İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutu devre arasinda kimse satilmasini istemezdi ilk yari fena degildi umut nolduysa ikinci yaridan sonra oldu...Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben isterdim
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben isterdimİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
Sene başından beri Banka Asya 1. Ligi takip ediyorum . Bilindiği gibi BA 1. Ligde yabancı sınırlamasının yanında alınacak oyuncularda yaş sınır da mevcut . Beğendiğim ve ileride çok iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm hızlı atik duracağı yeri bilen bir defans oyuncusu ...
Joseph Boum
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene başından beri Banka Asya 1. Ligi takip ediyorum . Bilindiği gibi BA 1. Ligde yabancı sınırlamasının yanında alınacak oyuncularda yaş sınır da mevcut . Beğendiğim ve ileride çok iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm hızlı atik duracağı yeri bilen bir defans oyuncusu ...
Joseph Boum
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/j...er_138409.html
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi tespit. İzlememiş arkadaşlar için Gaziantepteki Dany'nin daha iri olanı diyelim. Bir stoper oyuncusu düşünün ki rakibin sağından atıp solundan geçsin, her pozisyonda hem fizik olarak hem de hız olarak rakibine üstünlük sağlasın. Umarım hakettiği değeri bulur bir gün Boum.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
kaleci ihtiyacımız yok ama Raïs M'Bolhi çok iyi bir kaleci.daha önceden de izlemiştim
şimdi de izliyorum fas - cezayir maçında oldukça iyi kurtarışlar yaptı.
ligimizde görmek izlemek isterim.
En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 27.03.2011, 23:15.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci ihtiyacımız yok ama Raïs M'Bolhi çok iyi bir kaleci.daha önceden de izlemiştim
şimdi de izliyorum fas - cezayir maçında oldukça iyi kurtarışlar yaptı.
ligimizde görmek izlemek isterim.
http://www.youtube.com/watch?v=2VSmD15iWiM
Tony sylva dediler adamin bir mac satmadigi kalmisti."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfrikadan hersey cikar ama iyi kaleci cikmaz bence.
Tony sylva dediler adamin bir mac satmadigi kalmisti.
o zaman brezilyadanda topçu çıkmaz bize gelenlerin hali orta idi çok çekmiştik.
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci ihtiyacımız var Uğur , Onur sakatlandı ve halimiz ortada ...
M'Bolhi gerçekten çok iyi bir kaleci katılıyorumBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum