampiyon olucaz ama dk 44 1-0 mağlup idik, fenerle çekişiyorduk yine ve onlarda 2-0 öndeydi rüyamda bile ikinci yarı 3 atarız diyordum bu kadar iyi bir takımımız var kabusu bile güven dolu

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kahlenberg'in belirsizlik ilkesi.
                        kahlenberg'in belirlenemezlik teoremi
                        "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                        Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• Mehmet Çakır idmanda çift kale maçta 3 gol birden atmış.Rekabete bak.Umut-Mehmet-Pawel.Bundan çok karlı çıkacağız çook....
                          BÜLENT

Yorum

• Mehmet Çakır bu sezonun en iyi transferi olabilir. İnşallah ve umarım olur
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Böyle bir taraftar topluluğu olabilir mi dünyada ?
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Çakır idmanda çift kale maçta 3 gol birden atmış.Rekabete bak.Umut-Mehmet-Pawel.Bundan çok karlı çıkacağız çook....
                                zaten Şenol Hocamızın taktiği de bu. başarıya aç, kendini tekrar ispat etmek isteyen futbolcuları transfer edip o mevki de futbolcular arasında rekabeti artırmak. rekabet arttıkça futbolcuların form grafiği inanılmaz derecede yükseliyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X