Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep abi benim Pawel Brozek neden istemedigimi Travelair söyledi zaten

Yani elde Umut varken gol vuruslari onun kadar basarili olan bir oyuncuya gerek yok. M. Tosun geri gelsin daha iyi en azindan para cikmaz kulübten

Bide unutmamak lazimki bu adam bukadar iyise Bundesligadan niye kimse almadi bunca yil (Lewandowski vs. olabildi iki sezon icinde)

Murat Tosun+Muhammet Demir ikilisi gelsin brozeklerin yerine
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak kemencheci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce Cleo sonra Pogrebnyak sonra Jovanovic ve en son Grafite dediler kalitemize yakışır adam alacaz dediler kimse kusura bakmasın ama kaliten bu mu ey yönetmm!! Anlamadm walla hedef şampynluk mu ilk 3 mü???
      Semihi alalımda kurtaralım bunlar yabancı dil sorunu var trabzona alışma sorunu var devre arasında alacaksak semihi alalım.
      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yabancı transferine odaklandık. Yekta'yı unutmayalım. Onu almamız lazım...
        yektayı özellikle unutalım gökhan süzeni alalım diyeceğim ama bek brozek ne olacak.
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• sol bek brozekın durumu ne peki var mı bılgısı olan

Yorum

• forvette her zaman ilk tercih semih olmalı ama geleceğini sanmıyorum.. Necati şampiyonlar ligine kalınması halinde alternatif olarak kadroya katılabilir.. forvet transferinde G.Amerika yerine Doğu Avrupa'dan özellikle Polonyadan yanayım bize gelen Polonyalılardan sorun çıkartan oyuncu hatırlamıyorum ve hepsi de uyum sağladı ve iyi perofromans gösterdiler ikinci yarı forvette Brozek ve Umut ikilisi daha mantıklı olur hem takımda başka polonyalı olması da Borozek'in uyum sorununu çabuk atlatmasını sağlar... Cleo da iyi adam, çok uyumlu ve düzgün bir oyuncu ama çok pahalı onu alabilceklerini sanmıyorum.. Bu arada A2 takımında ki Ahmet Sarının da artık A takıma katılımı sağlanmalı bu çocuk da gelecek var..

Orta Sahaya yapılması düşünülen takviye de bence çok gerekli Colman'ın inişli çıkışlı grafiği ikinci yarı için bu alana takviye gerektiriyor ama Annan hakkında çok bi fikrim yok yorumlardan iyi diyende var kötü diyende...

sol bek için Brozek ismi geçiyor ama bence Gökhan Süzen ismi yabancı kontenjanı açısından daha mantıklı olur

umarım 2. yarı herşey çok daha iyi olur ve artık bu kadar avantaj yakalanmışken 96 daki hataya düşülmez...
            Saygilarimla,

Yorum

• Ya arkadaşlar nedir bu panik havası stres...Yönetimi tebrik ediyorum...Adamlar Şenol Güneş'e danışmadan adım atmıyor...Sizler ne konuşuyorsunuz...Yok vasatmış yok ilk 5 i mi hedefliyoruz.Polonyadan alınan her futbolcu szymkoviak gibi olmazmış.Ben Şenol Güneş'in onay verdiği her futbolcuya tavım.Onun sözünün üstüne söz söylemem.Bu yazıları okuyan da en yakın rakibine 5 puan fark atan biz değil de onlar bize fark atmış zanneder.Arkadaşlar devre arasında futbolcu transferinin ve iyi oyuncu bulabilmenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.Biraz daha sağduyulu olalım.BJK yıldız çöplüğüne dönüyor nerdeyse.Ama 14 puan fark atmışız.Sanki elimizde hiç iyi futbolcu yok da kurtuluşu yıldız da arıyormuşuz gibi bir hava var.Takviye yapacağız hepsi bu.Abartmaya gerek yok yani...
              BÜLENT

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok basit bir soru sormak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

Hedef Şampiyonluk mu ? 3. lük mü ? diye sordunuz.

Taraftarımız bu kadro bile şampiyonluk için yeterli derken, eklenecek iki oyuncu bizi nasıl 3. yapacak ? Kadrodan adam gönderdik de haberimiz mi yok ?

Hayatımda en nefret ettiğim şey adamına, ismine göre yrum yapılması. Bunu yapmayın ne olur. Ligi açık ara önde götüren takıma 2 isim alınıyor, ama biz lider gidemiyor ve 3. oluyoruz.

Lütfen ya, biraz usturuplu yazalım, lütfen...
                Abicim yanlş anlma benm demk istedğim 2.yarı çok dha çetin geçecek ama biz gidp Umutun yedeğini arıyoruz..

Bize Umutun yerine oynayacak gerekrse bizi şampyn yapacak bi forwet lazım değil mi??
                Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalaaaaannnn söylüyorsuuun...Nayır nolamaz...

Karadeniz Fırtınası Ankaragücü’nün Slovak golcüsünü resmen istemeye hazırlanıyor.

kaynakta var))

Yorum

Taraftarımız bu kadro bile şampiyonluk için yeterli derken, eklenecek iki oyuncu bizi nasıl 3. yapacak ? Kadrodan adam gönderdik de haberimiz mi yok ?

Hayatımda en nefret ettiğim şey adamına, ismine göre yrum yapılması. Bunu yapmayın ne olur. Ligi açık ara önde götüren takıma 2 isim alınıyor, ama biz lider gidemiyor ve 3. oluyoruz.

ben bugünü düşünerek yazmıyorum bunu yarın şampiyonlar ligine katılacaksın sağlam oturmuş bir forvetlemi yoksa yıl sonundaki yeni alacağın forvetlemi katılacaksın...

Yorum

• Bu arada Can Karyağdı 11:00 haberlerinde Brozek haberlerini yineledi (haber61 deki haberi)..

Onun dışında Jaja, Colman ve Alan'ın dün gece gelmesi gerektiğini ama gelmediklerini söyledi. Üstteki haberde de yabancıların ayın 2 sine kadar izinli oldukarı yazıyor. Hangisi doğru ?
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• cale'ye hayranlığım giderek artıyor

Yorum

İmzamı atıyorum altına

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cale'ye hayranlığım giderek artıyor
                            cale den iyi solbek biraz zor buluruz zaten
                            ama destek verilecegine o kadar kostege ragmen super valla.
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• sol brozek iyi ama forvet iyi değil hele son senelerde hiç iyi değil.
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sol brozek iyi ama forvet iyi değil hele son senelerde hiç iyi değil.

aynen katılıyorum kardeşim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X