Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tuğberk bu sene izleme komitesinin raporunda var

daha öncede vardı ama bu sene özellikler var

Theo Janssen ve Nacer Chadli izleme komitesinin alınmasını istediği adamlar bu sene mevkilerinde.

Sol bekte Fuchs mesela....

Orta alanda JAnssen

Sol açıkda Chadili gibi.....
    Doğrudur benim de güvenim azaldı artık yönetime bundan önce çok savundum ama artık gerçekler su yüzüne çıkmaya başladı özellikle Romaric-Zokora ikilisine yapılan teklifi duyunca bu inancım iyice arttı.
    Hollanda'da Janssen,Verhoek ve Anita özellikle alınmasını istediğim oyuncular Janssen olmadı Anita belki olabilir özellikle orta sahada çalışkanlığıyla, çabukluğuyla mücadelesiyle katkı yapabilecek bir isim yeri geldiğinde bekte de oynayabilir.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• 11'de 82 puan toplamış isimlerden yalnızca 3 isim var.

Ne yapıyoruz yahu, takımı tümden değiştirecek değiliz ya.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bizimkiler gokdenizi dusunuyor mu acaba?
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Gökdeniz Türkiye'de oynamayı düşünmüyor şuanlık.

Belkide artık hiç düşünmüyor.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...

Sambou Yatabaré -----Modibo Maïga
            Nokta atışı olur .

Yorum

• bunlar ne zaman trabzon iyi bir takım kursa yıkmaya çalışıyorlar oyuncuların aklını bulandırıyorlar fb gs veya bjk oyuncularımıza takmışlarsa bilinki ihtiyaçtan değil trabzonu yarışta saf dışı bırakmak içindir
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• getafe angel albin almış

Yorum

• gs heryerden saldırıyor gençlerden pektemek ve şam,satılmışşehirden sezer,samsundan kemal,at.madrid'den reyes
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Bu gün pek haber yok anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nokta atışı olur .
                      madem para harcayacağız neden bu ikisi olmasın,takım oyunu oynayan gol atan pres yapan fizik olarak hiç düşmeyen iki isim için 7-8 milyon verilebilir diye düşünüyorum
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Tuğberk Önerilen Adamlara dikkat ediyormusun gerçekten de Bizim izleme komitesi çok iyi bu konuda

Sol bek Fuchs

Orta saha Janssen

Sol Açık Chadli

bence nokta atışı yaptı yine her seneki gibi izleme komitesi.....
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• selçukla anlaştım diyor

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tuğberk Önerilen Adamlara dikkat ediyormusun gerçekten de Bizim izleme komitesi çok iyi bu konuda

Sol bek Fuchs

Orta saha Janssen

Sol Açık Chadli

bence nokta atışı yaptı yine her seneki gibi izleme komitesi.....
                            Yönetim bu oyuncuları kadroya katma konusunda nokta atışı yapacak mı peki abi ?
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              11'de 82 puan toplamış isimlerden yalnızca 3 isim var.

Ne yapıyoruz yahu, takımı tümden değiştirecek değiliz ya.
                              Katılıyorum en fazla 3-4 adam gelsin ilk 11 oynayacak.

----------------Onur----------------
                              Serkan-----Giray-------???-----Brozek
                              -----------???---------Colman------
                              Burak-----------Jaja-------------???
                              ----------------???-----------------

Aslında iki transfer lâzım da Selçuk ve Egemen'in büyük ihtimal gidecek olmaları kötü oldu.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://twitter.com/UnalAysal_

selçukla anlaştım diyor
                                sahtedir o.koskoca klüp başkanı twitterdan transfer açıklarmı hiç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X